Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez a legnagyobb baj,igen.
Kar,allitolag jo a leves belole.
Sose tudjuk meg... de senki nem lehet olyan hülye, hogy egy indexelő traktor mellé menjen 200-al... ha meg igen, akkor csak természetes kiválasztódás volt.
Nem kerestem meg, annyit nem ért.
Megfőzted utana levesnek?
Fasza........itt a jó idő, senki nincs még hozzászokva egyik oldalról se.
Sajnos igaz a vicc, hogy az első jó idős napnál a kórházak már várják a motorosokat.
Mint karácsonykor a fejszével ujjakat levágókat, lakástűzben megsérülteket, a több napi összezártság miatt felszínre kerülő sérelmek elszenvedőit. Ja, a gyomorrontást ki ne hagyjam.
Sajnos a jó idő a motorosnak is kedvez (vagy éppen nem), mert a földeken dolgozóknak is.
Nem vitatok semmit, de ezek egy szerencsétlen ütközésnél százzal is összejönnek.
Javaslom a hír elején a motor maradékát is megszemlélni.
Itt van a következő.....
https://24.hu/belfold/2023/05/...
Az az első ami megadja magát.......
A legtöbb járművön szétszakad a kormányösszekötő oldalirányú ütközéskor.
Hát jó......szét is hullik, legalábbis az mtz és kortársai. Van pár traktoros gazda ismerősöm, némelyik már egyenesen se tud haladni.
Ha csak 100km/h-val számolunk és ha csak 200kg-mal,számold ki az mekkora erő.gyanítom ennek a 10szerese.
Hogy lenne mindegy?Ha 200al közelít akkor több mint 50métert tesz meg másodpercenként.4másodperc alatt 200méter.Lehet hogy mikor az a traktoros belenézett a tükörbe,még nem is látta azt a motorost.
https://www.youtube.com/shorts...

Azért amikor a sorok között kanyarodik, kap az oldalról is.
Örkény Dallas kútnál is olcsóbb az átlagnál. Ha útba esett, mindig megtankoltam.
Az mindegy.ha látja a traktoros.
De.felénk is volt egy traktoros, az józanul szinte sose ment sehova. Meg elég sűrűn össze is akadt valamivel.
Főleg ha 200al ment a motoros,ugye.......
kecskeméten a reptérnél viszonylag olcsó a gáz
Én is a dupla d-st preferálom emiatt.
Gólyát még nem fogtam, galambot már vettem le vállal 100 felett, az nem volt jó érzés.
Azt te csak hiszed....
A függőlegest ugyahogy, de az odalirányut lófasztse.....
Nem tudom... itt azt tudom mondani arra a csatra, hogy ha forgalomba engedték hozni, azért olyan rossz nem lehet.
rohadt buzi traktoros eléfordult - na az ilyet nehéz kivédeni... Indexelt, persze, hogyne... még a felelősséget se vállalja a tetű paraszt. Ha én hozzátartozómmal csinálta volna, agyonverném egy Wartburg féltengellyel simán.