Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az +20 loerő. 😂
Látod a ducati ebben is okosabb, mert az ilyen mélymeggyőződésesnek is eladják ugyanazt, Pikes Peak névvel 😆
De,mer nekem jobb. 😆
De akkor nem lehet azt mondani hogy jobb a 17-17 🤷🏼‍♂️
Nekem jobban tetszik.
Amugymeg mindig van jobb motoros,a tudasa miatt motoroz korbe.Oszt ennyi.
Az élményfaktoron érezhető a lóerő többlet.De normál felhadsználás mellett elég a nyolcvannégy is.
Ezekben a kerékméretekben nem értek egyet. Gyere el velünk, úgy körbemotoroznak engem is a 19-es kerékkel hogy nem is értem mi történik. Vagy a 21-essel tkc70-nel. A Hcs-t kérdezd meg 😂
Má megen a dugátti!!Nem romlik az el,csak ha elrontják!
Mondtam is az értékesítő srácnak.
Jó-jó a 660 80 lova.de a yamaha jól csinálja,ott a Zracer 700-900.
Ezt meg lehetne lépni a tigerrel is.Van egy 660-as 80 és egy 765 95-100 pörgősebb lóval.Simán annyit lehetne eladni belőle mint a tracer 900 bol.
Szerintem nem akarnak a 900 gt nek konkurenciát.
De az nem aszfaltos hiába van olyan változat.
19-es első kerékkel sosem lesz olyan mint 17-essel.
Azért a 100lóerő jó lenne, igazad van ebben. Nekem az lenne a kellemes. Teljesen felesleges ez a 150ami van. Kétszeméllyel csomaggal jött jól néha hogy észre sem veszi a motor hogy ketten vagyunk rajta.
értelek(meghajlós) Kíméled ezért az újonnan felszerelt hátsó dobozban tartod(meghajlós)
Ha a rendőr kérdezi akkor belenyúlsz a dobozba megmutatod neki(kezeit széttáró)
Ha kérdőre von, hogy miért ott tartod miért nem szereled fel akkor meg mondod neki, hogy olyan gyors ez a motor, hogy úgy sem kell hátrafelé tekingetni mindenkit te előzöl(kezeit széttáró) 😅
Ja,de a számok jól mutatnak a fagyizó előtt.Meg a 180-as gumi,nem csoffadt 140-es.
A streetek jó a futóműve,hasmagasság kell a fasznak,aszfalton maradok.De fáj a derekam,a nyakam is elkezdte.A szélvédő jó,140-150-ig nincs tolás.Viszont nagyon előredőlök.
Amúgy kicsit okosítva jó a tiger,csak streetről átulve megbökdöstem és mint egy takony a vödörben.
Értemén hogy ktm túraendúrban ez a sztender. 😂
Mondjuk a 80lóerő az pont a duplája annak amit használsz 😂
Mondtam én hogy egy jobb futómű kellene meg kicsit nagyobb hasmagasság akkor azt mondtad hogy ez így jó 🤷🏼‍♂️
Igazából ez a fostartály a jótól messze van,de legalább kevesebbet romlik el mint a dukáti és könnyebb mint egy kawa. 😂
Ma nézegettem a 660 tiger sportot.
Picit lityilötyi túraendúrós a futómű,ülés széles-lapos,ez még elmegy,de csak 80 ló,4 millióért...............mehh.
Tükör megvan de nem fért el a csomadobozba így csak ma lesz felrakva.
😅
Ja, azé fura mert végre rendes motoron ülsz, de ajót könnyű megszokni, két nap mulva már fel se tűnik 😅
Ne igyál.annyit.....
annyira szíííp lett nem félsz, hogy ellopják? A balos tükör egy 20-as helyszinit megér nem? 😆
No,a cbr dolgozik.Derohadtfura.Van meg mit dolgozni rajta.A doboz kicsi,nagyobbat nem akarok,az uditomennyiseg limitaltan fer el.
elkezdődött a peca szezon aztán most pörög a kilométer
300 fölé is eljutok havi szinten
hát nem is tudom én nem szoktam azonos dolgokat venni. Pl eddig az ájkoszba a bronz elnevezésű stikket vettem múlt hónapban, ebben a hónapban meg az almás ízesítésűt (kezeit széttáró)
No,akkor habzsidőzsi lesz,ne sirj.
ja azóta is itt pihen húsz vagon liszt tetején 15 vagonnyi budipapír 😅
A lisztet nem árulhatom csak ársapkával meghatároozott mennyiségben(gondolkodós) Mivel nem fogy a liszt a budipapírt meg nem érem el ami a tetején van 😆