Csak ugye a vfr kormány magasabb,mint ahogy azt te is jelezted.Ebből adódóan nem nehéz rájönni hogy az bizony súly többletet is jelent.Lehet hogy pont 20dekával,ami azért neked már komoly nehézséget okoz.Saját bevallásod szerint.
Amúgy a sokkal cikibb egy hónapon át csukot szemel szereltem a motor burkoltatott fel le
Mert kerestem "random" módon felbukkanó hibát (ugye azt a legnehezebb utolérni )
Szóval a hiba jelenség eltűnik a áram (C50 hiba kód) és szét szoptam magam
De utolsó lerohadásnál a Jó Isten küldőt két nagy robogós kollégát akik lelkes szereléssel 15 perc alatt megtalálták nekem a szar testkábelt és lábon folyattam a utam .
Szóval ami nekem 1 hónap 😬 másnak 15 perc a útszélén 😍 hát ez van
Csak úgy meg jegyzem hogy én ott tévesztődtem meg hogy annyi Mayans M.C. sorozatot néztem hogy úgy gondoltam hogy fel chopperesitem 650 burgmant és vetem is egy jawa babeta kormányt (olyan nagy kecske szarvast ) és ezt helyezem fel na ott huzigáltam a vezetékeket . És mindig ott elöl kerestem a hibát hogy sikerült elbasznom valamit
Sőt, afrika twinre akarta cserélni a srác de a próbakörön már csinálta az at is hogy ha ráhagytad, beleváltogatott. Úgyhogy neki at lett 1100-gyes de manuális.
A vfr volt hogy állt mellettem a pirosnál és rángatózott, meg-megindult.
Ez a úri huncutság reális a ha versenyző vagy illetve ha nagy túrákat nyomsz a világba és egy seggel tolsz 200-300 km-eres távokat . Ott kijöhetnek a kis nyűancok , de hobbi motoros kis kirándulások nem hiszem hogy vészesen feltűnő lehet . Edurozás közbe mentem minta vad paraszt, 1-2 év fejlődés után fedeztem fel hogy kisebb dolgok is számítanak . De addig jó volt minden úgy ahogy ép van 😂
Napi 3-4 óra és te is belejössz 😂 😂
Lapoz vissza egy kicsit azt majd mond el ki szimpatikus és kibe élsz bele szívesen
De nyomhatod magányos harcosként is 😂 😂 egyedül a világ ellen ..........................az is egy karakter 🤣 😂
Röviden és tömören,az 1400gramm feletti sisakban nem lehet motorozni mert nehéz,csak az 1250grammos a jó mert a bútorboltosnak is az van.Ha ezt megjegyzed akkor az már elég.
Nem ugyanaz.
Hajlando vagyok némi szines papirdarab mennyiseget atadni ezert.
Mert kerestem "random" módon felbukkanó hibát (ugye azt a legnehezebb utolérni )
Szóval a hiba jelenség eltűnik a áram (C50 hiba kód) és szét szoptam magam
De utolsó lerohadásnál a Jó Isten küldőt két nagy robogós kollégát akik lelkes szereléssel 15 perc alatt megtalálták nekem a szar testkábelt és lábon folyattam a utam .
Szóval ami nekem 1 hónap 😬 másnak 15 perc a útszélén 😍 hát ez van
Csak úgy meg jegyzem hogy én ott tévesztődtem meg hogy annyi Mayans M.C. sorozatot néztem hogy úgy gondoltam hogy fel chopperesitem 650 burgmant és vetem is egy jawa babeta kormányt (olyan nagy kecske szarvast ) és ezt helyezem fel na ott huzigáltam a vezetékeket . És mindig ott elöl kerestem a hibát hogy sikerült elbasznom valamit
A vfr volt hogy állt mellettem a pirosnál és rángatózott, meg-megindult.
Ez a te sarad.
Lapoz vissza egy kicsit azt majd mond el ki szimpatikus és kibe élsz bele szívesen
De nyomhatod magányos harcosként is 😂 😂 egyedül a világ ellen ..........................az is egy karakter 🤣 😂