Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tudod zotyám a lányokat az érdekli, hogy mi van a pocak alatt az a kis csapocska na az a lényeg 😅
Bár ezt te honnan is tudnád,(gondolkodós)
Na jo de te pocakban is erős vagy,csak hogy a hasitasi le ne csusszon.
nem jobban mint a bálna test 😅
itt mi zárja ki egymást?
miért? Azt hitted te vagy itt a legjobb nő? 😅
mondjuk zotyánál igen az rád van kattanva rendesen de az meg izlésficamos 😅
Minusz a toka,atzol eleg lelombozo vagy a holgyeknek.
Na most akkor válogathatsz vagy sem.Az előbb még azt írtad hogy nem válogathatsz így a pinkedlire is ráfanyalodnál,most meg hogy nincs okod panaszra.
nekem te csak ne keressél 😅 Jó kedélyű, humoros, pompás fickó vagyok koromhoz képest snájdig még viszonylag egybe is vagyok, arról nem is beszélek, hogy jóképű is(legyintős) Nekem nem kell keresgélni megtalálnak engem.(kezeit széttáró) Nem azt mondom, hogy hugyoznak utánam mint 25-30 éve de nincs okom panaszra. (szemeit körbeforgató) Akkor leszek már nagy bajban ha neked kell bárkit is keresned nekem 😂
Na Pipi erre ugorj rá 😂
Pasinak se vagyok szep,szoval maradok igy ahogy szulettem,de neked meg bejohet egy ladyboy. 😂
Na akkor még neked is van esély 😂

Mindjárt keresek a Pipinek egy Levit…
Mér,egyre tobb a nyugaton aki meg a repat is lecsapatja es nőnek all,szobal meg minden lehetsz. 🤣
Biztos változni fog az értékrendem de az fix hogy az asszony mellett nem kívánnék rá a pinkedlire.
láccik, hogy fiatal vagy még(legyintős) Az én koromba nincsenek már bizonyos szintek(ujjával nemet mutató) Ahogy öregapám mondta még a legyet is reptében... 😅 Az én koromban már aki megáll azt be kell venni. (kezeit széttáró) Nincs válogatás(ujjával nemet mutató) Egyébként is válogatós faxnak kutyában a helye(kezeit széttáró) 48 éves leszek hamarosan.(óranézegetős) Ha meg is érem az öregkort akkor sincs már több 20 max 25 aktív évemnél több(kezeit széttáró) szekszuálisból megj jó ha 15-20(kezeit széttáró) Egyrészt nincs helye itt már a válogatásnak idővel te is rájössz, másrészről pinki a képek alapján egyáltalán nem tűnik rossz spinének csak azzal a bodri hajával kellene valamit kezdenie(kezeit széttáró) Arról meg nem is beszélek, hogy tavaly 5 temetésen voltam ebből az egyik régi motoros haver 52 évesen hunyta le a szemét az összes többi ismerős sem ugrotta meg vastagon a 60-at. Idén és még csak május van a 3-ik temetést jártam meg. A feleségem rokonai mennek el és egy sem ugrotta meg a 70-et. Majd amikor közelebb kerülsz ezekhez 30 év múlva neked is változni fog az értékrended(kezeit széttáró)
Hát,nem irigyellek.
Holnap 😂
igen baxmeg mert a legjobb nő közületek(kezeit széttáró)
Hopnap motorostalálkozó !!! Lenne !? 🤨
Gondolom igen.
Raktál fel képet az asszonyról, én biztosan mérlegelnék hogy megéri vagy nem. Lehet már uncsi az asszony sok éve de azért na… egy bizonyos szint felett nem adunk egy bizonyos szint alá. Itt azért csúnya visszaesés lenne.
amilyen genyó mindjárt kezdi is a spam áradatot
Hát ja,de ide édesgetik.Aztán majd nyomja ide is az idióta reklámjait....
Sok mégsincs,mert itt meg körbeugrálod.
Mert nem vagyok buzi?
Ezért elnézésedet kérem de az én koromban már(óranézegetős) csak nehezen változik az ember(kezeit széttáró)
Ha egyszer te is eljutsz ezekhez az évszámokhoz amit már én karistolok rájössz te is 😆
Most buzi vagy én ezt értem(meghajlós) Te még tudnál változni a hetero felé 😅
oda külön engedély kell(gondolkodós)
Azért nekem is van tartásom(kezeit széttáró)
Ha nem is sok...