Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De bizony te. 🤣
Itt nem én vagyok aki próbálja kimagyarázni azt hogy egy baromságot îrt 🤷🏼‍♂️
Csak te nem beszélsz mellé. 😇Mondtam már, hogy fordulj meg gyorsan! Ez nem az a matiné 🤣
Hogyne-hogyne. 🤣
Kapsz még levegőt? 🤣
Igen a "civil kísérgetős" autókban a vasember azonnal rögzíti a csalafintaságokat. De a drón is veszélyes. Sógoromat leintették az öv miatt. Azt hitte túljár a rendőr eszén, gyorsan bekapcsolta még megállítás előtt az övet. A rendőr érdeklödött tőle, hogy van sejtése miért vették ki? Sógorom mondta, hogy fogalma sincs. Közölték vele, hogy az öv a ludas. De be van kapcsolva, mondta. És már tolták is az orra alá a felvételt, amit a drónnal készítettek. 🤣
Kérj már egy képet egyszer. Mondd azt, hogy az órád szerint 52-vel mentél, szerinted jól mér.
Fárasztóbb a mellébeszélésed mint a Zoli meg blődi együtt…
Nálunk napi szinten megy a megállítgatás, már kb 2éve rendszeres de az utóbbi fél-1évben már tényleg napi szinten.
Jól érzem, hogy ma sem kell vissza olvasnom? 😆
Nálunk genyók kibaszottul és szetetnek büntetni, de a harmicas táblánál is 67-en.hagyták a trafit amikor a szennyvizet csinálták....
Az is igy volt eddig is. Létezett a szsbálysértési tétel.
Csak bizonyiték hijján nem tudják alkalmazni. Felénk is csak egy menetközben mérős autó van, na az képes rá. Havert fél városon végigkisérték aztán sorolták a tételeket. Hatvanvalamennyi, záróvonal, irányjelző....
Csatorna parton hol mész annyival? 🤣
És az múlik a megállító rendőrön is. Mert ő is átérzi a problémát, pl az útszélén felejtett 30-40-60-as táblák miatt és a pénzbehajtás szagú szankciók miatt......
Kivétel a megállítós.
De az meg ötévente egyszer szokik lenni az ember életében.
Jól látod...
A médiának megint sikerült faszságot tömni a lakosság fejébe. Semmi változás nincs az eddigiekhez képest csak elvették azt a három.százalékot ami 2-4 km/h
Haver! Nyugalom! Még valami bajod esik. 🤣
Lassan eljut a tudatodig látom. Sikerülni fog, csak akarnod kell! 🤣
Haver, aki terel az te vagy.
Miután megkérdeztem hogy ezt komolyan gondolod, elkezdtél háborogni és személyeskedni. Azóta is csak terelsz.
Kérdeztél hova tennék trafit, most ezzel terelsz.

Na akkor hogy állunk? A harmadik gyorshajtás után el kellene venni a jogsit? Ez lenne az erős szankció ami hatásos? Így már elő sem fordulhatna, hogy az ember a 70-es táblánál(lakotton kívül) belegurul 75-tel? Három ilyen és el kéne venni a jogsit ? Most gyere azzal hogy “talánt” írtál és ezzel már mentes is vagy a baromság alól.
Lassan rá kellene ébredned, hogy háttal ülsz a moziban! 🤣
Hajtogathatod itt a baromságaidat, meg sikeresnek gondolt szankcióidat, folyamatosan terelsz. Vagy nem akarod megérteni, amit többen próbálunk tudtodra hozni. Beismerem, nehéz. 🤣
Erre sincs mit érdemben reagálni. Egy főút tehát pont ugyanolyan veszélyes mint a gyalogátkelő egy iskola előtt. Remélem te mindenhol inkább kettővel lassabban mész mint szabad.
El kell ismerni hogy baromságot írtàl, az egész felvetésed egy hülyeség volt. Ezt bizonyítja hogy személyeskedsz és terelsz. Ezen nincs mit tovább beszélni.
eddig is 109-től jött a bünti, van egy ilyen fotó az astráról
most 106-tól jön majd
kurva nagy változás 😂
jobban végiggondolva nem is értem miért nem vagdosom az ereim fel miatta
Nem érted ugye,ha nincs önkontrol akkor minden hely potenciális veszélyforrás lesz.Márpedig erre tökéletes a trafi.Ha nem lenne trafi csak azokon a bizonyos helyeken akkor rohadt sok dolgunk lenne.
Engem nem zavar csak árnyalni akartam a képet, van ahol így van ahol úgy, gondolom attól függ mi az elvárás velük szemben.
Usd el őket orvul.
Amerre eddig jártam kecsó és csongrád között naponta ott több helyen az autó bozótosban a 3 lábú alacsonyan az árokparton.