Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem, nem vonja el.
Nem tudom mi a bajod a szövegértéssel,de te magad írtad hogy nem a motorra figyelsz ha babrálod azt a szart.
Azért a komfortérzet ég és föld a húsz deka különbségnél.
Ja és intercom is van rajta, az is vagy 150gramm.
De tudod mi a durva? Barátnőm nincs 50kiló de őt sem zavarta hogy az n87 1400gramm körül van 🤷🏼‍♂️
Fogalmam sincs pontosan mennyi, lemérhetem de most lusta vagyok nagyon és a bogarakat le kéne mossam róla, hogy annyival is könnyebb legyen.
Használj egyszer egy olyat amiben rendes napszemüveg van, nem ilyen gagyi szart mint pl az agv hogy a szemüveg alja a látómeződ közepén van.
Lemértem , az enyém 1610gr. ! 🙃
Hat,hogy konnyebb. 😆
Szerinted miben?
Most mennyi a sulya?
Miben lesz jobb? Az én nyakam elbírja azt a plusz 200grammot.
(Krosszoztam, van nekem könnyebb bukóm)
Egyszer probalj ki egy konnyebbet.
Nem, nem vonja el.
Az rpha70 carbon valahol ott van 1300gramm környékén napszemüveggel.
De miért baj ha 1300helyett 1500? Azt ne mond hogy ennyire gyenge a nyakad. Nekem L-es bukó kell, 1450azthiszem az xlite. Érdekes, elbírom 🤷🏼‍♂️
En se, de az fix, hogy ha elvasik ez a mostani, napellenzos lesz a kovetkezo.
Pedig amit írtál az azt jelenti hogy elterelte a figyelmedet hogy lent vagy fent van.
A kübli is nagyobb a mehanika miatt.
Es siman sem hordok napszemuveget.
Sisak nelkul.
Az. De az 1250g-os kikotes is. Nem sok karbon fejfedo van 1300g alatt. Igaz, egyikben sincs sotetitett plusz betet.
Ez eleg szar.
Nem, nem vonja el.
" idegesitett hogy babralom azt a szart es nem a motorra figyelek."
Nem a motorra figyelek......tehát igen,ez azt jelenti hogy elvonta a figyelmet.
Nem elvette,idegesitett,olvasni tudsz?
Idegesit a ragózas is.
Tudnal mutatni 1250 g-os sisakot napszemuveggel?
Nem 1600 ast.
Az nem 100g.
Ha elvonja a figyelmedet a motorozasról hogy lehajtsd a napszemüveget, nem neked való a motorozás. Ha az a +50-100gramm számít az utcán, többet kellene mozogni 😂
Egy ido utan idegesitett hogy babralom azt a szart es nem a motorra figyelek.
A sulya is tobb a sisaknak.
Pedig a beépített szerintem jó dolog , nagyon hasznos tud lenni , én szeretem használni ! 😉
Engem a napszemuveg is zavar a sisakban. 😆
Pénzért nem dolgozom 😆 Neked megcsinálom, mert vélhetően nem túl komplikált a dolog, de saját szaraimra sem jut idő.
Az lenne a legjobb ha a Thingiverse-én találnál neked megfelelőt, mert akkor nem kell tervezni. Azzal megy el a legtöbb idő.

A párhuzamosság nem állítható szokott lenni a célzó rendszereknél távolság függvényében?