Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hülyeséget írtàl, szépítheted már.
Egyetértek.
Azt írtam, hogy " talán" ennek lenne visszatartó ereje. Nem azt írtam, hogy ezt "kell" alkalmazni. Ha megérted, akkor nem olyan hülyesség ugye? 🤣
Na de majd te leírod az okosat. 🤣
az nem jó
inkább bedarálni kutyatápnak
Tapasztalatomszerint kicsi a notórius inkább fizetek de gyorsan hajtok gazdag ember.
A nagyátlag pont fordítva,döglassan megy csak nehogy büntessenek.
Kb 60-40%,vagy 70-30.
A rohadtgyorsan 160-170-el menők inkább autópályán vannak többen,főúton meg ritkák.
pont azért mert autópályán könnyebben kiszúrható az eseti mérés felhajtóknál álló rendőrautóból,vagy a felüljárókról.Bár az utóbbi kíván némi ügyességet.
Szóval igen,a költség és a pontok visszatartó.
Persze van nemnormális akit nemérdekel.Az tökön-babon-véda alatt is megy mint a meszes.
Ugye ezt te sem gondolod komolyan ? Jogsi elvétel a harmadik gyorshajtásnál… istenem ilyen hülyeséget beszélni.
Sot,a harmadiknal megasatni a sirjat az utszelen es mehet egy golyo a tarkoba.
inkább a korbács
és mindig megkapja az előzőket is
első gxorshajtás 5 csapás a második 5+5 a harmadik 5+5+5 stbstb
szerintem fél éven belül mindenki megtanulna lassan menni 😂
persze ha ez lenne a cél
de ez a korbács egyéb esetkre is jó lenne, nem kell börtön elég a korbács
Első gyorshajtás figyelmeztetés. A második kemény büntetés. A harmadik jogosítvány elvétel. Talán ennek lenne visszatartó ereje. A sok újgazdagnak se lenne kibúvó. (((Van olyan ismerősöm, aki gazdagon hozzájárul a költségvetéshez, de a pénztárcájának ez akkor is csak aprópénz. Abszolút nem rázza meg amikor az oltár elé kell járulni.....)))Viszont akkor a bevételek nagyban megcsappannának. Ezért igaz az amit írtál, hogy nem az ember életének megóvása a cél, hanem a legális bevétel a kasszába.
aki szabadon akar közlekedni építsen magán utakat aztán ott a saját szabályai szerint közlekedhet
Aki szerett tejelni mennyen be minden hónap elején rendőrkapitányságra , azt baszonk ki a asztalra 150-200 kilót kérjen igazolást hogy ott hagyta a pénzt azt autózon motorozn kedvére . Én azért morognék hogy ez csak egy bevételi forrás ekte szabály ide vagy oda
Nekem is annyira ösztönös hogy már nem is tudatos, beülök és becsatolja magát.
Teherautóba halál ! 🙃
Siman elvagyok vele,automatikusan kattintom be.
Nálam.csak a biztonsági öv játszik, helybetopiba tököm ki van vele
Például......
5 teherautóból kb 4 nem hibátlan, ha kivesszük a nemzetközieket akkor 4,9 😂
Szélvédõ repedés , tachograf ,gumik , világítások stb. 🤣
Nem tudsz mindíg maradéktalanul megfelelni !
Menj szabályosan,mindig.
Mindent el lehet kerülni, bár van amit csak elodázni........
Ennyit nyammogni az elkerülhetetlenen.Dzsízusz.
Főleg blődivel. 😆
ez így igaz
csak akkor fogjuk fel milyen jó sorunk volt amikor ennek vége
valamiért mindig természetesnek hisszük a jó dolgokat
😅
"Milyen rendes ez a Lenin elvtárs, pedig közéjük is lövethetett volna."