Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

8000 ügyfél és napi 2-3 album fotózás mellett lehet ideje/ereje fél éjszakát huncutkodni?
akkor vigyázni kell vele mert ez egy terminátor baszki
Vagy a Macskanő olyan műsort csinált esténként,hogy a lövőlegény nem bírja nélküle.Tetszik neki,húzza a haját,mint az oviban.
ha kopás akkor csirke kollagén, ha gyulladt akkor cbd
ha csak a sok üléstől meg sz emelgetéstől fáj akkor torna
ettől jobban nem értek ehhez
Ez egy hülye. De azt sem értem minek kell itt ilyen nagy hisztiket verni. Baj van ezzel a Grande valakivel meg a Soldier vagy ki volt a másik. Azon sem lepődnék meg ha mindegyik a pinkedli. A cbr-es az fixen ő a többi meg csak talán.
Igen!
Lett a lófaszt. Állandóan vagy pózol vagy mást csinál azon a két motoron amit csinál félévig ül
Te egy zseni vagy.
Le kell fogyni !
Miért érzem azt hogy a pinkedli megint el fog nyomatni egy olyan megjegyzést, hogy hála ennek a feszkónak, megint sok munkája lett ? 🤔
Itt szokott egy pontban eloszor feszul es nyom utana terhelesre faj vonalban kb 10 centi.
Akko kutyaharapas szőrivel a szardinia tura,remelem nem s dugádival,a kawa kenyelmesebb. 😆
hátfájásra ha nincs vakami elváltozás akkor a torna segít semmi más
amúgymeg ez a tuti cucc:https://www.greengazda.com/Ege...
Lófaszt, egy sima oldalt könyöklős üléstől is megfájdul valamelyik oldalamon a hasam
Fejjel lefelé csilláron lógva..............ja értemén.
Azért lábon oda-vissza meg 2-3000 km a szigeten összevissza dülöngélve technikás egyenes nélkül.Ehhh..............deszaaaaaar.
Nekem egy matraccsere egész sokat javított,szedem ezt a tűzoltó ajánlatát,hátha segít.
Egyenlőre jobb mint egyhete a hátam,a soichiro bosszúja nem segít.És még nem is olyan sportos.............csak majdnem.
soselesz ezután sportmotorom,de még kormánycsutkás sem amint eladtam.
Majd kiderül. Még van csomó pozitura ami sajog, de már mentem egézs napot, azt birtam jol.
Ugy komplett a szigetet,valahova mordorba,tengerrel egyutt.
Vagy egy teleportot.
Birni fogod mutet utan?
Én pénteken indulok. Hozzak valamit?
Na az jo,punkosdre tervezek egy ausztriat,de ahogy a glocner all lehet egy dolomitok rovid csibefutam,esetleg egy kisujjszallas oda-vissza. 😆
Hülye kérdés , persze hogy megyek/megyünk.
Május 26-Juni 2. Fiam miatt muszáj megint ilyen későn menni, de valahogy csak kibírom 😂
Aszond mesz e szardiniara?
Hamar fotelforumozok. 😆
Dehogy rúgok 🙃

Hát... a kis szemét 😃
Na elkapott a csorda szelem
Rúgjál belém nyugodtan
Nagy segítség vagy te is 🖕
CBRPista is bekaphatja hogy ilyenkor nem segít 😂
Na mennem kell melóba 😁
Rádió csend estig
Charli Bravo kiszállt vége 😎 😂
egybe kell írni 😂