Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sátorról van szó ami minden csak nem zárt tér
állófűtés helyett én aggregátot vennék és egy villany hősugárzót, az állófűtés se eszik kevesebbet mint az aggregát aztán semmire se jó csak fűteni
Hát pb.-nem alkalmaznék zárt térben, míg nem volt általános az állófűtés pár kolléga meghalt miattuk.
van pb gázas fűtő, mint a szieszta kályha közepe, ha felfordítod akkor lehet rajta kávét főzni meg tojást sütni
sátor szellőzik lehet gázzal fűteni ha jól emlékszem ilyen 150+200g/óra a gázfogyasztás ami havernak van
ezt mondom én is mióta, egy olyan vállalkozást folytatni ahol se pénz se szabadidő nincs csak az ideg a sok hülye miatt, az teljesen felesleges mert csak megeszi az embert a sok stressz hosszútávon
nekem van egy ismerős(sógor osztálytársa) aki kb napi 20 órát dolgozott átlagban volt hogy 3 napokat nem aludt, 2 cég többszáz hektár föld amit átvett apósától, pár éve leadta a cégeket 1-1 ismerősnek, ő csak tulaj csorog befelé egy kis pénz, a földekre is keresett intézőt, ő meg elkezdett vadászgatni meg hasonló elfoglaltságokat amire az elmúlt 30 évben nem volt ideje
zoli meg egy embert nem talál(mert sóher) aki helyettesíthetné 2 hétre amíg lecsapat évi 10x egy-egy európa körutat, hanem a 3 napos ünepeken bénáskodik a fagyizós motorral 😂
én már régen felvettem volna egy embert az üzletbe aztán csak a pénzért járnék be néha-néha ha elfogyott a ribi keret 😁
egy lézergép kezelőnek jobb élete van felénk annak legalább van 6 hét szabadsága, haver fia is lézeren van télen bevállal 2-3 hétvégét aztán 450 felett van a fizetése, nyáron meg elolvassza a télen felhalmozott pénzt
Sajnos nem mindenki szuletik a jóba......
Mivel fűtitek a sátrakat?
te nem azért nem erőlteted, hanem mert a saját magad rabszolgája vagy heti 6 nap kötelező elfoglaltsággal(kezeit szuéttáró)
Egyébként én simán mondtam volna, hogy gyerekek amikor befizettük az utat jó időre számoltunk most látszik, hogy hetekig szar az idő halasszuk el a bulit(kezeit széttáró) Szerintem zálogos marha az aki ilyen előrejelzés mellett kitolja a motorját a garázsból 😅
Az, hogy én elmegyek 7 napra pecázni azt a 25 fok napsütéses szélcsendes jó idő helyett 3 napig vihar van nem akaszt meg(kezeit széttáró. Ott vannak a sátrak sátrorfűtéssel. Inni- főzőcskézni tudunk a többi rohadjon meg(kezeit széttáró) Én biztos qrvqa élet nem áztatnám magam napokig kötelezően(kezeit széttáró)
Az utobbi 4 ev tapasztalata hogy fix idopontos motorturak legtobbje vizes vb miatt szar.Ezert sem eroltetem.
én azt nem értem ki az a válogatott hülye aki tudta, hogy szinte egész hónapban esni fog és elmegy kirándulgatni motorbiciklivel napokra(gondolkodós)
Motorral is szar. Pláne ha oldalba kap
motorral majdnem mindegy, biciklivel zavaróbb a szél
vagy úszni 😂
Plusz egy kis szél. Azt különösen szeretem.
Akkor evezni megyek, ott nem baj ha vizes leszek 😁
Ja nem.
Bolgna-ig fullban megy a vizes verseny.

https://www.accuweather.com/en...
Fő az optimizmus.
Ma se usszuk meg szárazon. Kibaszott eső, hogy rohadna meg......
nálunk kb. 40-42 méteren van. Az utcában legalább 6 -8 kutat fúrt már meg az ember még azt is megmondta mondta hol lesz a nyugvó. Feribátyó pár évvel fiatalabb édesapámnál de jól tartja magát. 5-6 éve a fiával komálkodtam össze, Ő kárpitos. Vittem hozzá a hajó ponyváját varratni, meg üléseket meg egy halom dolgot. Aztán hamar kiderült, hogy olyan hosszúbeszédű gyerek mint én. 😅 4-5 évvel fiatalabb nálam, volt, hogy beszaladtam 10 percre de 4 órára sikeredett 😅 Járok az országban erre-arra szállítottam már neki pár ipari varrógépet amit megvett, meg hordtam-neki ide-oda szervízbe. Ezek az 1-2 mázsás szarok beférnek a pözsóba ha ráértem vagy épen csak arra volt dolgom szívesen segítek ilyenbe neki. Most nekem kell egy kút ebbe meg a faterja segít hát kb. ennyi. (kezeit széttáró) de látod vannak itt aki azt mondják 80-100 ezer ft. ez a játék(gondolkodós) Interneten nem találtam 10 ezer alatt méterenként és ez az ár legalja. Esetemben akár 4 kila is lehetne az akció(gondolkodós)
tavaly nyáron meg mindenki itt nyivákolt egy deci esővízért én nem értem az embereket(kezeit széttáró) Szerintük nyáron mindig meleg van, télen mindig hideg van, ősszel esik az eső és soha nincsen jó idő na mennyetek ti nyervákolni a pi... 😅
az épületkár tulajdonképen meg lett 2 mikulást fizetett nekem 1,7 ből lett meg + saját kb 100-150 munkaórám amit nem számolok hozzá(kezeit széttáró) Az ingósági kárt viszont nem tudtam behajtani rajtuk, az volt a vesszőparipájuk, hogy nem a háztartással közvetlen összefüggő ingóságokat nem fizetnek.(kezeit széttáró) Volt egy komplett lakásfelújítási anyagom vadi új sütővel, bojlerrel, fürdőszobai radiátorral, páraelszívó az összes lámpatest stb. Aztán a komplett lakás burkolóanyaga csempék járólapok, lamináltpadló. Mivel terveztem megtanulni burkolni ott volt a 0 km-es 650 es csempevágóm, mindenféle méretű körkivágóm, vödrös fugázószett stb. Az egyik lakásnál burkoltam próbaként 1 fél konyhát ennyi volt a szerszámokba. Nos ezek mind oda lettek. Volt kb. 100m2 bútorlapom amit ugyan az életben nem használtam volna semmire de értékem kb. fél millió(kezeit széttáró) Ép lehoztam a konvektorburkolatokat, hogy szépen lefestem azok is a tűz martaléka lett. Meg néhány teherautónyi lom amit az ember sajnál kidobni, mert hát majd úgy is jó lesz valamire(fejét fogó) A bejelentett ingósági kárigényre ami szintén lett volna 2 milla arra pár száz ezer ft-ot kaptam. A szar az, hogy a lakásfelújítási cuccokat ákcióban vásároltam. Mikorra leéget és újból vásároltam kb. 1,5 annyit fizettem érte. példa: orion kombi tűzhely 63 ezer. Amikor még egyszer megvettem 102 ezer. Vagy ariston bojler evo 100-as 85 ezer második alkalomra 110 ezer mai ára 140.(kezeit széttáró) A burkoló lapok nem ugyanazok lettek. Egy halom lakásba mindig ugyanazokat a lapokat tettük csak 3200 ról 6000 re változott az ára. Kerestem mást. 4200 lehet a mostani még szebb is. Szóval ha számolgatnék összességében lett szerintem 1-1.2 missi mínusz + 2 hónapot csúsztam a felújításokkal ez 1 ingatlanra vetítve kb. 2 kiló(kezeit széttáró) Egyébként épen ma adtam ki azt a lakást az első bérlőjének ahonnan leégtek az anyagok(kezeit széttáró) pecatúra előtt fejeztem be, szerintem kedd vagy szerdán hirdettem meg. fércbukra nem is válaszoltak ingatlan.comra sorbanállás volt. most 2 hétig majd hivogatnak, hogy meg van e még(kezeit széttáró) már hozzászoktam...
Az ügyédet hívogattam akinek a számát elküldted egyszer sem vette fel egyszer sem hívott vissza meguntam(kezeit széttáró) Akit elértem az min lehúzós szemétláda volt 55-90 ezer+ áfa óradíjig(kezeit széttáró) Na ezek azok az ügyvédek akik lehúznak 7-8száz ezerrel azt hoznak a biztosítótól 300 ezret 😅 Amikor kérdeztem a sikerdíjas változatot mind egész el volt képedve, hogy hogy gondolok én ilyet 😂 Kötelet érdemel mind(ujját lefelé mutató) Szóval mielőtt meglocsolod a pecót benzinnel azt rádobnád az égő gyufát gondold újra át(kezeit széttáró) Nekem nem érte meg.(ujjával nemet mutató) Talán öröm az ürömben, hogy szépen fel lett újítva a tároló ami normál esetben sosem történt volna meg ha rajtam múlik(kezeit széttáró) Ja oda lett még a gumicsónakom amit évente kb. 5* használtam meg egy 2 ütemű hosszú csizmás jonhson csónakmotorom amit életemben egyszer használtam de most érne vagy 150 ezre, sthil fűszegély nyírom ami kb.szarra se volt jó így nem is használtam, szóval egy csomó számomra haszontalan dolog oda lett aminek pénz értéke volt de számomra használati értéke nem(kezeit széttáró) azokat nem sajnálom hanem örülök, hogy eltűntek(meghajlós) az építőanyag amit sajnálok (szomorú)
mert vannak különféle szerek amit az öblítő vízbe kell tenni
tapéta ragasztó az egyik ilyen csodaszer
de vannak ténylegesen idevaló szerek amik ráadásul le is bomlanak és nem szennyezik a talajt meg a vizet
van hogy omlik van hogy a víz megy el meg a fasz tudja mi minden lehet, ez egy szakma amihez sok rutin kell
kivéve itt az alföldi sivatagban, itt bármit le tudsz dugni 😂
Amellett még egy fiatal guppi is nagynak fog tűnni! 🤣
Csak alföldön megy ez az öblítős... dunántúlon ténylegesen fúrni kell, vascsővel, vídiás fúróval - na ott repkednek is a 100ezrek 😁
Egyébként itt se lehet abbahagyni, mert bemosódik a homok, és fúrhatod újra - szóval itt is be lehet szopni. Mikor itthon fúrtam, a 30 méterről 10 centi átmérőből már kint volt 2 m3 homok, és még mindig visszafolyt 😡 szidtam is... alig győztem utána szétteríteni a kertben 😁
Néha meglepsz. 👍️
Milyen árakról beszéltek!? 10 éve akartam tárnokon kutat fúratni és 14m-est ami még nagyon nem tiszta arrafelé mert a kertben télen 1 ásónyom mélyen volt a talajvíz, de locsolásra még jó, na azt akarta a helyi ember 260-ért fúrni akkoriban.