Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te megsporoltad agysejtekbol a sisak sulyát.
Ja,és már le is festettem.Az is +súly.
Gondold el,akinek nagy a haja van szakálla,és akkor még az amalgán tömésekről nem is beszéltünk,mekkora plusz súly a nyaknak.Nem tudom az enyém mennyi,1400 valamennyi rémlik,de valahogy sosem okozott problémát a súlya.
Ha x-lite 1450 gr......gyári ncommal 1500......és komfortos 😁
Hordjatok nejlonzacskót......sokkal könnyebb
csak akkor használtam ha szembe sütött a nap
szinte mindig reggel mentünk a románokhoz akkor pont szembe sütött, este meg jöttünk haza akkor is
napközben nem érdekelt ha sütött a nap, akkor már magasan járt nem zavart
És mit csinálsz amikor erdő és nyílt terep váltakozik ? Teszed ki-be a napszemüveget ?
napszemüveg helyett a munkavédelmi szürkét használtam mindig, annak lapos vékony szára volt, nem törte a fényt viszonylag kényelmes volt
2-3 ezer között már volt olyan ami tényleg nem törte a fényt úgy mint a fullgagyi párszáz forintosak, kurvára strapabíró volt nem tört-görbült amikor betuszmákolta az ember a bukó alá
a biciklis napszemüvegeknek mindegyiknek vastagabb volt a szára az nyomott
Es nem,nem veszi el.
“Egy ido utan idegesitett hogy babralom azt a szart es nem a motorra figyelek.” Itt idézem tőled 🤷🏼‍♂️
Es nem,nem veszi el.
Hát te írtad hogy eltereli a figyelmed 🤷🏼‍♂️
Az hogy erzeketlen rüszü vagy meg nem jelenti azt hogy nincs különbseg.
Es nem,nem veszi el. 😆
Szerintem mindegy lett volna hogy mi van a fejeden, akkor is lett volna izomláz mert nem voltál hozzászokva.
én észrevettem a változást, igaz földutakon nem aszfalton gyorsan haladva amikor a szél jobban nyom mint a súly
nekem vot hogy izomláz is volt a nyakamban de az már ilyen napi 12+ órák után
nem egyszer volt olyan túra hogy reggel 5kor indultam és éjfél után értem haza
Istenem… na hagyjuk… terelsz arról hogy eltereli a figyelmedet ha egy napszemüveget fel-le kell hajtani.
De miert nem valami nehezebbet veszel hisz nem szamit.Vagy miert gyartanak konnyebbeket?
Hisz nem szamit.
Azért ha egész nap a fejemen van, az sem számit. Mindjárt lemérem melyik milyen nehéz, van kb 200gramm különbség emlékeim szerint. Kurvára nem komfortosabb pedig az egyikkel voltam 2hete 2500km-t a másikkal most hétvégén 1500km-t.
Na megint mellébeszélsz. Nem azt mondtam hogy jobb a nehezebb.
Az n87 nem nyílik fel.
Mert nem szamit.A nehezrbb jobb.
Mondjuk fontos extra van benne,felnyilik.
azért ha reggeltől-estig rajtad van kurva sokat számít 200 gramm
volt 1400g bukóm is meg 1600g is és nagyon észre lehet venni
Miért vett volna 1600grammosat ha ilyen nehéz az n87? Ne tereld megint hülyeségre
Igen ? Hatalmas a különbség ? Miben komfortosabb ? Az elmúlt 200ezer km alatt valahogy nem éreztem azt hogy hú mennyivel jobb lenne az ~1500 helyett az ~1300gramm
Az biztos ! Föleg ha téliszalámi és elmúlt a reggeli ideje !
De akkor miert nem 1600 grammost vett?