Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az ÉN meglátásom szerint ő is összetéveszti magát valami busás fickóval 🤣
Az, hogy a "NŐ" milyen, számomra lényegtelen, évek óta tiltva van nálam, mert nem érdekel az, amit csinál...
De te, ha már ide hozod a hisztijeidet, legalább arra figyelj már oda, hogy jó kamureggel logolj be....
A linkelt képen egy Busás fickóról van szó, ezen a "profilodon" meg egy BMW S1000R-rel vagy jelen...
Hogy ki/mi a vicces és/ vagy hazudik, arról nem én fogok dönteni. A magánéleti problémák kiteregetése BÁRMELY FÉL részéről nálam a szánalmas kategóriába tartozik.
További szép napot 😇
olyasmi 😂
Meg mindig ez a hibbant csaj?
En nem is latom.
Vagy igen, vagy nem. A 15 napos Grande T. azt mondja, ő csak össze lett tévesztve valakivel. Passz.
A többi stimmel.
Nem tudom,de ha most jól értelmezem,van a pinki a kamu profiljai meg a volt embere?Ők beszélgetnek egymással?
Az állatkertbe is ki hozzák a pingvineket sétálni
Nő a nézettség és ujjongók hogy de édibédicukorfalat pingvinek
Na hát .........................érted
Jé...megint egy 15 napos profil. Mikor volt ideje betámadni téged és főleg hol?

Vidd simán a Kék-Holdhoz. Ha túlzó ajánlatot kapsz egy munkára az mindig azért van mert akkora fostalicska hogy nem akar szopni vele kevesebbért. Kapitalizmus van.
Ha meg nem akar leszopni a csaj, akkor ne itt hisztizz. Már baromi unalmas. Jelentsd fel vidd bíróságra, azt rendezzétek ott. Itt a kutyát nem érdekli a nyomorod.
Mondom én,olyan mint egy féreg,mindenhova be eszi magát.......
A faszom van itt. Pinkinek van saját topicja, bár oda csak pár kapuzárásos ötvenes fószer meg a kamuregjei vannak beengedve, de nem lehetne ott tartani valahogy. Azt hittem rossz topicot nyitottam meg.....
Ma (tegnap) többet dolgoztam mint szoktam hazajöttem bevertem két tacot + kávét 😋
De elvit fáradság és ledőltem mint a gyerekek 😆
És egyszer csak felriadtam és éreztem hogy komoly zavar van a erőbe
Szaladok a géphez hogy mi a helyzet klikelek ....... görgetek
De hála égnek semmi különös ........................most hogy minden rendbe vissza is fekszek 😂 😂 😂 😂
De vajon mi okozhatta jedi érzékelésem háborgását ?????????? Na mindegy 😂 🤣 😂 🤣
Majd holnap (az az ma) szeretném meg kérdezni hogy ha olyan hülye lennék hogy összeházasodok egy csajjal
Kössek házassági szerződést vagy bízzak a szerencsébe 😂 😂
😆
Isten hozott. :D
Szegény. 🤕
Kedves Sándor, még mindig nem unod? 😀
Emberek.

Itt tényleg ez megy, hogy másról full hazugságokat, ferdítve adnak elő?
És ennek az idióta nőnek még olvassa valaki a dolgait?

Ez vicces és egyben szánalmas.
Összekever valakivel, hazudik, torzítja a dolgokat.
Ez nem normális.

🤦‍♂️
Ecsegi Szandra betámadott.
Hozzáteszem ok nélkül.

De akkor adok okot:

Én látom hogy te agyilag lelkileg teljesen elveszett ember vagy. Mint, ha két szellem lakna benned, melyek egymás inverzeit képezik. Ergo = skizofrénia. Valamennyi gesztusod merő sértettség, tömény hazug manipuláció, ezt már sokan észre vették. Ezért is nincs neked rendes életed, se pasid aki néha pofán baszna, ha kell, ezért hagy ott mindenki és ahogy fogalmaztál, az rád igaz. Ne vetítsd ki másra a torz gondolkodás módodat. Mégis kinek képzeled magad? Persze ezeken a kicsinyességeken nem olyan nehéz felülemelkedni, ami azonban minden korábbit meghaladó megütközést keltett bennem, veled kapcsolatban, az amit igazán képviselsz és amit mondasz. Senki sem járat le téged, saját magadat építed le ezzel a viselkedéssel. Csakhogy az igazi vállalkozó ezt elkerüli, mert bizony ez minősíti őt. Én 20 éve vállalkozó vagyok. Te nem vagy az. Te ennek a szakmának a kibaszott megcsúfolása vagy, emellett egy irritáló, műmájer, kókler vagy, aki itt és a faszbúkon éli ki magát. Neked való helyek-szintek, gratulálok! Sok baj van veled, nem sorolom fel, majd az élet megtanít kis drágám. Egy biztos: Egy kamu vagy és a sok hülye megeszi a sütit amit elé tolsz. De szerencsére fogynak a hülyék. Nekem 4 hét alatt nem tudtál egy NORMÁLIS árajánlatot adni. Bazmeg, ki engedheti meg a mai világban, hogy konkrét kérésre kamuskodjon, tereljen és nem tud egy konkrét ajánlatot adni? Pontosítsunk: Viselkedéssel ellentétben ÉN soha, sehol, nem beszéltem rólad negatívan senkinek. Még egy dologra megkérlek: Ha még egy alkalommal, bármely hazug módon engem megemlítesz, annak következményei lesznek. Tudom, hol a műhelyed, publikusan elérhető vagy. Tudod az ellenségek szerzésében te vagy a világbajnok. Nehogy ez egyszer vissza üssön. Bármilyen reagálás és/vagy komment érkezik tőled erre, annak etikai, erkölcsi tartalma erősen megkérdőjelezhető. Azt már bebizonyítottad, hogy itt a virtuális térben egy szájkaratés nulla vagy. Szemtől - szemben még gyengébb, beszari majom lehetsz. Egy tanácsom van neked: Változz meg, gondold át az életedet, az élethez, az emberekhez való hozzá állásodat, nyugtasd le a lelkedet, ne hazudj, ne manipulálj a kommunikációddal, ne ferdíts, mert hidd el, az igaz út az egyenes. Mindezt ingyen kaptad tőlem. Nem pedig úgy, ahogy te próbáltál lehúzni engem. Értékeld, és gondold át azt, hogy te mit képviselsz az életben és milyen hozzáadott értéket teszel bele az életbe. Mert, ha nem teszel pozitívan semmit, akkor a sors/karma azonnal vissza adja neked. Ezen gondolkozz el. Vagy ne. Te tudod. Még egy dolog: Megkérlek, hogy ne írj hazug, minden alapot nélkülöző dolgokat, mert te is tudod, hogy NEM igaz az, amit leírtál. Ez is téged minősít sajnos. Csatolom az E-mailt amit küldtél és amit amit egy másik szerviz 1 óra! múlva küldött a megkeresésük után. Na ebből tanulhatsz. Ecsegi Szandra ajánlat 600.000 Ft, kontra Kék-Hold Motorszerviz: 158.300 Ft. Ugyanarra a munkára!!! EZEN gondolkozz el, te lehúzós. 😉 😘
Addigra pont olyan oreg leszek, hogy a robogora eleg lesz egy farmer meg valami vastagabb pulcsi.
Amugy rengeteg forma terd-vallprotektor combot teszteltem.
Egy SafeMax volt a legtutibb terdnek es a farmerbe meg az A-pro,de a bearing Knox sem rossz.Puha utesre kemenyedo gumi cucc,a legnagyobb felulettel.
Telen vettem egy sastec cuccot,az konkretan kopogott mikor kivettem a dobozbol.Most megneztem igy tavasszal nyulos mint a teszta.
Szoval lehet csere egy jobb minosegure.
A forcefield ujabb level 2 hatprotektora mar vadtagabb 23mm,es le van szegve a szele szovettel.
Mintha egyfalemez lenne a hatadban,ket 3-4 mm gumi koz ket ugyanilyen zartcellas hab van beteve.A regebbi level 1puhabb,vekonyabb es nincs leszegve.Kenyelmesebb.
Nabazmeg,az a legkeskenyebb reszed. 😆
A vállamat 😂
Csak a sajat tapasztalat segit.
Ido,es egy szekrennyi hasznalatlan cucc utan fogod tudni melyik marka melyik fazonja jon be.
Nekem van vagy 4 par kesztyum,egy szett corduram,ket sisakom es egy elkurt bornadragom tarcsiban.