Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ennyi gyenge pöcsöt.Mindenki szidta pinkit hogy ilyen beteg olyan hülye,most meg itt az ömlengésetekkel ide is szoktatjátok.Gratulálok!Nyalizni akartok,menjetek az ő saját topikjába!
Az a hajó már elment... :D
Druszám szégyent hozol a nevünkre…
Ha itt be indul a tömeges coming out az a te hibád lesz 😂😂😂😂 és én törlöm magam
Csupa LÁV 😂
😂 🤣 😂 🤣
Csak ha nekem csináltad 😋
Pedig olyan jóba voltunk 😍 🤣
hozzám nem is kell innod(kezeit széttáró) legfeljebb pici türelem kell mire kiegyenesedik a "madzag" 😅
tanácsokat a felkérése nélkül is szoktam itt adni az nem gond 😅
Ne hallgass lacára(legyintős) csak irigy a bimbózó kapcsolatunkra(kezeit széttáró)
Én is jó kondiba vagyok(meghajlós) negyed órás menetet simán tudok még, ha beleszámítjuk a 7 perc vetkőzést-öltözést(gondolkodós)
Azért remélem nem kawasaki főtengellyel súlyzózol hanem minimum krazéval(gondolkodós)
pompás 😍
Hunga'RockRiders -t kihagytad.
Szerintem folyamatban lehet a dolog, mert rágyújtotta asszonyra a kocsit 🤣
https://villanyautosok.hu/2023...
Nem iszok, vagyis amit iszok, azt nyalogatásnak nevezném, sosem voltam berúgva, nem is leszek 😀
3 perc egy részeg nővel (mert józanul biztos nem engedné, hogy hozzányúlj 😄) aztán regelned kéne 6 nicket, és támogatnod, mikor itt életvezetési tanácsokat ad...
Sztem gondold ezt át... 🤣
🤣 🤣 🤣 🤣

Én jó kondiban vagyok, főtengellyel súlyzózok . 😀
Nem bírod te a testmozgást. Mindketten meghalnátok. Te az erőlködéstől, ő a röhögéstől 🤣
Múltkor még nem volt ilyen fasza garázsod. Ezt az egyik bérlő hagyta így? A cigányputriban is nagyobb a rend 🤣
A szabály, az szabály. Buzi vagy! 🤣
Az még jó évjárat 😆
de hát most mondom(kezeit széttáró)
48 leszek a nyáron ez beleférhet?
Na nem mondja. 😆 😲