na igen az én szintem(kezeit széttáró) az az, hogyha nem szeretem azt a valamit akkor nem csinálom 😂
te írtad, hogy ti sem szeretitek de még is csináljátok ezt én önszopatásnak hívom? (fetrengős)
Tévedsz. Mi esőben is tudunk motorozni csak nem szeretünk 😄
Sokkal lassabban most se mentünk, csak óvatosabban. De most nem esik 😁
Egyébként senki nem mondaná le, azok nem jőnnek ilyen túrára 😆 mert kb a te szinteden vannak 🤣
nekem ilyen fs 30 akárhanyas szarom volt szerencsére bennégett. Az kimondott fűszegélynyíró volt 20 cm fű feladta neki a leckét(kezeit széttáró) Az se indult sose szezontól-szezonig mindig membrán beteg lett. Aztán annyira megutáltam a gyengesége miatt, hogy nem használtam(kezeit széttáró)
5kg, a stihl meg 4,2
ha nem nehéz használd, ezeknek egy hibájuk van hogy vékony a damil sztán vastagabb gazra rátekeredik és elszakítja, vagy ha nem gaz akkor drótkerítés
ezen kívül nem rosszak, fák között szűk helyeken jobb mint a kasza
karbit fel kell újítani kb 2 évente akkor is ha 2 órát megy meg akkor is ha 200 órát
alko husqvarna stihl nyírót fogtam a stihl volt a legjobb, a régi fs36
a mostani új stihl fs38 közel nem olyan kényelmes
Na más: Szóval édesanyám nekem adta a néhány éve megvett de soha nem használt fűkaszáját.
Alsónémedi bc 250 a típusa. Pont ilyet már nem találtam a neten csak valami 223 meg 225-öst.
Ahogy olvasgattam a címkéjét 0,78 kw. Ez mit jelenthet? Nekem elég kis gagyinak tűnik olyan mintha csak egy fűszegélynyíró lenne, de azt írják róla, hogy fűkasza(gondolkodós) Ez vihet egy fél méterre megnövő gazt, vagy belefullad?
Természetesen nem indul csak ha küldök be neki egy kis féktisztítót majd ha elfogy a nafta le is áll. Gondolom a membrán adja meg magát álltába(kezeit széttáró) A karcsi sem pillangószeleppel működik hanem gázadásra csak egy fém csappantyút emel el utat nyitva a keveréknek(kezeit széttáró)
több mint 10 éve garminom van. Nekem lassúnak tűnik + mostanság csinál furcsa dolgokat.(kezeit széttáró) Van, hogy elirányít(szarul) majd amikor végrehajtom az utasításait újratervez és visszavisz. (kezeit széttáró) Van hely ahová olyan cifrán vezet el, hogy ránézek a térképre azt inkább egyszerűsítem magam. Városban simán háztömböket kerülgettetne néha 50 méterért(gondolkodós)
Na igen, nekem a CB-n erősen le kell néznem a műszerfalra is, meg ha navit használnék a kormányra/- környékére rögzítve, akkor arra is. Az elején volt belőle 1-2 neccesebb helyzet. Nem szerencsés, ha pont akkor áll meg előtted az autósor, amikor te a navit nézed... Volt alkalom, amikor MAJDNEM Zolihoz hasonlóan az előttem haladó kocsi tetején landoltam 😅
amúgy a legröbidebben be tud szopatni hogy levisz a falut átszelő főútról és 117 kis utcán végigvisz 50 méter spórolás miatt
ha biciklis módba teszem akkor nagyon fura utakat tud tervezni
ha sietsz akkor a leggyorsabbat válaszd ki, ha felfedezel akkor a legrövidebbet
nekem sose volt gond még vele pedig 10+ éve van
románban akár földutakon is tudott jól tervezni
más országban nem próbáltam még
Ennyi logikával sose mozdulna ki senki ötven kmnél messzebbre 😆