Na ott a linken a megoldas, lentebb Ini linkelt hozzá szemüveget, 550g és meg is van. Könnyebb? Igen! Tehát ez nálad azt jelenti hogy jobb is. Tehát tessék megvenni szépen.
Ez nem így volt. Te mondtad hogy a könnyű a jó, a napszemüveg felesleges és nehéz. Mi erre mondtuk hogy kurvamindegy az a 200gramm és most előadod hogy szerüntünk minél nehezebb annál jobb. Ez hazugság, mi azt mondjuk hogy mindegy hogy 1200 vagy 1400 de az 1600 sem okoz problémát egy egészséges embernek. Pláne a héjméret függvénye mert egy xxs méret biztosan könnyebb mint egy xl, szorítsd be a fejed egy xxs-be, az sokkal könnyebb.
Egyszeru a keplet,volt nehez aka 1400 felettim,megvettem az 1100 ast.Es jobb volt.
Utana mar csa 1250 es lett,uj szabvany miatt nehezebbek.
Erzem a kulonbseget.
Barki aki csak kezibe veszi erzi,mert mondjak.
Minusz fakezu levi.Ő az A 4 es papirt nem kepes a sindarabtol megkulonboztetni.
A nyultagy blodit meg haggyuk.
Mondjuk én nem tom hol kezdődik a nehéz sisak, mert sose a sulya alapján választottam. Igy a szektához sem tartozok. Csak próbálok rávilágitani hogy a suly egy tényező. Meg van egy csomó még ami alapján az ember dönt valami mellett. És még akkor is lehet később meggondolja magát mert hosszútávon vagy adott körülmények közt nem jó.
Nem irtam,de tudtam gyün levi meg a nehezsisak szekta hogy azafasza,mint a tasi es a gsxr1100 ami űrhajo ha harombol kettobe visszakurja. 😆
Ja es embargo lesz rad ha olyat mernel venni. 😆
Belinkelned kerlek hol mondtam hogy szar?
Nekem nem kell,sehol nem irtam hogy neked szar,csak bizonygatjatok igy jo meg ugy nem erzodik.
De,erzodik,es nem fontos.
Nem, de én nem is jövök.azzal hogy minden más szar 😄
Beépitett napszemcsi nekem pl kell, mert nem birja a szemem az erős napfényt. Ugyhogy az komfort funkció. A kommunikáció szintén, mert neked pl elvonja a figyelmed a zene, én meg anélkül unatkozok és inkább az idegesit ha nincs. Plusz kommunikálási lehetőség másokkal., mondjuk utassal akit te szintén nem viszel. Szal mások az igények és pont ezért van rengeteg opcio ezen a téren is. Az meg hogy 150-200 gr ide vagy oda, nagyjából ha jó a sisak mindegy. Volt olyan sisakom amit 120 felett basztatott a szél. Na ott a nyakam abba fáradt el nem a sulyba. Egy jó aerodinamika itt is sokat nyom a latba. Meg egy csomó apróság. Hogy illeszkedik a fejre, nem.nyom de nem is harangoz az alja.....lehet neked a fejedre egy shoei vagy arai kibaszott jo és nincs is attól jobb de a jó fizikai paraméterein túl nekem kényelmetlen.
450 gramm lett. Maradhat? :D
Utana mar csa 1250 es lett,uj szabvany miatt nehezebbek.
Erzem a kulonbseget.
Barki aki csak kezibe veszi erzi,mert mondjak.
Minusz fakezu levi.Ő az A 4 es papirt nem kepes a sindarabtol megkulonboztetni.
A nyultagy blodit meg haggyuk.
Ja es embargo lesz rad ha olyat mernel venni. 😆
Kötöd az ebet a karóhoz. De akkor se veszek.olyan sisakot mint neked van 🤣
Nekem nem kell,sehol nem irtam hogy neked szar,csak bizonygatjatok igy jo meg ugy nem erzodik.
De,erzodik,es nem fontos.
Miert kell radumalni a masikat hogy nem erezni,holott dehogynem?
Felfogod?
Beépitett napszemcsi nekem pl kell, mert nem birja a szemem az erős napfényt. Ugyhogy az komfort funkció. A kommunikáció szintén, mert neked pl elvonja a figyelmed a zene, én meg anélkül unatkozok és inkább az idegesit ha nincs. Plusz kommunikálási lehetőség másokkal., mondjuk utassal akit te szintén nem viszel. Szal mások az igények és pont ezért van rengeteg opcio ezen a téren is. Az meg hogy 150-200 gr ide vagy oda, nagyjából ha jó a sisak mindegy. Volt olyan sisakom amit 120 felett basztatott a szél. Na ott a nyakam abba fáradt el nem a sulyba. Egy jó aerodinamika itt is sokat nyom a latba. Meg egy csomó apróság. Hogy illeszkedik a fejre, nem.nyom de nem is harangoz az alja.....lehet neked a fejedre egy shoei vagy arai kibaszott jo és nincs is attól jobb de a jó fizikai paraméterein túl nekem kényelmetlen.