Azt én sem szeretem,igen.Én/mi igyekszünk úgy menni hogy ne forgalmas hely legyen még ha km-ben több is a lényeg hogy folyamatos tempós legyen a haladás.
A baj akkor van amikor nem tudsz haladni és a kocsisort kell követni mert hiába előzöl, van előtted még 300autó. Ez tud s legmonotonabb lenni. Nagyzolás meg arcoskodás nélkül úgy gondolom én többet motorozom ilyen hosszúba és nekem is vannak napok amikor a faszom tele van az egésszel. Húsvétkor Kotorból hazafele úgy voltam hogy keresek egy szállást pedig bőven túl voltunk félúton de már mind a ketten halálunkon voltunk. Hittem a navinak pedig tudtam hogy meg fog szopatni mert hiába gondolja ő gyorsabbnak, nekem sokkal rosszabb a forgalmas főút mint az alsóbbrendű utak. Na a lényeg hogy Zenica-Doboj között teljesen kinyírt a sok autó, nem nagy táv de borzalmas volt. Aki arra megy, ne menjen arra 😃
Nekem semmi gondom ezekkel,szarabb mikor városba tötymörgés van,de ott is csak a tenyerem zsibbad egy idő után,városon kívül ki megyek a világból.semmi gondom a 800km-rel.Tavalyelött voltunk egy erdélyi körön,kifelé nem akarták egy seggel,mondom nekem mindegy.Na hazafelé mgjött az önbizalom,legyen egy segg.Hát nem nekem volt bajom,pedig nem is azt a tempót mentük amit én szeretek,másnap szolgálat volt,én motorral jöttem.Én nem nyavalygok ,megyek.Nem igazán értem hol a probléma,200km-enként itatok,annyi nyújtózás simán jó,majd biztos eljön az idő hogy ez nem így lesz,de még nincs.
Becs-willach-graz halál,a 69 es total jo,de mariazell rorh gebirgeig detto.