Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pedig pont te vagy aki meg akarsz győzni hogy milyen rossz nekünk mert 200grammal
Nehezebb a bukónk.
Mellébeszélés a te fegyvered, nem a kifárasztás.
én azt írtam hogy észre lehet venni
nekünk nem annyi volt a motorozás hogy ráültünk elmentünk párszáz km távot és ennyi
rázós úton nagy bukkanók, esünk kelünk motort emelgetünk tologatunk stbstb
kurva sokat szàmít minden deka
nem csak a fejen a hátadon is
pl vizes hátizsákból is a legkisebbet szereztem be és abba is max egy liter víz
benne volt 2 liter húzta a vállam, inkább töltögettem napi többször is
Es mennyire igazad van. 🤣
Mert igy gondolom,csak figyelmen kivul hagyod a mondat masik felet.
En nem gyozkodok,csak leirtam az elejen mit tartok jonak.
Azota csak azt hallom mennyire jo a nagy es nehez sisak.
Csak akkor cserelek plexit a megserul.
A 43 éves motorozásom alkalmával sok sisakot cseréltem , soha nem néztem a súlyt , mert soha nem okozott problémát . De most megijedtem hogy lemértem , és 1600 gr. az új Shoei -m /GT AIR-2/ Most ki kell hogy hajítsam , és vegyek egy Marushint ? Pedig voltak jó sisakjaim , nyitható Nolan , MDS mirage , Driver Alien és még jópár ! 😉
Öcsééém,
hogy tudjátok a fingot eddig fűrészelni egy rohadt bukóválasztáson?:)
Esküszöm, rossz olvasni, hogy mint az óvodások hajtogatjátok, hogy nekem van igazam, mert csak... az én apukám erősebb, stb...
Zolit ismerheti már mindenki a két kiskecske című népmeséből... nem buta gyerek, de ha valamit a fejébe vesz, hát ő biztos "nem mozdul a hídról", ha ott pusztul sem... Egyébként is a "kifárasztásos technikával" vitatkozik... addig hajtogatja a magáét, míg a másik meg nem unja és ezzel így neki "lesz igaza" 🤣
Ti többiek meg... tanuljátok meg elengedni.
Kinek mi a megfelelő (bukó, olaj, lánc, tudjaafaszommégmi) a saját igényei szerint, azt veszi, ennyi... nincs ebben több.
Borzasztó...... 😅
Miért hülye döntés, kifejtenéd? Teljesen.mások az igényeink mint neked. Nem mondok le a beépitett napszemcsiről mert kell. Biztos hohy nem fogok baszakodni mégegyszer plexicserékkel meg napszemüveggel. Nem veszek gagyi héjszerkezetű spórsisakot mert könnyebb. És sokan gondolkodnak igy. Szóval én nem.döntöttem hülyén de gondolom a nej se ha nem a suly volt az első amit megnézett.
Zoli Zoli innen már megjöttünk, levonom a konklúziót aztán itt hagylak. Rossz dolog a napszemüveg mert a nyakad nem bírja el az 1250 helyett az 1500 grammot. Pfujj napszemüveg, de a fényre sötétedő plexi tetszene ha nem lenne drága, úgy emlékszem ezt írtad.
Nekünk nem jelent problémát az 1500gram de te meg akarod magyarázni hogy az borzasztó, pfujj napszemüveg.
A fejeden borzasztó az a +200gramm de a 30kg plusz súly nem baj a testeden.
Egyáltalán nem vagy releváns ebben sem.
Eleg jo utokartya,hisz igaza van.
Az hogy harman vagytok az relevans?
Nem,eleve te szarul dontottel,a csajod jobb mert o meg nehezebbet vett fel,de keresni kene minimum 1,8 kilosat,mer az a jobb.
Ha Ini írta az az ütőkártya? Mi meg hárman mondjuk hogy nem jelent problémát az 1400gramm sem az 1600.
Megint mellébeszélsz. De hát legyen igazad, 1200 gramm alatt a jó. A tied is elég gagyi.
Hogyne.
Es gyenge a nyakam,meg nagy a fejem.
Ez abbol adodik hogy leirtam nem kell napszemuveg,microlock csatt mer nem.
De jottel mint harcos vedő hogy nem is erezni..........de lehet,a viccey hogy ini leirta.
Folyamat gyozkodsz hogy a nehezebb a jo,amit te hasznalsz a jo stb.
én egyszer hasonlót próbáltam: https://www.muziker.hu/fox-ram...
kicsit nehezebb volt meg karbon-kevlár
az én 1400 grammos bukóm után egy felüdülés volt
persze nem utcai viselet, de endúrózni a jobb dh sisakok teljesen megfelelőek
ezek a buzi biciklisták úgy suhannak lefelé hogy endúrós legyen a talpán aki tudja a lépést tartani
1200 alatt jó… fölötte szar
Rossz valasz,most is 1250 grammos van,de teny hogy napszemuveg es muanyag kizart mert nehezebb es nagyobb a helyszerkezet.
Az hogy valaki hulyen dont nem az en dolgom.De hogy megprobalja ram eroltetni az ő donteset......
Képzeld el a lavor fejét egy xxs bukóban 😂 mert hát az ugye könnyebb 🤷🏼‍♂️
Szerintem itt kizárólag csak te mész úgy sisakot vásárolni hogy a sulyokat nézegeted és fel se próbálsz olyat ami 1200 grammnál.nehezebb 😃 szerintem a boltosok frászt kapnak mert a grammokat kell nézegetniük a raktárban 😄
Akkor plexi sincs a bukódon ? Az is plusz súly amitől megszabadultál ? Szemedet csak ne bassza már ki a szél de hát akkor a szemüveg sem kell, megint spóroltunk grammokat.
Valahogy ő sem a súly alapján választott, ráadásul a tavalyi sisakja könyebb volt de egyszer se mondta hogy milyen nehéz lett 😄
A láncolajzóstól többet vártam. De azt valahogy nem pörgette be zolink 😄
Ugy nez ki neki is bikanyaka van mit levinek. 😆
Hibaztal.Ini szemuveget se hasznalom.
A szemuveg a te maniad.
Ez a sisak téma is volt olyan jó mint az olaj, de szerintem még nem hoztatok ki belőle mindent, Go! 😁
Az is egy jó sisak. Asszonynak olyan van