Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

rokonszakma(MEGHAJLÓS) nEKÜNK NEM GOND OKTATNI SEM EBBŐL SEM ABBÓL(FETRENGŐS)
Okozhat, de ezt már csuklóból meg tudom orvosolni neked......már indikátorórával tárcsával felnivel féknyereggel álmodom....
az nem is jó hely, mert szúrkálják az embert(fejét fogó9
Sisakban,jaro motornal hallottam,szemmel lathatoan mozog kezzel tekerve a kereket szoval nem keves.
Az tuti hogy tarcsak csere,a batszinal lattam par. ABM bontottat 40e ert.Elvileg jo ceg,csak nem ad szart.
Betet csere,inkabb az erdekel okozhatja mas is?
mert nem termelt rá a szervezete (kezeit széttáró)
Szeretem, amikor a virológus professzorok autodidakta módon egyik pillanatról a másikra dietetikusak lesznek.
esetleg annyit hozzá, hogy nóbel csontot kapott érte az aki valamikor feltalálta a koleszterin csökkentőt. Halálos méreg. Ez valami gomba féle dolog. Valóban hatásos, tényleg gátolja a szervezet koleszterin képzését. Én egyszer mikor voltam ilyen kivizsgáláson egy szívprofesszornál és a leletekből kiderült, hogy magas a koleszterin szintem felírta ezt a sztatin nevű mérget. Azt mondta nincs mese ezt már egész életemben szednem kell. Egy hónapos adagot kiírt és mondta, hogy minden hónapban írassam ki a háziorvossal. Tény és való egy hónap után visszamérettem az eredmény meglepő volt azért lett csillagos a koleszterin mert kiestem a referenciatartományból de nem a legnagyobb érték fölé, hanem a legkisebb érték alá. Aztán beszélgettem erről hozzáértővel azt mondta, hogy soha többet ilyet ne szedjek. Aztán elkezdtem böngészgetni a neten aztán rendszeres használóknak izomsorvadása lesz emlékezetzavar, rövidtávú memória elvesztés stb. és nem 1-2 elszigetelt eset hanem tömeges. Elmondták, hogy amit a gyógyszermaffia megállapított a vérnyomási értékekkel kapcsolatban a cukorszinttel és a koleszterin szinttel azt mind-mind felejtsem el. minden szervezetnek más-és más az igénye. Nincs olyan hogy skatulyába huzzuk számokkal, és a fölé ér akkor magas ha alá akkor meg alacsony aztán ezt gyógyszerekkel állítsuk helyre(haját tépő)
Te hallod, mennyire kopog. Valamennyi zajt tud csinálni, persze.
ez csak azért van hogy még több pénzt kivenni a zsebből
mert tuti van erre is valami pirula
húsvéti időszakban még az asszony is megeszik egy nap 6-8 tojást vagy többet
jó pár éve elmentünk pecázni egész nap én vittem vagy 20 tojást, de egy laza reggeli rántotta is 10 tojással kezdődik
bár fogalmam nincs a koleszterinem mit csinál nem voltam vérvételen rengeteg sok éve, idejét se tudom mikor voltam ilyen helyen
Engem se különösebben érdekel, de a nagy laboromban ez az egy érték volt ami nem stimmelt. Ezért néztem utána
Nos,megvan a hunyó.
Az egyik fekbetet erezhetoen mozog-kattog a helyen.
A tarcsa ütése a hunyo vagy a nyeregben valami,a dugok nincsenek beszorulva,visdzanyomom egy kalapacsnyellel,csuszkak szinten mozognak.
Okozhat ekkora kolompolast egy tarcsa utese?
A jó pár hét lófasz... évek kellenek mire felhalmozódik
hát én néztem egyszer erről a jutubon egy lenkei videót. Az olyan közérthetően próbálja ezeket a dolgokat elmagyarázni. Szóval kivonatolva az a lényege, hogy a szervezet saját magának állít elő koleszterint. A szervezetünk jelentős részben tartalmaz koleszterint az agy pl. 90%-ban. szóval a nagy baj akkor van, ha ez kevés. Aztán sokan próbálják úgy kordában tartani akoleszterin szintet, hogy hínárt eszegetnek ennivaló helyett 😅 Na szóval ez szignifikánsan nem fog változtatni az eredményen hiszen ha kevés a bevitel a koleszterinből a szervezet megtermeli a neki szükséges mennyiséget. Egy 8 tojásos rántotta után amikor meg sok a koleszterin bevitel akkor meg nem termel. Ez a része állítólag ilyen egyszerű(kezeit széttáró) Aztán bonyolódik ez még jó és rossz koleszterinre. De ez már haladó szint nektek kezdőknek hiába kezdenék mesélni róla 😅 Nos az a lényeg amit nektek elég megjegyezni, hogy ha ti hülyék is vagytok a szervezetetek nem az 😅
Akkor mi ketten leszünk az utolsók.
Csakis a sajátodén.......
Jövőre se, de lehet már holnap se lesz fontos ha tovább gördül az oldal :)))
mert van a tévében valami nézhető? Esténként a grizzli és a lemmingeket nézem a gyerekkel az mondjuk jó bár lehet láttam már az összes részt 😅
senkit...........ilyet még én is tudok kishijján prezentálni......
Nem rossz taktika, a mama legalább nem 20 év múlva kereshet új pasit, hanem mondjuk 2 múlva.
Ő szerintem támogatja ezt.
dehogy nem(gondolkodós) A test gazdagítja a föld szervesanyag tartalmát(meghajlós) na koránt sem lesz holtában annyira hasznos a földnek mint amilyen káros volt éltében még ha hínáron élt egész életében akkor sem 😅
ja szerintem senkit(kezeit szétáró9 Mi azért nem járunk ilyenekre, hogy ne tudjuk ha rosszhír van 😅
Mondjuk ezt sem hiszem el, hogy valóban így volt... Az, hogy kinek hogyan reagál a szervezete a tojásban lévő koleszterinre, az változó. De napi 30 tojásra semennyit, még akkor sem, ha látnám.
volt egyszer teszt
ember napi 30 tojást evett meg jó pár hétig aztán a koleszterin szint semmit sem változott
A koleszterin bomlik el UV-B hatasara es az adja a D-vitamin elovitaminjat. A ketto osszefugg, en legalabbis ugy tudom, de van itt eleg "orvosfeleseg" ezt megcafolni vagy megerositeni.