Hát én nem tudom(kezeit széttáró) Nincs ebben semmi(gondolkodós) Mi sem szeretjük a patika rendet megmutatom, hogy élünk semmi takargatni valóm nincs(kezeit széttáró) Én nem szeretem ha élén áll minden szerencsére az asszony sem a ház van értünk és nem fordítva, jó is lenne a fél életemet azzal tölteném, hogy mindig mindent visszategyek oda ahová elméletileg "való volna" (ujját lefelé mutató) Állandóan a szekrényben pakolásznék vagy mindig minden szemetet vihetnék a kukába hát ja. Az élet nem higéniai kongresszus (kezeit széttáró) Aki meg annak gondolja az töltse azzal az életé, hogy pakolászgat meg takarít. Olyat is hallottam már, van aki minden nap fürdik 😅 Hát nem egészséges a bőrnek az állandó vegyszerezés 2 hetente azért lecsapatjuk magunkat mi is8kezeit széttáró)
Anogy a radart nézem, szárazon nem uszom meg. Ha szerencsém van csak pest környékén futok bele a radar szerint. Most még elég gyász a radar kép, de addigra javul elvileg mire indulok.
Ma ? Kávét ? Hímnusz közben ? Soha nem kávéztam ! Megint a fiúkat kell hogy szeressem ! De legalább jó motorjuk legyen , hogy nagyon szerelmes legyek !? Bár ebbe a geci esőbe , ami már egész éjjel szakad , mindegy is ki mivel motorozik ! Gondolom a Győrújbaráti Motoros Találkozóra érkezett sátorlakók is rendben vannak ! De betont pumpálni sem kell korán indulnom ! 🥺 Pedig már lassan indultam volna ! ? 🤔
Vagy alibi.
Nem ismerjük Fedort, nem régi profil. Az sem kizárt, hogy kamureg. Kvasztics Fedor egy Rejtő Jenő mellékszereplő, a profilkép sajtófotó, stb. Nem állítom 100% bizonyossággal, hogy az, de meg se lepne.
Szóval lehet, hogy ez újabb műbalhé és nincs is kitiltva, csak trójai faló - értsd: higgye azt a csapat, hogy ő is persona non grata, mint itt a legtöbben és akkor majd hátha jól bizalmasak lesznek vele...
Bizalmas meg minek ide 😁
Nem ismerjük Fedort, nem régi profil. Az sem kizárt, hogy kamureg. Kvasztics Fedor egy Rejtő Jenő mellékszereplő, a profilkép sajtófotó, stb. Nem állítom 100% bizonyossággal, hogy az, de meg se lepne.
Szóval lehet, hogy ez újabb műbalhé és nincs is kitiltva, csak trójai faló - értsd: higgye azt a csapat, hogy ő is persona non grata, mint itt a legtöbben és akkor majd hátha jól bizalmasak lesznek vele...
Hamar kipicsázott a széphölgy 🤣
Fasz ki van már ezzel az időjárással, vagy esik vagy fúj.