Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezért kérdeztem, ki- és mit gondol erről? Ha sokan mondják ugyanazt, nyilván nem véletlenül.
(Mondom ezt úgy, hogy tudom, 99 embernek jó, de lehet, én leszek az első akinek valamiért nem.)
Melyik fajta?
Hat,konyok,vall?
Sastec,forcefield?
Benne a protektor, ami a kabátban van, a kabát tartozéka és nem, nem lehet máshogyan berakni, csak úgy.
Sehonnan.
A kabat hogy?
A problémát ott látom, amit írsz, hogy vannak olyan dolgok, ami csak tartós használatot követően derülnek ki. Felpróbálom: jó. De vajon három óra használatot követően is? Ezt hogyan tudom meg? 80 darab ezres leperkálása után, hogy rossz ötlet volt.
Én is hasonlón gondolkodom mert az új kabátom elkezdte nyomni a vállamat ami csak több óra használat után érződik de akkor nagyon. Eladni nem akarom mert tetszik. Alpinestars bionic inget néztem, forcefieldnek is van.
Hát, érdekes dolog, amúgy szerintem nem teljesen életszerű a húzkodás, de példának tökéletes.
Az a halos cucc enduros foldon fetrengesre van kitalalva,ha a cordura szetfoszlik szerinted a vekony mez es a hal mennyit bir?

Nagyot ment a video.

http://youtu.be/F4gMlEKpmNs
El kell gondolkodnom, hogy van pár dolog amit kihagytam, mert nem is tudok róla.

Ja, egyszer gondolkodtam, hogy mi lenne, ha protektoringet vennék és arra valami vékonyabb szélálló de szellőző valamit. Az, ha jó is lenne, az nyáron, de átmeneti időszakban... mondjuk vastagabb külső kabátot.
nem jó, nincs ducatira :))
Azaz!
Kozben Kawának is válaszolok.
A KTM-re vettem, az nem olyan jó, kicsit puha de még nem is használom mert hideg.
Apunak az RT-re is rendeltem, az viszont sokkal jobb. Anyu is levette még mert érezhetően hűt és félt hogy felfázik.
Mind a kettő nagyjából 12000ft volt a pár. Egyik jobb másik kevésbé.
Hát... ha működik is, nem tudom, nekem mennyit kéne mennem ahhoz, hogy egy ilyent felrakjak.
Huba+,ezrk egyre jobbak.
Imadom az alis olcso vackokat.
De ilyet se tettem fel.Hutohalo ulesre.
Egy triboseat van a hatson,de az csuszasgatlo.
Nekem ezt reklámozta pár arc, hogy a szeletelt kenyér óta a legfaszább találmány... Nem tudok okosat mondani, mert nekem nincs.
https://www.aliexpress.com/ite...
Szerencsére van bennem akaraterő - e téren biztosan.
Ő is azért vette meg...GS-re... a ahaverunknak touratech van az az ő motorjára átrakva is jóvolt, a kinai amit olson vett az meg csuszkált alatta. Én nem próbáltam egyiket se, fogalmam nincs róla mennyire jó vagy nem.
Ismerem a módszert, volt rendőr haver is csinálta sokáig. Irtam, felénk ez a kiszedegetés két napot ment aztán a vitatott mérték miatt amit nem tudtak bizonyitani fénykép hiján abbahagyták. Töbnyire tachográfos sofőrök álltak bele a dologba, mert az is hitelesített műszer........
Legkondit javasolsz? 😆
Na akkor úgy látom neked is hiànyosak az ismeretek. Ezt úgy csinálják hogy ül az ember a trafi mögött, kicsivel később meg kiszednek ha gyorsan hajtottál. Ez lett nulla toleranciás.
Hát nem tudom. Touratech mellé téve pont ugyanolyan a kettő 🤓
Na úgy látom Karotta olvassa a fórumot 🤣
http://youtu.be/Bu8imJSyktE
A lenyeg hogy ne hízd ki. 😆
Aha, kínából rendeltem én is. Olyan mintha egy ritkalyukas szivacs lenne. Átjár a levegő az üléshuzat meg a ruha között, mint az autóban a szellőztető rendszer.

Ha rászánod a pénzt és leginkább az időt hogy több ruhát felpróbálj akkor meg fogod tapasztalni hogy cordura és cordura között is hatalmas a különbség. Én estem cordurában bőven 100feletti tempónál, kilyukadt itt ott de a testemen összesen fél tenyérnyi horzsolás lett tehát jól vizsgázott, igaz kuka lett a ruha. Nekem méretpontos volt, nem fordultak el a protik ezért tudott védeni.