És honnan tudod hogy jó szakember ? Mert ő azt mondja? Oda megy dolgozni, adod neki a magas fizetést mert ő azt mondja magáról hogy jó szakember ? Szinte biztos vagyok benne hogy csak mondod, de nem volt alkalmazottad soha.
Majd ha letett valamit az asztalra akkor kap jobb fizetést. A ranglétràt vègig kell járni.
erre való a próbaidő, 1-2 nap alatt kiderül milyen ember, max 1-2 hét alatt
csak ugye mindenki betanított munkás bérért akar önállóan dolgozó szakembert, aki persze gagyi pénzért nem fog elmeni hiszen mivel önállóan is tud melózni inkább elmegy feketén csinálni ezt-azt amihez eszköze van
pl pesten a sok balfasz között ha ki tudsz cserélni egy konnektort meg egy csaptelepet már meg tudsz élni.....
Egy jó szakember már le tett valamit az asztalra,azért jó szakember.És ha jó a szakember akkor bizony őt meg kell fizetni,ha ez nincs akkor nem kell csodálkozni hogy a megbízhatatlan csűrhe megy oda dolgozni.
Az átbaszás tág fogalom. Van ahol átbaszni se kell senkit csak adott munkákhoz kell hozzáférni, másrészt meg a lakosság nagy részének minden átbaszás, különösen amihez egyáltalán nem ért.
Az ss128 orani-laconi kozt eszak-del iranyban de kozepen ketteagazik 295 fele es ujra belemegy a 128 ba.
A 198 mek kelet-delnyugat tortoli-mandas kozt.
De a 128bis se rossz.
őszintén: mennyi sikeres vállalkozót ismersz aki nem baszott át senkit sem?
most ne azt nézd hogy felteszel egy évben 100 légkondit meg átvezetélkelsz 50 lakást és keresel annyit hogy futja x évente új autóra
de adriai jacht meg kokós ribi ebbe nem fér bele, és ez a sikeres vállalkozás egyik ismérve 😂
amúgy én csak tanácsadónak lennék jó mert az ész osztás nagyon megy de nem szeretek dolgozni, ha lenne erről papírom tök jól kereshetnék, gyereknek is azért összegondolkodtam pár tuti ötletet amivel 100 ezres nagyságrendű zsetonokat húzott
egy érezhető hátralépés történne anyagilag, ellenben lenne kurva sok szabadidő, és viszonylag stresszmentes állás
ha elehe van a hülyékből teker egy mini rakétát és máris mosolyogva magyaráz a sok fasz vevőnek 😆
volt hogy a mozgóbérem 0 forint volt volt hogy több mint az alap fizetésem
az eladott gépek után x százalékot osztottak szét, sajnos nem feltétlen abban a hónapban szállították le amikor fizettek, plusz tuti sumákoltak is
szóval volt az alapbér+műszakpótlék ami a minimálbér kb másfélszerese volt aztán erre jött a mozgóbér
ez csak megszokás kérdése
pár műanyagos üzemet ismerek ahol nem a tulaj intézi a gyártást csak az értékesítést, ott a gyártásért felelős ember százalékot kap a haszonból, szóval neki érdeke hogy a gépek mindig jól üzemeljenek(karbantartó is egyben) és minél kevesebb legyen a selejt
nem tudom ez mennyi lehet havi szintem ha tippelni kell 20 és 50 ezer közti összeg ami igazándiból a mai műanyag árak mellett filléres költség, egy szar gépbeállításnál 10 ezerek mennek a kukába szinte percek alatt
így lehet motiválni egy dolgozót, az hogy ugatnak vele egész nap nem motiváció 😂
Bolognán tul vagyunk itt néha szuttyog de már odébb a tenger felé tisztának tünik a radar. Igazából autópályán áztunk időnként, nem folyamatosan esik de mindig vannak hosszabb esős szakaszok. Remélem a szardiniai időjárás jobb lesz a száraz napsütéses olaszországban
Az biztos hogy megállt, mert 2020-22között a napi 24óra heti 7nap lehetett volna dolgozni, végtelen munkánk volt, idén január február malmozás volt, most kezd jó lenni de azért messze elmarad. Betonos ismerősök mondjàk hogy nagyon megállt, ugye ők az elsők akik megérzik(tervezők után).
Viszont biztosan nagyon sok pénz van még a zsebekben, rendezvényeken nagyon látszik.
Majd ha letett valamit az asztalra akkor kap jobb fizetést. A ranglétràt vègig kell járni.
csak ugye mindenki betanított munkás bérért akar önállóan dolgozó szakembert, aki persze gagyi pénzért nem fog elmeni hiszen mivel önállóan is tud melózni inkább elmegy feketén csinálni ezt-azt amihez eszköze van
pl pesten a sok balfasz között ha ki tudsz cserélni egy konnektort meg egy csaptelepet már meg tudsz élni.....
https://24.hu/tudomany/2023/05...
A 198 mek kelet-delnyugat tortoli-mandas kozt.
De a 128bis se rossz.
most ne azt nézd hogy felteszel egy évben 100 légkondit meg átvezetélkelsz 50 lakást és keresel annyit hogy futja x évente új autóra
de adriai jacht meg kokós ribi ebbe nem fér bele, és ez a sikeres vállalkozás egyik ismérve 😂
amúgy én csak tanácsadónak lennék jó mert az ész osztás nagyon megy de nem szeretek dolgozni, ha lenne erről papírom tök jól kereshetnék, gyereknek is azért összegondolkodtam pár tuti ötletet amivel 100 ezres nagyságrendű zsetonokat húzott
ha elehe van a hülyékből teker egy mini rakétát és máris mosolyogva magyaráz a sok fasz vevőnek 😆
az eladott gépek után x százalékot osztottak szét, sajnos nem feltétlen abban a hónapban szállították le amikor fizettek, plusz tuti sumákoltak is
szóval volt az alapbér+műszakpótlék ami a minimálbér kb másfélszerese volt aztán erre jött a mozgóbér
ez csak megszokás kérdése
pár műanyagos üzemet ismerek ahol nem a tulaj intézi a gyártást csak az értékesítést, ott a gyártásért felelős ember százalékot kap a haszonból, szóval neki érdeke hogy a gépek mindig jól üzemeljenek(karbantartó is egyben) és minél kevesebb legyen a selejt
nem tudom ez mennyi lehet havi szintem ha tippelni kell 20 és 50 ezer közti összeg ami igazándiból a mai műanyag árak mellett filléres költség, egy szar gépbeállításnál 10 ezerek mennek a kukába szinte percek alatt
így lehet motiválni egy dolgozót, az hogy ugatnak vele egész nap nem motiváció 😂
Viszont biztosan nagyon sok pénz van még a zsebekben, rendezvényeken nagyon látszik.