Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Laci ! Mi az hogy nosztalgia off ! Pont vártam a végét hátha elárulsz pár olyan helyet !? 😉 Bajna-Héreget őrizte ma nagyon a rendfentartó erő trafival , motorosrendőrrel ! Aki úri eleganciával meg is előzött ! Mert észrevettem a tükörbe 🚔️, és roppant udvarias voltam ! 😇Bezzeg ha lehetne 🏁??!! Lett volna meglepi ! 👋
Révfülöp szép hely, 2021-ben ott volt a kick-box sport tábor, egyébként ritkán jutok el, pedig gyerekként nekem tényleg a Balaton volt a Riviéra, el se tudtam képzelni előtte akkora vizet aminek nem látom a másik partját. Amikor még aktív volt az öreg Elektro Józsi (közel van a Badacsony), mutatott olyan helyeket ahol úgy láttam rá a nagy vízre mintha nem is itthon lennék, hanem valamelyik tenger parjtán, igaz hegyet kellett hozzá mászni, de legalább nem estél át a túristákon. Na jó, nosztalgia off...
Olyat a feleségem is csinált amikor még kicsik voltak a fiúk. Málnából, földieperből, ezek itthon teremtek. Lehetett kapni kis műanyag kiöntőformákat, pálcikája is volt, a kézmelegétől elengedte a fagyit, úgy lehetett hihúzni, imádták a gyerekek! Mióta ketten maradtunk ritkán fagyizunk, ha igen akkor is csak a hagyományos egyszerű fagyikat, olyat nem amit nem hogy kimondani, de elolvasni se tudok.
Az új?
Mondjuk ha a hátulja nem fogja az elejét az jó
Buzi aki nem ment bele a hóba motorral.
Ja,és ez Révfülöp.Füreden nem is néztem,már itt vannak a pesti bugrisok.Szóval menekülés van.
Nálunk a város legmenőbb fagyisánál öccá'. Hogy másik puruttyább helyeken mennyi, azt nem tudom, csak ennél veszek.
ezért fogok csinálni
1 liter tejszín 4000 1 liter tej 500 tojás cukor stb 500
pár kacat hozzá másik 500( vanilia
meg puncs ami eszek)
szóval 5500 ból van kb 2,5 kiló rendes fagyi, nem pálmazsíros ételízesítős
kb 30 gombóc jöhet ki ebből szóval szinte harmad áron van a jó fagyi
fagyigép legyen 150 ezer 2 nyár alatt visszajön az ára
Tátra tele hóval.......meleg nem volt....
Nekem is volt, faszául fog csak eszi a tárcsát'
Már megoldódni láccik. A dual csak olyan féldual ezen a tipuson.
A tárcsám gyárilag szar......
Az igen! Hajúszoboszlón 450-ért vettük a gombócokat pár napja, pedig az a környék sem az olcsóságáról híres.
Szó volt itt a fagyiról,sikerült vennem 550ért egy gombócot.
Szerinted......
Mi alapján osztom te barom?Írtam valahol hogy mennyi a mozgása?Én azt írtam hogy mozog
Már megint hazudsz,az írás nem tőlem van,hisz nem én írtam.Én csak beraktam a más által írt szöveget .
Dehat meno a piros bimbo. 😆
Igazabol szerintem azer kell a felmili hogyha felmelegszik nelegyen feszultseg.
Kb ennyi.Gyakorlatilag fix.Csak valamiert felraktak ezt a motorra gyarilag.
Azt a piros brembot meg dobd a vasas vödörbe és add le amíg lehet 😂
Dehat blődi ez alapjan osztja az eszt. 😆
Amugy megoldodott.A lomosbol elohalasztam azt a betetpart amivel vettem.Olaszbol.Nem csattog.Még. 😁
Akkor hidd ezt, hát nekem mindegy. A videódon látszott hogy az a szegecs képes mozogni, a 0,5mm is mozgás és ez lehet pont elég hogy kiegyensúlyozza magát.
A betétet nem a tárcsa nyomja vissza, ami képet beraktál ide az egy hazugság. Nem fog menetközben 2-3mm-t mozdulni oldalirányba, eleve ha ennyit mozdulna akkor folyamatosan kellene pumpálni a féket, a 0,5mm tökéletesen elég hogy beálljon középre. Ennyi, nem tudom már minek kellene oda hézagoló hiszen ha fix lenne, fixre szegecselték volna, az a gép össze tudja nyomni a szegecset hèzagoló nélkül is.
Amugy ez az iras blőditől van,tehat igaz,nem lehet megfellebbezni sem. 😆
Nem,nem kell.Egy csomo fix tarcsa van ilyen nyereghez.
Ez egy hülyeség, nem a tárcsa pofozza vissza a betétet, nem ezért lötyög. A dugattyút a karmantyú húzza vissza.
Igen, mozognia kell a tárcsádnak.