Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na az minek?
ismerősnek valami ilyesmi van, háromszög négyszög nyolcszög mindent megfogott
univerzális nem jó? van ami mindent is megfog, bár a kerék csavar elég harcos tud lenni
Mondjuk én meg a 12 szögű crowával szopok mer sehol nincs. Ahonnan rendeltem alighanem ott sincs készleten mer nem töril.magukat hogy már átadták a futárnak vagy ilyesmi.
Valahol máshol kell keresnem mer a nyomorult olaszból anélkül a kereket se tudom kiszedni, márpedig lehet gumit kéne cserélni a jövőhéten.
Mer amatőr vagy. Alap a háztartásban, mint a kisflex:))))
Olyan gyertya kendácsolásom nekem is meg van még, csak én mz-hez használtam leginkább 😀
TEROSON WX 215 Nagy eséllyel ez az utódja.
Itt a kép a termékről. Sajnos ebben a kicsomagolásban nem találni már, de van ebből a márkából továbbra is. Nálam ez legalább 10éves.
tulajdonképen nekem nem kell(kezeit széttáró) de most már engem is érdekel az a kép 😅
Hoppá!
nekem órám a szimós korszak óta van, meg egy gyertya aminek a bele nincs meg abba pont passzol az óra volt a zsigulihoz is sín de azt nem tudom merre van
Azért nem kellett, mert nincs😁
Hihetetlen,de még nem vót rá szükségem.
Nem mindennap kenődik fel az ember egy fosadék hoddával csomagtartókra.
Persze, ócó kici kínai, de aki nem termelő eszköznek használja, annak jó. Nekem meg egy öreg békebeli van, azt kézzel nem lehet levenni vasról 😃
Csak azért linkeltem, hogy ilyesmit keressen.
kicsit gyengusz a mágnese a tartónak , nekem shahe nevű óráim vannak kicsit drágábbak de eddig még nem volt gond velük , mikrót is onnan rendeltem 25-50 , 50-75 meg 75-100 elég faszák
Hogy-hogy nincs ilyened otthon? Alap felszerelés - esztergához 😄
Amúgy télleg, az óra alap, sok mindent lehet mérni vele, és kínából fillérek. Tudom, most nem segít, de ha kell:
https://www.aliexpress.com/ite...
😡
már hozza a posta, átadták a futárnak 😂
2 ezerrel olcsóbb volt mint máshol
Baszki,valaki elvitte a lincostol az orat. 😡
👍️
Egyébként tuti hogy lehet kapni itt belföldön is. Vagy rendelhető, a futár meg örül neki hogy hozhatja.
Lehet hogy ennek is van viasz tartalma, majd ránézek. Azt tudom hogy magyar betű egy sincs rajta. Persze ez ma már nem gond.
Szia!
Nem biztos, hogy viaszos, csak úgy nézett ki mint a gyertya viasz, amikor lefolyik. Köszönöm ha elküldöd a spray nevét, amit kipróbáltál, van kint kontaktom be tudom szerezni. Az nagyon jó ha tartalmaz rozsdaátalakítót, mert bármennyire is alapos az ember, szinte képtelenség az élek találkozásánál, vagy az üregekből teljesen kiírtani, főleg veteránok esetében.
würth berner stb árul ilyeneket csak nem alvázvédő hanem viaszos wax a neve
vagy valami ilyesmi