Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te tudod tartani a 49-et egy olyan mutatós műszeren ami ki tudja mennyit csal pluszba, és a paralaxis hiba is több mint 3km/h?
Ezért volt a tolerancia. Mert ez 51 pont úgy nem veszélyes mint 49. Ahogy a 60 sem. De 50 a megengedett akkor 60 már elég egyértelmű különbség hogy vita meg baszakodás nélkül lehessen büntetni érte. Ez így jól kitalált, életszerű szabályozás, az emberi hibákat belekalkulálva.
Ez a zéró tolerancia faszság meg csak a freelac féle aktabuzik által kitalált bullshit, arra a kifejezésre hogy kell a pénz, és találni kell okot amiért seggbe kúrhatunk.

És ezen rettegve a sok gyáva köcsög majd megy 35-el, csinálva a még nagyobb dugókat, hogy biztosan ne legyen 51, és így is csinálni fogják a baleseteket, csak akkor azért mert elalszanak az emberek a kormánynál 😆

Nekem mondjuk mindegy. Motorral elférek, a Tesla meg vezet helyettem. Volt már hogy aludtam a reggeli dugóban negyed órát, aztán amikor elkezdett gyorsítani arra felébredtem és kipihenten értem be 😁

Máskülönben én bele fogok röhögni jó hangosan a rendőr pofájába ha 60 alatt megbüntet, és az arcába baszom azt a 30 ezret. Persze csak hogy érezze a megvetésemet.
A lényeg, honnan tudod minden mp.-ben ha az utat is szeretnéd nézni megszokásból, hogy épp 49 vs 51 a suhanás? 😀
Nem is kell belemenni.Ini is remekül leírta a lényeget.
most már van 😂
3 km/h eltérésen szenved mindenki... mert eddig annyi volt pluszban
akkor 49 kell menni
egy km hátrányban leszel 1 óra alatt ami kicsit több mint 1 perc 50 es tempónál
óránként 1 perc hátrány elenyésző, 8 órás műszakban max 10 perc
Sakk és galamb, nem vagyok Zoli így nem mennék bele. 😒
Igy van de az összes hitelesített műszeren rajta van a hibahatár. Nullás egyszerűen nem létezik.
De ha 51 jó akkor mehetsz 49el is,nem igaz?Mit nyersz 2km/h-val?
A száguldozás más tészta, de itt már messze nem erről van szó hisz azért 50 helyett 51-el menni még nem ámokfutás szerintem bár nálad akár minősülhet is annak. 😁
Ja,igen.Átlagot csak pályán mérnek.Mindenhol máshol hagyományos háromláb.
nem kell sietni
tudok adni olcsón szálszakadt gumit ami 70 felett ráz avval nem lesz büntetés 😂
sosem értettem miért problémázik a nép a gyorshajtás büntetés miatt
akinidióta fizessen, én is befizettem az 5 ezret pedig ha bemegyek a yardra hogy nem tudom ki vezette nem lett volna büntetés, erre nem vonatkozik az objektív szarság és mivel megállítás nélküli helyszíni bírság volt a yard se tudta ki vezet
de én 5 ezerért nem megyek annyi rendőr közé vallomást tenni
A szerbek csak pályán szednek ki, a kapunál +1km/h átlagra. Az azért más nagyon.
Jó, nincs ezzel gond, majd kiderül a jövőben, hogy fog ez működni.
Persze,meg a honpolgár is betartja.ha 50 akkor 50 és akkor valójában kb 47el megy.Ennyi,nem háborogni kell a rendszer ellen hanem betartani a szabályokat.Ha nem tartod be akkor számolj a következményekkel.....Szerinted őrizgetem?De egy osztrák átutazés alatt két büntit is kaptam olyanért amiért itthon semmit nem kaptam,szóval mi magyarok még mindig el vagyunk eresztve ezügyben.Egy szavunk nem lehet.A szabályok világosak,innentől csak a közlekedőn múlik hogy lesz bünti vagy sem.
Mutass ezekről az alkalmakról bünti papírt különben legfeljebb urban legend mert 1-2-ért nem büntetnek sehol.
Nem mond ilyet mert ott biztosan betartják a hatóságok a törvényt és tűréshatáron belül nem fog lehúzni.
Erről beszélek és ennek lényegéről, hogy nem létezik hogy teljesen pontos a műszer ls ez lesz ezen a lehúzós rendeleten a fogáspont, nem én fogok perelni hanem azok akiknek van erre ideje, pénze, hatalma.
nekem küldtek egyszer helyszíni bírságot gyorshajtásért 5 ezerért úgy hogy meg sem állítottak
trafi mérte mennyivel megyünk de a 30 ezres határt nem léptem át így lett helyszíni bírság, és ez már 4-5 éve volt
azt hiszem 65 vagy 63 vagy ilyesmi sebesség volt a táblázól 1 centire, mert a trafi kb az 5. háznál állt, egy putri faluban, amit észre sem vettünk hogy az trafi
Egyet kell megérteni,ha ezt tudják alkalmazni más országban,akkor itt is menni fog,egyébként szerintem az ilyen 1-2km/h túllépés csak ejnye bejnye lesz.
Szerbekkel legalább elbótolod, osztrákkal esélyed nincs rá.
Eddig is igy volt.csak ritkán alkalmazták. Egyedül a müszer türését vették el, de ebben sayival értek egyet, nincs olyan műszer semmilyrn területen ami +/- 0%.
De ez autópályán is csak 4 km/h jelent.....

A kiszabott hat pont nekem már gondot jelent mert mehetek uzánképzésre, ugyhogy remélem csak cégessel fényképeznek le motorral meg nem 😄
Ami.elég esélytelennek tünik a mostani elvárások szerinti bünetés beszedési esetén
Nem a picsát nem,szerbek 51nél kiszednek,osztrákok 92nél már büntettek.És még valami,ez itthon csak akkor él ha mérés után megállítanak,semmi más esetben nem.
Próbáld meg Svájcban meggyőzni a csendőrt hogy az általa mondott 51 az műszerhiba 😁
Nem ertettetek meg a rendelet lényegét...
A műszer hiteles, pont. Vége a jóindulatnak, hogy esetleg tévedett a műszer.
MINDIG hitelesitve vannak.