Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha esik az a baj
Ha süt a nap az a baj
Ha 30-as vagy az a baj
Ha 70-es az a baj 😂
http://youtu.be/6UAcYzbilbw
ha lenne pinád akkor neked is lenne minden
8 ezer ügyfél meg milliónyi lelkes követő
amúgy ha betolna 500-500 ml szilikont a kannák alá nem is volna szar forma
plusz mellé egy hajvasaló 😉
majdnem így nézek ki csak nincs bajusz 😂
plusz nem ilyen satnya végtagjaim vannak
bezzeg amikor adtuk az ívet sz se tetszett neki
Pedig nagyon hejes az írásod. 😚
Pl kicsúfoltak a gecik a helyes írásom miatt 😭🤧
Mondjuk sajnos jogosan 😂 😂 😂
De azért gecik ugye ????
Szövevényes ügy .............nagyon nagyon szövevényes
jajj te szegény, kik bántanak? Segítek 😇
Értem 😊
Remélem hogy egyszer akkor értem is kiáll majd ,mert rengetegen bántanak 😭
Igaz nincs helyes kis cickóim de ahogy Torrente mondaná "semmi buzulás ,buzulás nuku " 😂 😂 😂
Én azt látom pinkinek van igénye a külső ingerekre, csak mivel oda a 2-3 ötvenévesen kivül a kutya nem megy be és ki is zárt mindekit, igy őt eszi ki a fene a topicjából.
Hát valami ilyesmi történt megint
egy agyon osztoznak 😂
szerintem lehet ott több személy is
tippelni kellene akkor én a 3.-ra tenném az aprót
utána az első, a másodiknak nem látom értelmét, mert ennyire nem lehet bénán csinálni
Ugye nem azt akarod mondani hogy valami galádság van a történetben.Csak azért mert Cibere pisti akkor jelenik meg amikor a pinki is,pedig most is eltelt 5perc közöttük.
Nem tudom, kik ezek. 🤣
Ha már belépett szimultán tolja.......és.megállás nélkül
Pedig most akartam meg kérdezni hogy mennyire szoros CBR Pistivel kapcsolatod ???? 😊
Mert szeretném elismerésem kifejezni
Ugyanis a TEK nem tud ilyen gyorsan reagálni a vészhelyzetre 😂 😂 😂
Szerencsés vagy hogy vannak ilyen jó barátaid 😋 😍
Szerintem három forgatókönyv lehetséges és mindegyiknek azonos a valószínűsége, ha figyelembe vesszük az előzményeket.

1. Grande úr legit faszi, tényleg Nagy Tamásnak hívják, tényleg egy 1250-es nagyendrét akart szervizeltetni, csak némi paranoiától vezérelve (ami nem lóg ki a képből) Pinki azt deriválta - hibásan - hogy ez bizony a Busás manus.

2. Grande úr a Busás manus álprofilja és valami kompromittálót akart lépni. Igaz, akkor nem túl okosan csinálta, de tételezzük fel.

3. Grande úr nem létezik és nem is a Busás ember. Az álprofilt 15 napja hozta létre a "sértett" maga, minden elhangzott szó, vád és árajánlat Patyomkin botrány. Így megint egyes helyeken róla van szó, ismét lehetőség van áldozati pózban fetrengeni a nyilvánosság előtt (szimpátiáért kalapozás), majd abból emelt fővel történő felállást demonstrálni (csodálatért kalapozás) és lehet gyűjteni a lájkokat azoktól, akik mindezt beszopták.
nem bírom má', segítség, megyek inkább egy jót zuhanyozni 😂
Amúgy gondolom élőbe így nézne ki a kamu profil 😂 😂 😂
Jó reggelt! 😁
😂 😂
és tényleg
Hé hé el ne ijesszétek már nekem
A sok technika adat és számítás közé is kell a szünet 😂 😂
Nálatok általánosba nem csengetek ki soha ?
Ott pont jól jött a ilyen szappanopera 😂 😂 😂
Mellesleg innen üzenem 21 századba feltalálták a kamerát .................. na most ha élőbe menne csetepaté , én simán elnézném 5 percig 😂 😂
olyan mint a törpeharcsa
normális embert idegesíti 😂
és mindenhol ott van és csak bassza az ember idegeit
Még annyit:
Ha már "bizonyítóerejű" e-mail másolatokat osztasz meg, legyél szíves mindkettőhöz az ajánlatkérést is jól láthatóan megosztani...
Simán lehet, hogy két különböző motorra kértél a két helyről ajánlatot...
Legalábbis, ha az őszinteség bajnokaként nekünk sírod el a bánatodat, TE légy átlátható. 😝