Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Így van,és ezt jellemzően pont a túramotorosok használják.Mégsem hallom őket panaszkodni.
Tedd,ha ugy gondolod.
Meg is venném ha ilyen sisakra lenne igény.
Stimm, asszem a legkönnyebb az AGV Sportmodular, 1300 gramm környéke és hát 300 ezer magassága árban...
Felnyithatós.....az azért kéri a sulyt egy nem széthulló mechanikával
Pedig csak egy-ketszaz gramm plussz,siman birna a nyakad.Mi az neked,meg se erezned. 😆
En nem,nem vagyok agy nelkul szuletett ovodas,az te vagy,ezert probalod ram vetiteni sajat bajodat.
En egyszeruen nem veszem meg,keresek konnyebb termeket.
Mondjuk az az xlite nagyon durva hogy 1800 felett van pedig ultracarbon. Azért az már nekem is sok lenne…
Sírva is fakadnál az első fagyizónál,mi?Micsoda számok,és emberek hordják ezeket.......
Ezert keresd a szinesebb es konnyebb darabokat.
hogyne,még a végén lehúzná a zsebed.Egyébként nem is értem hogy ezek a túramotorosok hogy tudnak több száz kilométereket megtenni ilyen sisak súlyokkal.
https://totalbike.hu/technika/2022/04/30/adac-motorrad-bukosisakteszt-hjc-shark-shoei-schuberth-nolan-x-lite-bmw/
Keress szinesebbeket,ezek nem tetszenek........es nehezek.
Vaterat turtam meg at.
Jófogáson mindig van egy halom vfr 750 alkatrész. Nem néztél szét?
Sötétke.
Szines papirdarabok.
Ha tudok arat majd meglatom.
Egyenlore mertet stimmelne,es lenne,az az elso.
Azért is pénzt kéne kiadnia.Szerintem a lomtalanításkor összeszedett gazdálkodj okosanból kiszedett pénzt ajánlgatja.
Kevésért és kiscimletűért csak hajlottat találsz. De legalább az már készen van.
Miert?
Mondtam hogy sok es nagy cimletű?
Lehet hogy alumíniumot találsz?Akkor mond azt hogy neked csak az alumínium jó,mert akkor nem lesz nehezebb és el fogod tudni fordítani a kormányt.
Az kizárt. Spur vagy. Esetleg a papirboltban vett szines kivágóra gondolhattál
Csakhogy lehet aluminiumot talalok kormanybol az acel helyett es maris konnyebb.
Te tenyleg a leghulyebb tuzolto lehetsz a csapatban.
Olyan kabalaállat forma.