Az abszurd az abszurd. :)
A Four Yorkshiremen c. jelenet ugrott be kapásból a délelőtti műsor láttán. Nekem is volt egy szarvasos kalandom, de ha be is szálltam volna a kutya - őz - szarvas sorba, a te mammutod úgyis visz mindent.
...amíg valaki nem jön a babettás tyrannosaurus sztorijával.
Inkább a lar' pour l'art lehetne releváns annak tudatában, hogy Laár András a bátyám osztálytársa és haverja volt és egyben házszomszédunk, nekem pedig a későbbi Maargit a Pethő Zsolt volt osztálytárs és haver míg vidékre nem költöztünk valamelyik feleségemmel. A haveri kör bulijai és találkozói jelentős átfedést mutatnak és az azokon résztvevők meghatározóak voltak ifjúkori fejlődésemre. 😁
Ahogy Bleki mondja, 1/8, az mérve 3,15 mérve (számolva 3,175) biztos, mert itt van a kezemben 😀 a kövi 5/32, az nekem mérve hangyafaxnyival 4 mm alatt.
nem tudom milyen torx van itthon t 10-15-20, stb ez ilyen sima hétköznapi
amúgy egy 1/8 imbusz se egy nagy összeg de helyben nincs aztn hogy megérné egy 600forintos vasat rendelni 2500 postával
ebből úgy néz ki csiszolás lesz ha még azt se tudom eldönteni mekkora kellene
egy hernyócsavart kellene kitekerni 2-3mm mélyről, hozzá sem férek hogy mérni tudjak
a t15 torx kicsit megakad benne de nagyon lötyög, nem merek vele feszegetni
inkább azt mindjátok meg hogy hüvelykes imbuszkulcs miféle van a 3as és a 4es között?
ezek a buzi usások még mindig nem képesek az si rendszerben gondolkozni
Pont amikor kezedet érdekes lenni 😆