Á,akkor nézd fordítva. 😁Eddig,évekig megúsztad azt amit idén nem,vagyis eddig nem fizettél azért amiért kellett volna.Pont a Balázsék beszéltek valamelyik nap ezzel kapcsolatban egy rendőrrel,aztán a Balázs mondja neki hogy azért jó kicseszés ez az autósokkal,erre mondja neki a rendőr hogy közelítsük meg onnan hogy előtte viszont volt 40 jó év.
Nálatok.....itt viszont folyamatosan büntetnek. Kicsike város de legalább három autó cirkál és egyik intézkedésből a másikba esnek. Van amelyik szereti ezt mert hát hatalom, de a normálisabbja inkább ül az autóba,és semmit tesz.
Amennyit én erről itt hallottam,inkább kocsikáznak(járőröznek)nem kel csinálni semmit,gurulgatnak a városban nézelődnek dumálnak,van valami történés.Itt általánosan elmondható hogy nem szeretik.
Kb....... csak ez elől ül, be is látni. Nálunk van eszük és hátra ülnek sötétitett ablakokkal körülvéve. Aludni nem nagyon szerencsés mert a köcsög főnöke kiszokott járni ellenőrizni
Biztos hogy nem. Felétek esetleg - bár nem értem miért. Itt a legjobban kedvelt meló. Nem kell senkit vegzálni, nem csinál semmit csak ül a kocsiban és addig se basztatják. A gép teszi a dolgát, neki csak be kell állitania. Meg átvonulni adott időben másik.helyre. Nem tudom miből gondolod hogy utálja ezt a semmittevő munkát csinálni.
Miért utálná ? Ez a feladata, ennyi.
Itt is ki van adva hogy napi x órát kell kint legyen a trafi, ha napközben csúszott a program akkor az éjszakás rakja ki és van hogy éjjel 2kor alszik a kocsiban a trafival mert kint kell legyen.
Van pár ismerős aki trafizik, nem utálják. Inkább unják.
Tudom,de csak elkérném.Amiket mutattak drón felvételeket,pl marhára nem látható a rendszám,az autó típusa felismerhető,nyilván látják tudják hogy kit kell kiszedni.....szóval biztos hogy elkérném.Nyilván ez is ki van találva,de már kíváncsiságból is megnézném.
mostanában rászoktam hogy kicsit húzósabb a nyeletőfék, 2 x is beszoptam hogy belekeveredett a múlt évi ledőlt nádba egy-egy nagyobb példány aztán mire kibogarászom elmegy a picsába
amúgy nekem a csatornán is volt olyan hogy úszott a bot a víz tetején 1 csippanás volt és tépte is ki a bottartóból mert elfelejtettem átbillenteni a nyeletőféket, aztán nézem mi a picsa úszik a vizen ami ilyen hosszú és rájottem hogy az egyik botom kever a nád szélében a túlparton 😂
nálunk ki van adva utasításba. A Szolnoki úton most már kb. 4-ik éve kevés kivétellel az év minden napján mérnek(kezeit széttáró) Szenteste, karácsony sem kivétel(kezeit széttáró) Szóval fel is hívtam az "ismerősöm-ismerősét", hogy hogy is van ez az 51? Nos egyenlőre még nem kellett átállni 58-ra van állítva a puska(kezeit széttáró)
Ennek is van helye, hogy rögzíteni lehessen a stéghez de soha nem rögzítettem se a stéghez, ha partról horgászok se földhöz.(kezeit széttáró) Azért vannak nyeletőfékes orsóim, hogy a hal szabadon vihesse a zsinórt ha alukálok benn a sátorba és nem a bot környékén sertepertélek(kezeit széttáró) A bottartó állvány nem is azért van, hogy eldőljön 😅 hanem azért, hogy képes legyen olyan helyzetben tartani a botokat, hogy előtte a csónakkal kényelmesen elférjek forgolódni annélkül, hogy össze szedegetném a hajócsavarral a zsinórokat(kezeit széttáró) Ez a mostani egy egyedi és extrém eset volt. Az előző 35 év horgászatom alatt nem volt olyan, hogy 400 méter zsinórt egy hal lehúzzon még akkor sem ha technikai okok miatt az elektromos kapásjelző nem horpasztja be a dobhártyámat(kezeit széttáró) Én még eddig nem nagyon láttam sehol sem,hogy rod-pod-ot rögzített volna valaki egyszerűen nincs értelme hisz az állvány és a hal húzóereje között semmiféle összefüggés nincs nyitott vagy aktív nyeletőfék esetében(kezeit széttáró)
idén még rendőrt se láttam, pedig már mentem legalább 500km