Van utcai bőrkabátom is, azon mondjuk a bogár nem probléma - télen amúgy sem - de a cordurához mérten nagyobb merevsége nekem bejövős. Vagyis nem merevsége, hanem tartása.
Ventz a neve, illetve volt, mert már a honlapot se találom.
Csak a marketing-cikket.
https://onroad.hu/2014/04/04/lehet-nyaron-kellemes-viselet-motoros-kabat/
Hát igen ez jóduma hogy két rendőr állit valamit veled szemben. Ezt általában akkor játsszák csak el ha vagy tényleg bizonyitható az eset vagy egyedül vagy kettő ellen. De sok esetben ez nem állja meg a helyét a bíróságon se, de a fene se pereskedne tizezer miatt.
Semmivel. Csak közighatár felett készit képet azt meg azonnal küldi automatikusan vas megyei vagy a nyírségi feldolgozó klözpontba. Teljesen emberi beavatkozás nélkül működik, még csak azt se tudja megmondani mert nem nézi a monitort hogy belszaladtál-e ha vissazfordulsz megkérdezni.
Kivétel a menetközben is mérni tudó Fáma és társai, mert azok nem fényképet hanem videofelvételt rögzitenek folyamatosan.
Én is hiszek a tudományban, valószínűleg a jelenlegi cordurám nem eléggé olyan minőségű, hogy a bőrön kezdjek gondolkodni. De a bőr, mint a kitaposott ösvény - mert abban is van fejlődés - azért vonz.
Nekem van egy hálós Shox nyárim, ami relatíve a melegben elfogadhatónak gondolok. Amit tudok, hogy nem szeretnék vele elesni - amúgy sem - mert ez semmi komolytól nem fog megvédeni, főleg a sárga szivacs protektorok nem.
Kinevettek, de egy valamin minden tavasszal felmegy a pumpám, hogy mosás előtt amikor kiszedem ezeket a protektorokat, azt a finom belső hálót kitépkedi a protektorzseb tépőzára, visszarakáskor meg pláne. Az egy dolog, hogy pólóra nem tudom felvenni, mert az ujját erősen összevarró műanyag cérna, mint egy damil böki a kezem, mert kiáll a varrásból és nem találom sehol, úgyhogy minimum hosszú póló és így legalább nem is tapad rám.
Az ujján befütyül a szél, a hosszú kesztyű nyáron meg agybaj. Szóval mindenhol csak a bajt érzékelem, a megoldás az lesz szerintem, hogy veszek egy bőrt alig használtan és tesztelem. Azután majd eldöntöm, mi lesz, váltás vagy maradás.
Amugy tenyleg a besoff egy bőrkabat-protektoros farmer combo.
Bogar az bogar.Mindenhogy 🤮
Ha meleged van letekered az ablakot, ha fázol feltekered, ha meg elfáradtál leteszed.....
Csak a marketing-cikket.
https://onroad.hu/2014/04/04/lehet-nyaron-kellemes-viselet-motoros-kabat/
De igazából ha az ember kinyitja a hónalj szellőztetőt, akkor szépen felfújja és átszellőzteti a ruhát az is.
https://i1.wp.com/onroad.hu/wp-content/uploads/2014/04/kab%C3%A1t-szell%C5%91z%C3%A9s-onroad-1.jpg
Kivétel a menetközben is mérni tudó Fáma és társai, mert azok nem fényképet hanem videofelvételt rögzitenek folyamatosan.
Kinevettek, de egy valamin minden tavasszal felmegy a pumpám, hogy mosás előtt amikor kiszedem ezeket a protektorokat, azt a finom belső hálót kitépkedi a protektorzseb tépőzára, visszarakáskor meg pláne. Az egy dolog, hogy pólóra nem tudom felvenni, mert az ujját erősen összevarró műanyag cérna, mint egy damil böki a kezem, mert kiáll a varrásból és nem találom sehol, úgyhogy minimum hosszú póló és így legalább nem is tapad rám.
Az ujján befütyül a szél, a hosszú kesztyű nyáron meg agybaj. Szóval mindenhol csak a bajt érzékelem, a megoldás az lesz szerintem, hogy veszek egy bőrt alig használtan és tesztelem. Azután majd eldöntöm, mi lesz, váltás vagy maradás.
Nem lesz jobb.Mire szivaccsal atmosom at 10-15 perc,utana meg tisztito-apolo folyadek.Fel ora harc.