Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aprópénz.......én 100 felett vettem kicsivel. Igaz ujat. Ne add fel 😆
Az 40 rugo. 😆
Jo lesz a sorrend. Aztán tárcsával folytasd.......
Ingyen van,csak elo kell halászni.A kovetkezo a nyereg pucolas,csuszka zsirzas,az se penz.
Mondjuk kezdésnek tök jó, én is igy kezdtem 🤣
A reményhal megy utoljara. 😆
Baze,a csale keritesdoki aki lisztel seftel covidban.
Nem egy eszleny. 😆
Jahhhh..... már kezdem.vallani pedig a honda példásan jó motor.
Nem segit az semmit, meglásd 😁
Köcsög soichiro. 😆
Amugy most kezdte,mikor kesz mindene,hogy verjem a duda orrába,egyszer nem volt gond a probautakon.
Megprobalom betenni a masik betetpart.
a szélső értékek mindig azért vannak hogy ne vegyük őket figyelembe, ezeket kell meghagyni az alusapkásoknak hogy rágódjanak rajta
Nyüves vfr
Mondjuk tőled hasznos információ.....elég paradoxon
Melyik motor?
te el ne olvasd zotya(ujjával nemet mutató) mert véletlenül művelt leszel azt utána meg csak tudálékoskodnál a megszerzett hasznos információkkal 😅
Mindig?
ezért kell a 2 szélső értéket kidobni a picsába, legalább 10-10%
Mondjuk hazudok.mert hétfőn.még fékpadoztunk a haverral a vizsgabázison mer épp nem.volt senki......
Most el mert unatkoztam. Amugy határeset volt hosszránézésre.....
Ettől őrülök meg, minden tűrésen belül. Mondjuk nekem nem zörög. Vasárnap óta alábbhagyott a lendület, de hétvégére ketékmegforditás a program.
Elolvastad?
Es mi a diagnozis?
Nagyjából igy tudom én is, illetve olyat is mondott okosabb orvos hogy ugyebár ezek a számok egy nagy halmaz mérés átlagából jöttek ki. De abban a halmazban is voltak igen szélsőséges értékek is mindkét irányba.
hát nem attól fox megmurdelni, hanem az afrikából jövő koronavírus legújabb variensétől 🤣