Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van utcai bőrkabátom is, azon mondjuk a bogár nem probléma - télen amúgy sem - de a cordurához mérten nagyobb merevsége nekem bejövős. Vagyis nem merevsége, hanem tartása.
Mondjuk regebbi bőröknel nincs szellozes,ott csak a zipzar lehuzasa segit,de akkor felfujja mint a békát.
Ha Harley logo van rajta, tripla áron IS :D
Komoly üzletág a motorosokat kiszolgálni, van réteg ami ugyanazt ha mondjuk valami trendi márkajel van rajta duplaáron is megveszi
No,az elso az optimalis,a masiknal tultoltam a szellozest. 😆
Amugy tenyleg a besoff egy bőrkabat-protektoros farmer combo.
Bogar az bogar.Mindenhogy 🤮
Eh. Biztos van létjogosultsága. Mindent IS kitalálnak már.
Vagy IFA ajtó.........
Ha meleged van letekered az ablakot, ha fázol feltekered, ha meg elfáradtál leteszed.....
Ventz a neve, illetve volt, mert már a honlapot se találom.
Csak a marketing-cikket.
https://onroad.hu/2014/04/04/lehet-nyaron-kellemes-viselet-motoros-kabat/
🤣 Zseniális!

De igazából ha az ember kinyitja a hónalj szellőztetőt, akkor szépen felfújja és átszellőzteti a ruhát az is.
Mindkettő jó lehet de gyikből se az olcsóak. Van mindkettő, mondjuk az egyberészes már vagy két három éve nem volt rajtam, el kéne adni.
Wtf? 😆
Hát igen ez jóduma hogy két rendőr állit valamit veled szemben. Ezt általában akkor játsszák csak el ha vagy tényleg bizonyitható az eset vagy egyedül vagy kettő ellen. De sok esetben ez nem állja meg a helyét a bíróságon se, de a fene se pereskedne tizezer miatt.
Bőrkabát plusz szellőztető? :D
https://i1.wp.com/onroad.hu/wp-content/uploads/2014/04/kab%C3%A1t-szell%C5%91z%C3%A9s-onroad-1.jpg
Semmivel. Csak közighatár felett készit képet azt meg azonnal küldi automatikusan vas megyei vagy a nyírségi feldolgozó klözpontba. Teljesen emberi beavatkozás nélkül működik, még csak azt se tudja megmondani mert nem nézi a monitort hogy belszaladtál-e ha vissazfordulsz megkérdezni.
Kivétel a menetközben is mérni tudó Fáma és társai, mert azok nem fényképet hanem videofelvételt rögzitenek folyamatosan.
Én is hiszek a tudományban, valószínűleg a jelenlegi cordurám nem eléggé olyan minőségű, hogy a bőrön kezdjek gondolkodni. De a bőr, mint a kitaposott ösvény - mert abban is van fejlődés - azért vonz.
Igen, de a kinai szar. Cimbi vett spórolásból, az első megállóban ledobta az ülésről.
A bőrt se könnyebb takaritani
Cordura ma már jobb, kényelmesebb, praktikusabb
Az is van, de az valahogy más érzés.
Nekem van egy hálós Shox nyárim, ami relatíve a melegben elfogadhatónak gondolok. Amit tudok, hogy nem szeretnék vele elesni - amúgy sem - mert ez semmi komolytól nem fog megvédeni, főleg a sárga szivacs protektorok nem.
Kinevettek, de egy valamin minden tavasszal felmegy a pumpám, hogy mosás előtt amikor kiszedem ezeket a protektorokat, azt a finom belső hálót kitépkedi a protektorzseb tépőzára, visszarakáskor meg pláne. Az egy dolog, hogy pólóra nem tudom felvenni, mert az ujját erősen összevarró műanyag cérna, mint egy damil böki a kezem, mert kiáll a varrásból és nem találom sehol, úgyhogy minimum hosszú póló és így legalább nem is tapad rám.
Az ujján befütyül a szél, a hosszú kesztyű nyáron meg agybaj. Szóval mindenhol csak a bajt érzékelem, a megoldás az lesz szerintem, hogy veszek egy bőrt alig használtan és tesztelem. Azután majd eldöntöm, mi lesz, váltás vagy maradás.
És azt is csak akkor ha megállítanak.
Ja,es takaritas.
Nem lesz jobb.Mire szivaccsal atmosom at 10-15 perc,utana meg tisztito-apolo folyadek.Fel ora harc.
Hát ha főúton mindenki úgy közlekedne hogy tudja nincs/nem lehet retorzió ,igen,veszélyes lenne.
Nem volt meg perforalt cuccod mi? 😁
Akkor egy légzsákos autót javasolnék klímával. Hűvös nyáron is, kényelmes és sokkal jobban véd mint bármilyen motoros ruha 😁