Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hova lett a hideg indítok víz megy a motorba szak toppik 😂
Pont amikor kezedet érdekes lenni 😆
What?
Ha nem akkor nem 😂
Az abszurd az abszurd. :)
A Four Yorkshiremen c. jelenet ugrott be kapásból a délelőtti műsor láttán. Nekem is volt egy szarvasos kalandom, de ha be is szálltam volna a kutya - őz - szarvas sorba, a te mammutod úgyis visz mindent.
...amíg valaki nem jön a babettás tyrannosaurus sztorijával.

http://youtu.be/VqyLZfZHbgU
Inkább a lar' pour l'art lehetne releváns annak tudatában, hogy Laár András a bátyám osztálytársa és haverja volt és egyben házszomszédunk, nekem pedig a későbbi Maargit a Pethő Zsolt volt osztálytárs és haver míg vidékre nem költöztünk valamelyik feleségemmel. A haveri kör bulijai és találkozói jelentős átfedést mutatnak és az azokon résztvevők meghatározóak voltak ifjúkori fejlődésemre. 😁
Nem
Nem hiányzik senkinek itt semmi ???
De ha van teljes metrikus készleted ki tudod találni melyik kell, mert abban van 3-3,5-4. A colos meg ezek közé esik.
https://imbuszkulcs.hu/
Nesze itt egy mérettáblázat. Pontosan 3 méret van a 3 és 4 mm között.
1/8
9/64
5/32
ill. tényleg, van 9/64 is, de az én sorozatomban olyan nincs - de nem baj, azt fogja a 3,5-es metrikus, ha nincs más mód.
a hármas akadozva de körbeforog
akkor 1/8 lesz
szóval a 4est kell lecsiszolni 3.15-re
Ahogy Bleki mondja, 1/8, az mérve 3,15 mérve (számolva 3,175) biztos, mert itt van a kezemben 😀 a kövi 5/32, az nekem mérve hangyafaxnyival 4 mm alatt.
az metrikus
Hegessz a egy 5 os anyat. 😆
nem tudom milyen torx van itthon t 10-15-20, stb ez ilyen sima hétköznapi
amúgy egy 1/8 imbusz se egy nagy összeg de helyben nincs aztn hogy megérné egy 600forintos vasat rendelni 2500 postával
A metrikus torxot próbáld ki. Kicsit szoros, de jobban kapaszkodik mint a hozzávaló.
ebből úgy néz ki csiszolás lesz ha még azt se tudom eldönteni mekkora kellene
egy hernyócsavart kellene kitekerni 2-3mm mélyről, hozzá sem férek hogy mérni tudjak
a t15 torx kicsit megakad benne de nagyon lötyög, nem merek vele feszegetni
5/32 pl., pont nem fer bele a negyes metrikus imbusz. Hangyaf_sznyi hija van.
Az 1/8 is kb 3.2mm... Hirtelen ez a ketto jut eszembe.
nekem is van készlet de erősen hiányos a 3/15 a legkisebb
9/64-es

az kb 3,55 mm
ez kemény lehetett(gondolkodós)
Ki a pöcsöm mondta hogy 45lovas ?!
ez a beszéd 😅 Az ittenieknek is arra van (fetrengős)
inkább azt mindjátok meg hogy hüvelykes imbuszkulcs miféle van a 3as és a 4es között?
ezek a buzi usások még mindig nem képesek az si rendszerben gondolkozni