Elhiszem, egyik VFR-s haverom is ezzel kínlódik, hol itt, hol ott reped, kiesik a hátsó lámpa meg ilyenek... az évek nem múlnak el nyomtalanul, na meg egyik se szeret az oldalára feküdni, pedig a legtöbb már túl van rajta legalább kétszer.
Ja,és régi tejföldobozokhoz az idomzat a gyenge pont.
Elfogyott a bontott gyári motyó.
A maradék meg törött,hiányos,5x hercsegelt,és még ha van is kurvadrága.
Neviccelj,külön ezé vettem oldható huzalkötegelőt és rozsdamentes csavarokat.
Amúgy a benzincső darab egész jól fogja.
Blődi módszer bevált. 😆
Nameg egész jó az emgo tükör.
A régihez képest. 😆
Az jó, ha megkereste, mert hamar kidörzsölődik a fékcső, utána lesz meglepi 😬 🤕
Én az autó jobb felső légbefújót szedtem szét - aztán kiderült, az oldalzsebben lévő fekete golyóstoll zörgött 😅 de valahogy fentről hallottam a hangot 😡 valami tükröződés miatt. Életemben nem tettem oda ilyesmit, de a Zasszony kifogott rajtam 😁
Akkor még az is lehet, hogy valami banális dolog. Volt egy pali, akit az őrületbe kergetett valami hasonló, kolléga rángatta a villát, levette a nyergeket mire kiderült, hogy a fékcső ütögeti a sárvédő oldalát és azt hallja. Lehet valami hasonló apró fasság van nálad is - legalábbis kívánom, hogy úgy legyen. Egy bukfenc elég volt.
Dehogyis........ 😆
Amúgy amikor nem volt fenn sárvédő nem kopogott.
És meg-dudál-világít.
Viszont addig nem merem eladni egy szerencsétlennek míg nem mentem 2-3e km-t szívás nélkül. 😆
Nahát,soichiro bosszúja megin lecsapott. 😂
Reggel a tejfölösdöboz takarta a kuplungot,és állítanom kellett a bowdenen,erre az ülés alatti idom amit egy gumiba kell betólni az simán letört ahogy kihúztam.
mondom anyád,de majd visszaragacsolom,kettő még tartja,elindulok azé is.
Erre a 3-4 próbúton nem jött elő,de ütemes kopogás előről,féket behúzva semmi,leszállok féket megrángatom semmi,de ott sisakban az úton nem fogok rájönni,valszeg a sárvédő miatt van,de nem kockáztatok ha kiesik a fékbetét ott pusztulok meg.
Visszafordultam. 😂
Mi nagyjából egyidős suhancokból verbuválódtunk a környező falvakból, a simsonos időszak kezdetén. Ezután jött az ETZ-s, Jawás időszak, ahol egy kicsit jobban megnyilt a világ, így keveredtem a videón látható összejövetelekre olyanokkal, akikkel többéves barátság kötött össze. Mi egymástól tanultunk, sokszor a hülyeséget, ami csak arra volt jó, hogy a mai napig felhozódnak a hajmeresztő sztorik, már ha találkozunk, mert sajnos olyan is van akit több mint 30 éve nem láttam. Videó egyáltalán nem, de sajnos képi anyag se sok maradt ezekből az időkből, így az emlékeim maradtak, illetve ezek a múltidézős videók, ahol egy kis szerencsével még mi is felbukkanhatunk a régi haverokkal.
áááááááááááá engem nem érdekelt a pénz pedig éhes voltam állat 😂
de sokkal jóban vártam hogy felkapaszkodjak hátra
amugy akkoriba mozikba ment Birodalom visszavág , na nekem azzal volt egyenértékű űrsebesség motorral 😍 😂
széles vigyor ......... este meg alig tudtam aludni másnap miatt hogy megyünk újra
nekem meg az, hogy a videón szereplő ifa 250-esekből nekem is volt 1 példány lekerekített első-hátsó sárvédőkkel elvágott kipufogóval, maszek hátsó idommal amibe egy ikarusz kocka hátsólámpa került a dizájn miatt 😅
Volt egy srác 4-5 évvel idősebb nálam , aki mindig bütykölte a motorokat panelház előtt
Simson , postástankos MZ , 250 EZT ..........................stb
Én meg ott öltem és néztem hogy szerelget ,meg jobb híján kezébe adtam a villás kulcsot ( komoly segítség 😂 )
aztán lelkesen toltam a motor néha órákon át hogy beinduljon körbe körbe a parkolóba .
Cserébe vitt egy nagy kört motorral ami igen nagy élmény volt camping bicikli után 😍
Nagy össze barátkozás úgy felfejlődőt hogy elnevezett hadi apródnak meg a fatertól kapott uzsonnapénzem 20 Ft oda adtam neki tankolásra és majd nem egész nap motoroztunk . 80 éveknek közepe ez a része szép volt
Nekem mindig ez jut eszembe a ilyen motorok láttán
ini
akkor az egy szar motor 😂
nekem a 45 lovas is emelte az elejét ha cibáltam a gázt
válasz | előzmény Okos gyerek , így írta INI ! De te csak azért büfögsz már évek óta , hogy kötekedhess ! Már mentünk le Pécsre "miattad " volt aki szeretett volna találkozni veled , de szerencsédre nem találtunk ! És jobb is ez így ! 🤔
Elfogyott a bontott gyári motyó.
A maradék meg törött,hiányos,5x hercsegelt,és még ha van is kurvadrága.
Amúgy a benzincső darab egész jól fogja.
Blődi módszer bevált. 😆
Nameg egész jó az emgo tükör.
A régihez képest. 😆
Én az autó jobb felső légbefújót szedtem szét - aztán kiderült, az oldalzsebben lévő fekete golyóstoll zörgött 😅 de valahogy fentről hallottam a hangot 😡 valami tükröződés miatt. Életemben nem tettem oda ilyesmit, de a Zasszony kifogott rajtam 😁
de a zoli már csak ilyen neki akkor jó ha nem jó
Amúgy amikor nem volt fenn sárvédő nem kopogott.
És meg-dudál-világít.
Viszont addig nem merem eladni egy szerencsétlennek míg nem mentem 2-3e km-t szívás nélkül. 😆
Reggel a tejfölösdöboz takarta a kuplungot,és állítanom kellett a bowdenen,erre az ülés alatti idom amit egy gumiba kell betólni az simán letört ahogy kihúztam.
mondom anyád,de majd visszaragacsolom,kettő még tartja,elindulok azé is.
Erre a 3-4 próbúton nem jött elő,de ütemes kopogás előről,féket behúzva semmi,leszállok féket megrángatom semmi,de ott sisakban az úton nem fogok rájönni,valszeg a sárvédő miatt van,de nem kockáztatok ha kiesik a fékbetét ott pusztulok meg.
Visszafordultam. 😂
de sokkal jóban vártam hogy felkapaszkodjak hátra
amugy akkoriba mozikba ment Birodalom visszavág , na nekem azzal volt egyenértékű űrsebesség motorral 😍 😂
széles vigyor ......... este meg alig tudtam aludni másnap miatt hogy megyünk újra
Simson , postástankos MZ , 250 EZT ..........................stb
Én meg ott öltem és néztem hogy szerelget ,meg jobb híján kezébe adtam a villás kulcsot ( komoly segítség 😂 )
aztán lelkesen toltam a motor néha órákon át hogy beinduljon körbe körbe a parkolóba .
Cserébe vitt egy nagy kört motorral ami igen nagy élmény volt camping bicikli után 😍
Nagy össze barátkozás úgy felfejlődőt hogy elnevezett hadi apródnak meg a fatertól kapott uzsonnapénzem 20 Ft oda adtam neki tankolásra és majd nem egész nap motoroztunk . 80 éveknek közepe ez a része szép volt
Nekem mindig ez jut eszembe a ilyen motorok láttán
👍
akkor az egy szar motor 😂
nekem a 45 lovas is emelte az elejét ha cibáltam a gázt
válasz | előzmény Okos gyerek , így írta INI ! De te csak azért büfögsz már évek óta , hogy kötekedhess ! Már mentünk le Pécsre "miattad " volt aki szeretett volna találkozni veled , de szerencsédre nem találtunk ! És jobb is ez így ! 🤔
http://youtu.be/iLX3xKtHHRY
Bár én még csak egy slágeres együttesről halottam ,ennek mintájára lett egy napos mindent kimerítő szakosodott topik 😂 😂 😂