Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ráállnak a forgó hengerre, az meghajtja a kereket és arra fékeznek rá?
(ahová én járok, nincs ilyen vizsgálat, az angoloknál volt de lemaradtam róla)
Nekem meg a motor is jart.
Husz evesen tobb olajat fustol maga ala mint gazolajat,mert a fogalmatlan boyracer tekergeti azt a szaros adagolot,hogy kicsiholjon meg 5 loerot az amugy osszedoles hataran berrego szarhalmazbol.
Tehát akkor az abs visszajelző megint csak nem számít fékpróbánál,mivel leállított motornál csinálják így nincs is abs.Tehát megnézték neki gyújtáson,világít a lámpa,elküldték egy körre,megnézték a lámpát majd leállították és fékpróba.
Gyujtást se adják rá.....
Minek.működne?
Az a nagy büdös helyzet hogy a vw 20 évesen jut el oda hogy be van járatva.
És akkor működik az abs ha nem jár a motor?
Esetleg bedobja a "carbonbol meg lehet csinalni" ász dumat. 😆
Blődi megoldja,polihisztor.
Bar szerintem valam otvar 20 eves hekkelt fosvagenrol vette az otletet a 2000-es evek technikai fejletsegebol kiindulva.
Mondjuk ezeken az agyonintegrált visszajelzős motorokon amiken ráadásul az abs -sel együtt szokott járni a kipögésgátló és annak visszajelzője is nem tudom hogy lehet az ecu szétcseszése nélkül stabilan olajnyomásra működtetni az abs ikonját, ledjét stb.....
Foleg nem olajvisdzajelzore kotott abs jelzoset.Honnan tudhatna a nyomorultja.
Barmit.
Egy agy nelkul szuletett kisfiu. 😆
Nem járó motor mellett szokták fékeztetni mint az autókat. Itt nincs fékrásegités. Egyetlen helyen se járatták a motort mig fékezték akárhivá vittem az idők során
Az ipse meg sose vizsgaztaott abs-es motort.
Csak ugat. 😆
Még mindig az van amit mondtam. Tegyetek már tényleg fékpadra egy bármilyen jármüvet. Az összes kerék nem fog forogni nem is foroghat. Márpedig ha áll egy kerék is az abs forgásárzékelője hibát jelez. Olyan mintha kivennéd a helyéről és ugy mennél vele. A másik kritikus pont hogy a fékhatásnak egyenletesen kell adott időre felépülnie és állóra kell fékeződni a keréknek. A fékezőnek ráadásul egyes pontokon meg kell tartani a fékhatást rövid ideig.
Te sem érted?Az a köcsög visszajelző az olajnyomásra van rákötve,akkor az abban a pillanatban elalszik ahogy az olajnyomás visszahelzője elalszik,és addig úgy is marad amíg van olajnyomás.
Vizsgaztattal abs-es motort?
Egyszeru igen-nem?
És te mindig ilyen hülye voltál?
Sehogy. Eleve állóra fékeztetik a kereket, tehát az abs nem is működhet.
Nem fog elaludni mert mitől.aludna el ha az egyik kerék nem forog? Voltatok már vizsgáztatni? Egyszerre csak.egy merék megy a fékpadon a másik áll. Az meg az abs szempontjából hiba és világitani fog a.lámpája.
Vizsgaztattal abs-es motort?
Egyszeru igen-nem?
Nem ég,világít!Az már régen rossz ha az ég
Es ott mindegy megy vagy nem az abs,csak egjen a lampa?
Vizgaztattal abs-es motort?
Egyszeru igen-nem?
Akkor miért válaszolgatsz neki még mindig?