Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A zsufolt varosi-aglomeraciot kerulni kell.
Becs-willach-graz halál,a 69 es total jo,de mariazell rorh gebirgeig detto.
Azt én sem szeretem,igen.Én/mi igyekszünk úgy menni hogy ne forgalmas hely legyen még ha km-ben több is a lényeg hogy folyamatos tempós legyen a haladás.
A baj akkor van amikor nem tudsz haladni és a kocsisort kell követni mert hiába előzöl, van előtted még 300autó. Ez tud s legmonotonabb lenni. Nagyzolás meg arcoskodás nélkül úgy gondolom én többet motorozom ilyen hosszúba és nekem is vannak napok amikor a faszom tele van az egésszel. Húsvétkor Kotorból hazafele úgy voltam hogy keresek egy szállást pedig bőven túl voltunk félúton de már mind a ketten halálunkon voltunk. Hittem a navinak pedig tudtam hogy meg fog szopatni mert hiába gondolja ő gyorsabbnak, nekem sokkal rosszabb a forgalmas főút mint az alsóbbrendű utak. Na a lényeg hogy Zenica-Doboj között teljesen kinyírt a sok autó, nem nagy táv de borzalmas volt. Aki arra megy, ne menjen arra 😃
Nemmondod hogy dognehez.
No,kivonatold a delre tarto motoros turadat?
Nekem semmi gondom ezekkel,szarabb mikor városba tötymörgés van,de ott is csak a tenyerem zsibbad egy idő után,városon kívül ki megyek a világból.semmi gondom a 800km-rel.Tavalyelött voltunk egy erdélyi körön,kifelé nem akarták egy seggel,mondom nekem mindegy.Na hazafelé mgjött az önbizalom,legyen egy segg.Hát nem nekem volt bajom,pedig nem is azt a tempót mentük amit én szeretek,másnap szolgálat volt,én motorral jöttem.Én nem nyavalygok ,megyek.Nem igazán értem hol a probléma,200km-enként itatok,annyi nyújtózás simán jó,majd biztos eljön az idő hogy ez nem így lesz,de még nincs.
Az mondjuk fix hogy leszopnád magad a cbr-rel 3x10óra, 800-300-800 km-rel a nyeregben. Ott mindegy lenne már milyen könnyű az a sisak 😂
Ráadásul dög nehéz sisakkal.
Gondoltam hogy az olyan kemény motoros csávóknak való csak mint blődi.3 nap 10 óra nyeregben és utána alvás.
Nincs is annál jobb a vadregényes délen.
Én még egyik helyen sem voltam,de a Glocknerre felmennék.Nem azért,mert divatos,hanem kiváncsiságból.
Bele. Simán. Csak utána 2hétig nem akarsz a motorra ránézni se. 😂
Voltal mar motorral albaniban.
Nemaaaaaaar,meselj hogy,mikor,milyenvolt?
Szombat-hetfo slussz.
Belefer albania?
Tudom,neked meg a vilagutazo blődinek siman.
En meg maradok a kommersznél.
Igen. Mindenki túraszervező, mindenki a legnagyobb túrázó mert egyszer volt ausztriában vagy horvátban…
A motorozás is egyre divatosabb.
Van aki nem lát tovább ezeknél a divat helyeknél,de az ő dolguk,menjenek oda.Én is délre szavazok.
Mondtam már régebb is, el kell engedni ezt a glockner dolgot… Albánia. Olasz, délebb.
Meg van ket het.Remelem lesz globalis felmelegedes.
Az a +2 fok sem vonz annyira.
No,a fapatkánynál mar legalabb elolvadt a hó.
https://www.nockalmstrasse.at/...
Remélem változik mer a Pordoi ugyanilyen.

https://hu.bergfex.com/alta-ba...
Ettől még az angoloknak is elmegy a kedve.
Saját magához?
Ha nincs pinki ő sincs....
Ahogy visszaolvasgatok,küzd a lehetőségért!!
Oda engedett már vagy mèg csak próbálkozol ? Semmi szemétkedés 🤷🏼‍♂️
Szó szerint!!! 😱