Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Oké Sanyi! Itt lesz a kép.
Há' ne csak neki, másnak is jól jönne, épp két hét múlva jönnek öcsémék haza és hozatnék vele. 😁
Ha csak kicsit az parasztban megoldható, de csak személyesen mert még az esetleg megmaradt reputációmat nagyon mínuszba tolná. 😬 😅
Persze, délután felteszem ide.
Szia ez engem is érdekelne ha szabad 😁 köszi
Üdv Laci! A viaszosnak nem tudom a nevét, bár nekünk is ilyen van a suzukikon, már rajtuk volt. De használtunk spéci anyagot üregvédelemre. Teszteltem hegesztett lemezen, rafujtam kitettem az esőre, szerintem nagyon jó cucc. Gyerek golfján jött rozsda folt, szinte teljesen eltűnt. Tehát nem csak véd, hanem a meglévő rozsdát is megfékezi eltünteti. Délután lefotózom a sprajt, és elkuldöm neked. Ha jól emlékszem Német cucc.
felnihez is ugyanúgy jó
egyik motorom első kerekét szarul fűzték és nem volt középen azt húztam át ilyen módszerrel 2 drót volt felkötve az egyik az oldalán másik az élén
Inkabb a felni erdekelne.
rátekered fix pontra és hozzáérinted
látszik ha üt, minden irányban is
ha görbe úgy se tudod egyenesíteni erre csak a pakisztániak képssek
Egyenlore fillerbaszas megy,a lincos-nal olcsobb. 😆
A lemez konnyebb.Koszi.
Még legflejebb annyi, hogy a villaszárhoz érdemes megnézni az ütést. Én ehhez csináltam lemezből egy sima egyszerü tartót amit a féknyereg rögzitési csavarjához fogattam. De mivel a talp mágneses ezt fel tudod fogatni a villaszárra is, csak a sárcédőt le kell majd venned hozzá
Jo. Ilyesmi.van.nekem.is
Mindenre kivancsi vagyok.
egy darab mcu kábel is megfelelő erre ha az ütés mértékére nem vagy kíváncsi csak a tényére
ha krétát kötsz a végére azt is meglátod melyik fele "üt"
Ez jo lehet megnezni hogy üt e a tarcsa?

https://www.szerszamkell.hu/ge...
Talán már több is mint egy éve, valaki fotókat mutatott itt az üzenőfalon alvázvédelemmel kapcsolatban, amihez olyan anyagot használt ami a viaszhoz hasonlított és ha sérült (pl. kavicsfelverődés) öngyógyuló tulajdonsága volt. Talán Suzuki SX4 volt az alany, de ez nem biztos, csak mintha az rémlene.
Tudna valaki segíteni abban, hogy mi volt ennek az anyagnak a neve?
Én évente megszoktam forgatni őket , összehúzom a nyolcas csavart a lyukon át és csavarbehalytóval megforgatom egyenként wd40 kenèssel ! A féknyergek leemelve hogy wd nekerüljön a betétek közelébe sem ! Legjobb gumicserével egyben ezt is elvégezni , ahogy a kerékcsapágyak zsírzását is ! 😉
Meg az is lehet.
Nincsenek megszorúlva a tárcsán a szegecsek?Sokan itt basszák el,azt hiszik hogy kuka a tárcsa mert üt aztán csak a szegecsek szorultak meg a sok retektől.
Akkora mákom mar nem lesz,a kovetkezo egy kisbusz hatso.
Akkor csak azt tudom javallani, amelyik oldal zörög, kösd le.....
Sok gondot nem okozhat, két tárcsával is a mustángon landoltál egyel is.menni fog.......
Mmmmm,spúr vagyok.
Ja, eladó, kétszáz km van benne 😆