Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem tudom milyen telefonnak milyen az ára nem nézegetem(kezeit széttáró)
neki még a p30 hüvej van(kezeit széttáró)
Ez most egy 60e-res igen olcsó fos,jellemző lenne rád hogy azasszonynak ilyet veszel.
kb fél éve tizenezer volt egy 60-as kulcs majdnem leejtettem amikor mondták az árát
króm-vanádiumot vettem 29-es csillag-villást 1200 ft-ért a múlt héten(gondolkodós)
4 kamerás szamszung galakszival? Laca...
nincs posta(ujjával nemet mutató) helyi a dolog ezért morfondírozok rajta 😆
Fasztuggya......nagy kulcs, ujonnan több mint a duplája, ez meg ha csak rozsdás ugyanazt tudja
igen, ez tényleg rá vallana 🤣
Én is 🙂
Kicsit meg ijed a ember
De tudtad tudtátok hogy mi sokkot egy idő után úgy dolgozódót fel hogy 3 órán át nevetünk
Amit a szegény sofőr nem tudót hova tenni .........................és mi is éreztük hogy a helyzet nem nevetséges de mégse tudtuk abba hagyni a röhögést 😂 már kellemetlen is volt
Szerintem ő árulja és csak megerősítésért tette ide is fel. 🤔 😆
3000et megér ha ez a méret kell. De az sokat elmond, hogy a ráírt számokat képtelen volt lefotózni, és egy rendes mérőszalagja sem volt, szóval nem ért hozzá, így 500 forintot adhatsz ha ő állja a postát 😆
Az .........................vagy Isteni gondviselés 😃
? a kérdést nem értem(kezeit széttáró) Honnan lenne nekem 4 kamerás szamszung galagszim(fetrengős)
A hirdetést találtam(kezeit széttáró) a kérdés az lenne, megérné e ez a szerszám a 3 ezret? 😂
rengeteg ilyen vacak cuccot árulnak
odaírják mellé hogy retro és máris feltehet bármi használhatatlan szart 😂
hülye ez mind
Azt a centit is mellette találtad?
Most böngésztem a fészbukot az istenért sem sikerült felraknom a hirdetésemet a marketre. Szóval elkezdtem keresgélni, hol lehet aztán ilyen hirdetésekre bukkanok(fejét fogó) EZ LÉTEZIK? Meghirdet egy db villáskulcsot ami gondolom a pottyantós budi kiásásakor került elő 😅
3500 Ft. Ez itt van helybe(szemeit forgató) ha 3000-ért megkérem szerintetek annyiért ideadja? (kérdőjeles)
örülök, hogy megúsztátok
Akkor még nem volt beton körbe meg kőzárás olyan volt mint a tengerpart ! Helikopterból néha dobáltak le strandlabdàkat amit akás a nádasokba keresgéltúnk ! Ha igaz , akkor a Vagongyár megrendelésére volt ilyen esemény 🙃 a nyaraló gyerekek nagy örömére ! 🙄
Gondolom maradandó élmény.Valahogy nekem is többet jelentett a balaton akkor mint most.
Szerencsétek volt.
Hála égnek semmi
Amitől igazából a rendőrök teljesen össze voltak zavarodva
Mert ők mindenáron a halottakat keresték
De mindenki meg úszta kis karccal és jelenkéztűnk hogy motorsofőr 1 ,motorsofőr 2 , utas meg ott simogatja magát 😂 😂
Anyám Szemesen született , a gyerekkorom nyarait ott töltöttem !
Nem volt komolyabb sérülés?
Az hát,már vagy 42 éve.