Laci, ne légy már irigy g..czi, dobj már fel néha 1-1 képet. Nekem étvágycsinálónak(bár már így is tűkön ülök 😅), a jövő pénteki induláshoz, a tobbieknek meg... csak úgy 🤣
Az oké hogy keskenyebb (mondjuk a multin indokolatlanul széles a kormány) de azt tudjuk hogy ahol a kormány elfér ott lehet a doboz már nem, kisebb íven fordul a hátulja a motornak.
Egyedül motorozva nekem a 3doboz csak felesleges súly 🤷🏼♂️
Igen de sose együtt megy az egész banda, két csoport van. Nincs felvonulás meg tötymörgés. Igy a lassabbak is jobban haladnak mi meg tényleg motorozunk
Mondjuk annyiból jó hogy max 6-7 motor egy csoport és tudás meg hasonló tényezők szerint összeszedetten, igy a tempósabbak együtt intenziven élvezetesen haladósan tudnak motorozni.
világos. Én értem, hogy nálatok az odavezető út is a túra része ( eső nélkül végképp). Nálam általában a cél minél hamarabb a szigetre érni, mivel erre 10 napom van és 1 napot fenntartok otthon a pihenésre meló újrakezdés előtt. Ezért ha Szlovén/Osztrák/Svájci hegyeket akarok látni, oda elmegyek máskor:)
Az sem mindegy, ki honnan indul. Ráadásul azért csapatban motorozni sokkal időigényesebb. '18-ban én is lementem lábon (innen "csak 880km) egy nap alatt. Abdul csapatából páran le szokták nyomni Pestről is (1100km)... háát, minden tiszteletem az övék... Ennyit autópályázni nem szeretnék motoron... Főutakon meg csak úgy lehet, ahogy most Laciék (kawa70)... fel kell osztani a távot több napra, mert nekem a 880km is 14 óra (nettó utazás) lett volna, ha csak főúton megyek...
Mivel lábon mentünk ki igy kilenc nap a haza uttal mert nem autópályázunk csak az olasz alföldön egy keveset plusz én egyet alszok kifelé menet mert kurva messze a határ. Ugyhogy van benne egy kis szlovénia meg olasz is de nem ugyanaz az ut visszafelé se.
Átlagosan miért ne? Füle,orra, nyelve adott esetben a fejtető fölé érhet te meg ne verd magad mert a nehéz sisakod egy egész napos túra után 176-ra összenyom míg a Zoli még akkor is legalább 179. 😅
Kivancsi vagyok.
Az jo,bar mintha tobben szoktak volna ezt csinalni.
De fene tudja,nem ertek ehhez sem. 😁
Egyedül motorozva nekem a 3doboz csak felesleges súly 🤷🏼♂️