Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen, rájöttem. 😂
Elő kell venni a jetski-t 😁
Fékmérő padon soha.
Kidobja a kereket előbb.
Igazából régebben csak ennyi volt a vizsgakövetelmény, hogy rá kellett fékezni és ha kidobta akkor jó.
Most már az egyenletességet is nézik. MZ dobfékkel ezen szívóztak, de a csávó fogta és ellentétes ütemben nyomogatta a féket, így átment 😆 (ABS nélkül) mondta hogy pontosan tudja hogy az MZ dobfék soha nem fogott egyenletesen, nem is lehet megcsinálni.
csak unatkozik a bútorboltos és élete szerelmét basztatja reggeltől estig 😂
Igen. Azt a fékhatás mérővel méri ki. A tárcsa ütése amúgy nem érdekli, csak hogy ne lüktessen a fékhatás egyenletes kar húzásnál. Erre van az a trükk ha csak kicsit üt, hogy be kell fújni WD40-el, aztán igaz hogy jobban kell húzni, de csökken a lüktetés, és van hogy ez elég hogy zöldet adjon a gép.

Te még nem vizsgáztattál motort?
Te hülye,szerinted kocsival a falnak megy hogy megnézze működik-e a légzsák?Ne legyél már ostoba!Ott is a visszajelzőre hagyatkozik.
Igen.
hogyan ellenőrzik hogy müködik-e az abs?
mert kocsinál nem működik a fékpadon
Tehat a fekhatast es a legfontosabb kotelezo biztonsagi berendezest nem ellenorzi.
Vittel te vizsgara abs-el felszerelt motort?
Ha visszajelző világít,majd elalszik akkor nem fog rájönni.Ő a visszajelzőre hagyatkozik.Nincs itt semmi baszakodás.
győrújbaráton nincs valami nagyobb pince vagy pakackozó?
Nem figyelsz,nem az a lenyeg hogy mit gondolsz,hanem az a vizsgabiztos rajon e az atbaszott abs-re,es ennek van eselye.
De te szokas szerint baszakodsz.
Van abs-es motorod?
Vasárnap oké lehet 👍️
Tavaly ilyenkor már több mint 1000km-t motoroztam ! 🙃
Pedig mi vártuk , de nagyon ! Nem húsvétkor fagyra figyelni !
Gyakorlatilag nem volt tavasz.
Már eléglenne ebből a retek időből , húsvétkor még engedtem le a vízeket a betonpumpából , el ne fagyjanak a csapok !
Akkor azt is láttad bizonyára hogy abs-t nem tsztelnek.
Jövő héten nem kéne......de utánna se
Igen,lattam.
Nem egy motorosbarát idő ! De inkább most essen , mint a jövőhéten a győrújbaráti motorostalálkozón !
nagyon sok víz lejött ! Na meg a qrva jég ! Autó meg kint ! 🤐
Itt még csak borul az égalja
Győrbe most leszakadt az ég ! Jéggel ! 🤔
Ahhoz el kell érni a csúszás határt.Láttál már műszakit személyesen?Szerinted elérik?