Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vagy mint egy poloska
Jól meg van kuszálva.
Nem kértem semmit,nem is lett belőle semmi.Nálunk mostanában drónnal nézik az átalakított kereszteződsben a szabálytalankodókat,na ha egy ilyen drón felvétel miatt kekeckednének,ott kérném a felvételt.
nagyon kezdő szint, mi ha megyünk nagyhalazni az az alap hogy a bottartó a stéghez van csavarozva
nekem olyan van ami leszúrós is de van talpa amit lecsavarozok és abba teszem a leszúró részt, az a legnagyobb cetcápa se fogja elvinni
kb 5-6 ezerbe volt az egész bottartó, 20x20 zártszelvényből van kis helyen elfér stbstb
volt hozzá toldó ha meg akarom emelni az elejét de otthagytam háromfán a gazba
elárulok egy titkot:
nincs kiadva utasításba mennyit kell büntetni csak ajánlás van, leírni senki sem meri
annyi van kiadva hogy minden nap hány órát menjen a trafi
ééés
aki sok gyorshajtót elkap az bizony kap jutalmat, nem tudom milyen címszóval de 10 ezres nagyságrendben
szóval ha sokat büntet az a vezérkarnak tetsző dolog, ezért jár pénz is, mivel amúgyis ez a munkája akkor érdeke jól csinálni ezért ravaszkodik a yard hogy elbújik.....
ezt ismerősön ismerőse mondta, ő meg egy ismerősétől hallotta aki ezt csinálja szóval tuti megbízható forrás, még ha nem is tűnik annak 😁
Lehet, hogy 0,05. És ha pont 0? Az pont benne van a +/- 3 km/h eltérésben.

De amúgy ez és most teljesen lényegtelen. A vonatkozó és hatályos megad egy tolerancia tartományt, HA a gépnek van egy érvényes hitelesítése - és ez azt jelenti, hogy benne van a tartományban a mérési eredménye - akkor az aanyi, a birságolásnak megvan az alapja.

De csak szólok, pár évtizede volt ilyen próbálkozás a közlekedők részéről, kb. amikor tényleg kezdtek elterjedni a sebességmérő készülékek, hogy faszkalap ügyvédek tanácsára a terheltek elkezdték firtatni a hitelesítést és annak a hatályát, meg hogy a helyszínen van-e a rendőrnél, mert különben nem kell fizetni.

Ez akkor sem jött be a hatóságnak, most is kár ilyenen gondolkodni.
Hiteles az, amire a hitelesítő vizsgálat elkészült. Megfelelő, ami a gyári hibahatáron belül van.
Mert nem. Műszaki szakember tisztában.van vele. Lehet, csak 0.05 de akkor is van. A trafi meg nem űrtávcső.....
Nem, nem kell találni okot, hogy a tefajtádat seggbekúrják. Szerencsére ti magatok szolgáltatjátok kérés nélkül.
:-D
Szemantikának is rossz, tűréshatáron belül semmi nem hiteles hisz pont ezt jelenti a tűráshatár szó. 😁
Miert ne lehetne? A hiba plusz x es minusz y kozott barhol lehet, vagyis lehetseges, hogy pont nulla a hiba.
Ha elesel olyan lehetsz mint a hátára fordított teknősbéka 😅 Felállni, megfordulni nem tudsz csak pörögsz körbe-körbe a hátadon mint valami brék densz macsó dehogy tudnál te engem tökön rúgni 😂
Megprobalod is tökön ruglak. 😄
te olyan kövér vagy rajtad nem tudnánk átlépni 😅
Legfeljebb megkerülni(fetrengős)
Aha.....évente egyszer lehet csak. 12 pont alatt 9 törlödik 13 felett csak hat pont
A galamb is madár és sakkozik.
Fényképet kértél? Mert a videós csinál csak mindig, a védás meg az autóba rakott csak a közigbirság értékétőlfelfelé csinál és küldiis automatikusan.
Felénk imádnak büntetni mert az itteni kap.ságon ez komoly seggnyalási kategória, aztán pár éve a buzgóbbak kitalálták ezt a megállitósdit szabálysértési kategóriában. Két napig üzték nagy lendülettel az ipart aztán abbahagyták egy huszárvágással. Ugyanis az okosabb sofőrök elkezdték vitatni a tullépés mértékét, és kérték a képet mert a rendőr akármit mondhat bár gyorsabban ment de szerinte nem annyival és az lehet csak tizezer lenne nem husz........szóval azóta sose állitanak.meg senkit pedig mindennap mérnek ugyanott. Bár annyit cseleznek hogy nem mindig autóból, hanem árnyékban a fák.mellől állványról az autót meg eldugják. Igy azér páran beleszaladnak.
Dehogynem, a tempomatnak is van tűrése jellemzően +-5 km/h és lejtőn is simán túlengedi, ráadásul pl. cliónk simán megy egy darabig 1-2-vel gyorsabban a beállítottnál mire beáll.
Az vizsgával törölhető,nem?
Jobb kép nincs? Valami bitumenes kulimásszal. Lidl be is szokott lenni bitumen szalag, azzal meg valami potlással betakarva
Ezt nem értem én sem,engem már egy éve is szedtek ki így.Azt hiszem 63al mentem,lehet hogy 62.Mondtam a rendőrnek hogy az teljesen jó,ő meg mondta hogy igen jó, ha ők nincsenek ott.De ott voltak így 50 az 50.
Hát ezaz.....
A pontokat?
ezt ki hogy foltozná be?
fél éves akku de kidörzsölte a rögzítés
cellából kifolyt szinte minden sav
Ja,a döglött dagadt pontyos?
Atleptem rajta.