Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az ingyennél mi az olcsóbb?
ja nem tudom mit néztél nálam nincs szó korlátlan napsütésről(ujját lefelé mutató)
Úgy volt, hogy ma jönnek a kútfúrók az időjárás függvényében(gondolkodós) Mondták, ha nem ma hétfőn(fejét fogó)
Szerintem ha az időjáráson múlik ebbe a hónapba se fognak jönni(szemeit körbeforgató)
mindegy miért szopkodják az embert, az a lényeg üres legyen a zacsi....
egy örökölt teli bukszát egyszerűbb fenntartani mint egy szépen kidolgozott testet, plusz a teli erszény egy jó ideje több sunát húz be mint az izomzat
persze a nők azt mondják a pénz nem számít, de csak azok akinek nem jutott gazdag legény 😂
Kisvárosban laksz, régi kulák famíliából, mindenki tudja, hogy a bűröd alatt is pénz van 😄 Te meg, szerencsétlen, azt hiszed, hogy a daliás termetedre, a susogó joggingodra meg a szép tokádra gerjednek a muffok 🤣 jól átvernek... 🤣
Ahhh,ma is kocsival megyek,a derekam is bekattant jobban,szar minden........
Tegnap faszául eláztam, ma is az lesz.
Szlovénia még esösnek igérkezik meg most is esik.
Viszont faszán leszervizelték a ducatit, kicseréltek visszahivásba egy csavart meg egy hővédő lemezt ingyen, de igyse volt olcsó.
Neztem az idot,hetfoig esik.
De utana se lesz korlatlan napsutes. 🤔
ti dumáltok a fő buzik? 😂
Inkább a pipi nyerte meg,az élettől.
nem(ujjával nemet mutató) Vizes(kezeit széttáró)
Egyébként ma nektek qrva szerencsétek van csak szólok.
Majdnem úgy volt, hogy a hétvégére nélkülem maradtok(fülét bedugó) A szomszédhoz délután jött valami haverja, hogy megmutassa a frissen újított valamilyen emelőgépét(szemeit körbeforgató) Ez olyan jól sikerült, hogy elszakította az optikát, így az utcában a mi oldalunk internet meg tv nélkül maradt és előreláthatólag egész hétvégéig. Az asszony mondta, hogy felhívta őket azt kapott 72 óra korlátlan netet a telefonjára(kezeit széttáró) Én meg egész el voltam keseredve, hogy nélkülöznötök kell engem, aztán eszembe jutott, hogy lapostelefonom ugyan nincsen de van ilyen kis szappantartóm amit ha bedugok a számítógépbe akkor van net. Aztán az is eszembe jutott ezen csak ilyen 2 vagy 4 giga adatforgalom van mert ezt tényleg csak kivételes alkalmakkor használom nem kell több de mondom most kell, hogy ne szenvedjetek belőlem hiányt(kezeit széttáró) Na hát én is felhívtam a 1414-et. Ez a vanda nevű robot qrva megalapozta a hangulatomat a későbbi ügyintézőkkel folytatott beszélgetésre 😅 a vandus után még 2 hozzá nem értő hülye picsán kellett átverekednem magam mire sikerült a végül is panaszkezelésre átirányított 3-ik hölggyel megértetnem és végrehajtatnom, hogy ha a feleségemnek jár a korlátlan net 72 órára a lapostelefonjához akkor nekem is jár a telefonszámmal, szimkártyával ellátott szappantartómhoz 😅
Szóval így ha minden igaz akkor nem szenvedtek hiányt belőlem megharcoltam a kedvetekért(meghajlós)
😂😂😂 ezt szerintem megnyerted 😂
Homokos?
impotens irigy buzik pffuuu(legyintős)
nekem? Nem(ujjával nemet mutató) hanem vödör (kezeit széttáró)
Meg most is 🤣
Minek találkozni a motorosoknak?
Baszki neked az oviban is a kis csapocska volt a jeled? 😅
buzikok vagytok ti mind a ketten (legyintős) a két szerelmes pár ismét egymásra talált 😅
Mondjuk igen,így már érthető a teperése.
Akkor megvan miert nyígsz meg a krumpliszsak utan is,mert neked termeszetes hogy "kis csapocska" van ott. 😂
Ezt nem lehet az időre fogni.Baszki,azért mert öregszem még igények vannak
Szerintem odáig el sem jutnak.Azért a hasitasit nem a pénzzel kötik össze.
pedig nincs(kezeit széttáró) Csak az idő fogy(óranézegetős)
Az hogy aki a pinkedlire rá akar kuporodni,ott bizony komoly vegetálás van.
Meg a hasi-tasi tartalma 😂