Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt konkrétan semmit,ide nem terjedt át.De az egész lakás így nézett ki.Tele szeméttel,nagyon sok ilyen van.
pedig az lc4 nagyon fasza gép, csak nagyjából senki sem tartja karban a futóművet(sem)
én avval rengeteg helyre felmentem, ott ahol az 525-el vért izzadtak én lazán szinte alapjáraton felkocogtam, 160 kiló a motor én voltam 150, nem dobálta a kavicsot meg nem rázta a seggét....
én tettem egy kapcsolót a ventillátorra és ha láttam hogy kicsit neccesebb a helyzet fel lett kapcsolva, egyszer sem forrt meg így
mondjuk én a 200 kilós ténérével is felmentem szinte bárhol, még ott is ahol a kicsit bénább wr450 a hátán pörgött
ja, itt a jó futómű többet ér , mint a motorerő. nekem annyira tetszett a hely, h mentem rajta le s fel többször is közben. a két rencámos srácnak (régi lc4 és klx300)nem volt olyan őszinte a mosolya, lefőzte minkét vas a kávét , míg feljutottak
itt mit kellett oltani?
azért nem sima séta, de közel sem leküzdhetetlen, csak egy jól karbantartott futómű kell hozzá
emlékszem az első utamra a hondával, tömény szopás volt, utána a csika művek rendbetette az elejét és máris simán ment minden is
igen, mert tőlünk pádis majd 350km, ami robogóval kb 8 óra, bár én kurvára ráértem volna de akivel voltam az nem ilyen türelmes
de ez egyedi eset volt, első és utolsó egyben
nekünk ez sima séta a parkban, szórakozni járunk oda
Szerintem ti is
Balatonnál esik már 3 órája,ez megy felfelé
😅
Kiviszitek kocsival a robogót??
Szerencsere megusztam eso nelkul.
b@ssza meg !!!
Ket hordot toltott meg eddig, egesz delutan esett.
itt biztos nem követne
csak nem túl sok út van lefelé a hegyről aztán egy drón meg pár kocsi és megfogják az embert ha tényleg akarják
Van ahol már esik ? Hogy lesz ebből motoros találkozó a hétvégén ?! 🤔
az, h kivered a faxod, majd lefexel a kecibe 😂
Betaknyolok !!!!! Marha ! 😅 🤣 😂 🙃
Ezen a részen mentünk fel. A parkőr itt leszopná magát.
Majd ha legközelebb betaknyolok ránézek.Megnézem mi történik.
A késő ősszel csapatostol voltunk ott, senki ránk se baszott
vigyázóra nem nagyon kell felmenni már a vírus előtt is baszakodtak a parkőrök, evvel a gyösszel meg nem tudok menekülni, felfelé ha elkapja a fordulatot 25 a max 😁
ellenben pádisról a tolvajkő felé elmentünk a nagyon köves feljáróig, azt már nem mertem vállalmi mert nagyon kuplung szaga volt a gépnek
a jog le is térdelt, elvitte a szállásra a gazdát, de utána soha többet nem indult, eléggé megolvadt a dugó benne
két üveg bor után már tökszép
Én így indítottam a napot.Néni szeret kicsit gyűjtögetni.