Gondold el,akinek nagy a haja van szakálla,és akkor még az amalgán tömésekről nem is beszéltünk,mekkora plusz súly a nyaknak.Nem tudom az enyém mennyi,1400 valamennyi rémlik,de valahogy sosem okozott problémát a súlya.
csak akkor használtam ha szembe sütött a nap
szinte mindig reggel mentünk a románokhoz akkor pont szembe sütött, este meg jöttünk haza akkor is
napközben nem érdekelt ha sütött a nap, akkor már magasan járt nem zavart
napszemüveg helyett a munkavédelmi szürkét használtam mindig, annak lapos vékony szára volt, nem törte a fényt viszonylag kényelmes volt
2-3 ezer között már volt olyan ami tényleg nem törte a fényt úgy mint a fullgagyi párszáz forintosak, kurvára strapabíró volt nem tört-görbült amikor betuszmákolta az ember a bukó alá
a biciklis napszemüvegeknek mindegyiknek vastagabb volt a szára az nyomott
én észrevettem a változást, igaz földutakon nem aszfalton gyorsan haladva amikor a szél jobban nyom mint a súly
nekem vot hogy izomláz is volt a nyakamban de az már ilyen napi 12+ órák után
nem egyszer volt olyan túra hogy reggel 5kor indultam és éjfél után értem haza
Azért ha egész nap a fejemen van, az sem számit. Mindjárt lemérem melyik milyen nehéz, van kb 200gramm különbség emlékeim szerint. Kurvára nem komfortosabb pedig az egyikkel voltam 2hete 2500km-t a másikkal most hétvégén 1500km-t.
Igen ? Hatalmas a különbség ? Miben komfortosabb ? Az elmúlt 200ezer km alatt valahogy nem éreztem azt hogy hú mennyivel jobb lenne az ~1500 helyett az ~1300gramm
szinte mindig reggel mentünk a románokhoz akkor pont szembe sütött, este meg jöttünk haza akkor is
napközben nem érdekelt ha sütött a nap, akkor már magasan járt nem zavart
2-3 ezer között már volt olyan ami tényleg nem törte a fényt úgy mint a fullgagyi párszáz forintosak, kurvára strapabíró volt nem tört-görbült amikor betuszmákolta az ember a bukó alá
a biciklis napszemüvegeknek mindegyiknek vastagabb volt a szára az nyomott
Es nem,nem veszi el. 😆
nekem vot hogy izomláz is volt a nyakamban de az már ilyen napi 12+ órák után
nem egyszer volt olyan túra hogy reggel 5kor indultam és éjfél után értem haza
Hisz nem szamit.
Az n87 nem nyílik fel.
Mondjuk fontos extra van benne,felnyilik.
volt 1400g bukóm is meg 1600g is és nagyon észre lehet venni