Ezt mondjuk pont nem olvasom el de érdekes hogy sok ismerősöm van akinek volt műtét az elmúlt időszakban és szinte kivétel nélkül napszemüveget vagy UV szűrős szemüveget hord amikor csak lehet.
Ezt irtam le,ezert allt belem levike,a rollerre ti is felszallva.
Amugy objektiv szamadatok es ini is engem erosit. 😆
Bar ini kivett 2 e forintot a zsebrmbol. 😆
Nem veletlen nem hasznalok napszemuveget,meg akkor sem ha harman is ramerolttitek. 😆
Es meg konbyebb is nelkule nem 50-100 grammal ahogy hulye levi mondja hanem 200 al.
Ami fontos,mert szinten levi szerint gyenge a nyakam.
Mint mondtam zavar a napfény igy volt sötét plexim. Aztán szemüveg de asse jó. Beépitettbe is kritérium hogy ne egy háromcentis egyenes lap legyen hanem teljesértékü. A héj carbonkevlár vagy hasonlatos. Zárt nem nyitható. Ezek a főbb kritériumok.
Aha,picit menj vissza kronologiailag.
Te alltal belem elsonek hogy az nem erezheto.
Dehogynem,tudod fizika ora elemi. 😆Az hogy ezeketlen tusko vagy megin nem az en hibam.
Es azota is hajtogatod hogy jobb,mellebeszelve. 🤣
Azt már le sem merem írni, hogy a fiam CB500-jére most csináljuk a láncolajzót, mert fújkálja az, akinek 6 anyja van 🤣
Ja és az én CB-men 50ezer km alatt még egyszer sem volt olajos sem a felni, sem a gumi :) Nem tudom, hogy tovább tart-e a lánc vagy sem. 2018 óta van fenn, kb 40 ezer lehet benne és a felrakás utáni első "utánállítás" óta egyszer állítottam láncfeszességet, de azt is csak azért, mert szétszedtem, újrazsíroztam a kerékcsapágyakat. Ráadásul még szar Motul 7100/ 10W40-et is használok, meg Michelin Gumit... Most mi lesz? 😅 🤣
Amugy objektiv szamadatok es ini is engem erosit. 😆
Bar ini kivett 2 e forintot a zsebrmbol. 😆
https://www.zeiss.hu/vision-ca...
Nem veletlen nem hasznalok napszemuveget,meg akkor sem ha harman is ramerolttitek. 😆
Es meg konbyebb is nelkule nem 50-100 grammal ahogy hulye levi mondja hanem 200 al.
Ami fontos,mert szinten levi szerint gyenge a nyakam.
Jó helyen jársz, keresünk megoldást 🤣
Ne kovesd a rosszpeldam,alkj felre. 😆
Te alltal belem elsonek hogy az nem erezheto.
Dehogynem,tudod fizika ora elemi. 😆Az hogy ezeketlen tusko vagy megin nem az en hibam.
Es azota is hajtogatod hogy jobb,mellebeszelve. 🤣
Ja és az én CB-men 50ezer km alatt még egyszer sem volt olajos sem a felni, sem a gumi :) Nem tudom, hogy tovább tart-e a lánc vagy sem. 2018 óta van fenn, kb 40 ezer lehet benne és a felrakás utáni első "utánállítás" óta egyszer állítottam láncfeszességet, de azt is csak azért, mert szétszedtem, újrazsíroztam a kerékcsapágyakat. Ráadásul még szar Motul 7100/ 10W40-et is használok, meg Michelin Gumit... Most mi lesz? 😅 🤣