Szép motorszerelő hölgy!Nem tudok hozzászólni a privát topikjához.Eddig tudtam.
Mondjuk kibírom pszihiáter nélkül,csak a miértje érdekel.Igazából az sem,úgyis ritkán jövö erre felé.
napok óta ezen röhögök : https://youtube.com/shorts/4q3...
vagyis nem csak ezen hanem a többin is, kidolgozott izom hegyek aztán a csávó lazán szandálban kenterbe veri őket
amúgy az a gizda csávó fel tud húzni 300 kilót, nem tudom milyen izomzata van, mert látszik rajta hogy ki van baszva de nem nagy tömeg
szokásos csatorna parti tekergés robogóval
aki utánam csinálja az fasza gyerek
bár ma majdnem eldobtam mert egy nagyobbacska friss tehénszar csúszósnak bizonyult, de az endúrós vér és a lassú reflex megvédett az eséstől 😂
Én vettem a pécsi vásárban ilyen nagy kulcsokat, leginkább vízszereléshez kell. Persze nem ilyen 100 éves mezőgazdasági szarokat, hanem rendes villásokat. 27-40 közt több méret, a 4 kulcs volt 3000 😁 persze használt, ütött-kopott, de teljesen jó.
Ja, nem is alkudoztam, sztem te 2950-be elhoztad volna... 🤣
a jobb oldali fasztudja milyen színű
Mondjuk kibírom pszihiáter nélkül,csak a miértje érdekel.Igazából az sem,úgyis ritkán jövö erre felé.
vagyis nem csak ezen hanem a többin is, kidolgozott izom hegyek aztán a csávó lazán szandálban kenterbe veri őket
amúgy az a gizda csávó fel tud húzni 300 kilót, nem tudom milyen izomzata van, mert látszik rajta hogy ki van baszva de nem nagy tömeg
aki utánam csinálja az fasza gyerek
bár ma majdnem eldobtam mert egy nagyobbacska friss tehénszar csúszósnak bizonyult, de az endúrós vér és a lassú reflex megvédett az eséstől 😂
Ja, nem is alkudoztam, sztem te 2950-be elhoztad volna... 🤣