Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezeken most beszartam 😅
nem zotyát akarom védeni de tuti biztos hosszú tével írtam volna én is 😅
😂
😂
😂
😂
Jó de te sötétbástya vagy.
https://wiki.startlap.hu/hogya...
Nalunk nem.
Aha,tajszolasod van.
Csat. 😁
Leginkább csak csat,nem "csatt".
Me,te hogy hivod azt a szart? 😆
Hengertáskát használok mostanában... nyáron elég az Adriára, de ha a Glocknerre megy fel az ember, kell több ruhát vinni ugye.
OFF
Azon én is töprengtem egy pillanatig, mi az a "gyorscsatt" - de aztán rájöttem! Ha a diszkóban megjegyzést teszel egy 190 centis 110 kilós kigyúrt cigó nőjére 🤣
Ja,es a motech egy merev falu korben,csak a ket ildalfal puha hogy lehessen novelni a terfogatot,legalabbis az evo,ami nekem van,a mostani gyartasu pro mar merevebb oldalt is.
Ez az amatőrök cucca.Inkabb hengerzsak ha olcso kell nem az ilyen hulyeseg.
A bmw-s meg pestre egy boritek feladasahoz is 3 ures dobozzal megy. 😆
Nem ilyen, nem megy rá rúdra, csak rögzítő fülei vannak alul. Mentségére, hogy a GIVI prospektusban ez is szebben állt a motoron, mint az enyémen 😅
Tuti nem,ez eleg egyedi,a ket rud miatt nem lifeg,nincs pant csak a baszomszeles,eros tepozar,es a blődi altal nem ismert gyorscsatt.Ez utobbi a lecsuszast hatra hivatott megfogni.
A béjemvés topicon a GS-es úrifiúk már 160 literekről beszélgettek, mint szükséges méret... mikor megkérdeztem, hogy a GS helyett miért nem vesznek 120i BMW-t, akkor meg nekem estek 😁 pedig abban jobb a szélvédelem, nagyobb a csomagtér, és még olcsóbb is volt 🤣
Faxom, nekem is ilyen oldaltáska párom van, nem Motec, hanem Givi.
Hát ez csak a gyári videóban áll így, a pántja lazul, a súly torzra húzza, külön le kell kötni, hogy ne libegjen. Nekem az idomra fexik fel, azt persze összebaxxa. Én nem szeretem...
Amúgy ezek tényleg faszák. Én is be fogok ruházni egy hasonlóra mert a két oldaldoboz nehéz. Kényelmes de nehéz és sokszor kb félig vannak csak pakolva.
Viszont az ülésen átdobós tépőzár nálam nem működik.
Nem,csak sietet mert nyitni kellett a bútorboltba.
Ajj… értőolvasás. Neked nincs kit vinni, nekem van. Ha egyenlő a verseny akkor nyerek, egyik kezemben a doboz. Másikban a bukó és csak kattintom fel a dobozt.