Sose tudjuk meg... de senki nem lehet olyan hülye, hogy egy indexelő traktor mellé menjen 200-al... ha meg igen, akkor csak természetes kiválasztódás volt.
Sajnos igaz a vicc, hogy az első jó idős napnál a kórházak már várják a motorosokat.
Mint karácsonykor a fejszével ujjakat levágókat, lakástűzben megsérülteket, a több napi összezártság miatt felszínre kerülő sérelmek elszenvedőit. Ja, a gyomorrontást ki ne hagyjam.
Sajnos a jó idő a motorosnak is kedvez (vagy éppen nem), mert a földeken dolgozóknak is.
Hogy lenne mindegy?Ha 200al közelít akkor több mint 50métert tesz meg másodpercenként.4másodperc alatt 200méter.Lehet hogy mikor az a traktoros belenézett a tükörbe,még nem is látta azt a motorost.
rohadt buzi traktoros eléfordult - na az ilyet nehéz kivédeni... Indexelt, persze, hogyne... még a felelősséget se vállalja a tetű paraszt. Ha én hozzátartozómmal csinálta volna, agyonverném egy Wartburg féltengellyel simán.
Mint karácsonykor a fejszével ujjakat levágókat, lakástűzben megsérülteket, a több napi összezártság miatt felszínre kerülő sérelmek elszenvedőit. Ja, a gyomorrontást ki ne hagyjam.
Sajnos a jó idő a motorosnak is kedvez (vagy éppen nem), mert a földeken dolgozóknak is.
https://24.hu/belfold/2023/05/...
Azért amikor a sorok között kanyarodik, kap az oldalról is.
De.felénk is volt egy traktoros, az józanul szinte sose ment sehova. Meg elég sűrűn össze is akadt valamivel.
Gólyát még nem fogtam, galambot már vettem le vállal 100 felett, az nem volt jó érzés.