Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

🤣
Én kb 64 éve elcsaptam a rottenbiller u.-ban panni robogóval egy állatkertből szökött mammutot és leszakadt 2 lábam, 1 karom, 1 csukló, beleim a torkomra tekeredve fojtogattak miközben a kéztorzómmal próbáltam a szétnyílt koponyámba visszakanalazni az agyvelőm nagy részét (nem sikerült) és szerencsétlen állat is repült 40m-t letarolva egy buszmegállót a benne álló 37 fős óvodáscsoportot óvónőkkel együtt és még a forgalmat is lezárták! Nagy akarattal óriási erőfeszítésekkel az óvodáscsoporttal együtt járva gyógytornára ahol nagy poénok voltak mikor viccesen elcseréltük egymás protéziseit az öltözőben, de sikerült maradéktalan felépülnünk az állatot is látogatjuk a paleontológiai múzeumban ahol a csontváz megismer minket és néha nosztalgiából ránk omlik. Könny csordul a szemembe mikor ez a történet eszembe jut és bőgök mint egy kisgyerek, megható na. 😭
ez volt a hiba
visszaengedted a gázt kapta az eleje a súlyt és az esés borítékolható még akkor is ha van mindenféle 3 betűs cucc a motoron
nyomtál volna egy teligázt ha van idő előtte egy sebességet leváltani motor eleje fent és úgy átszáguldozol az őzön hogy nyoma se marad
kutya macska nyúl róka simán leküzdhető az őz nagyjából túlélhető
Kb így volt az őzzel is. Csak a gázt engedtem vissza, fékezni nem volt már idő.
Én még simsonnal ütöttem el egy nagy dög németjuhász,még a régi sisak nélküli időkben,szarrá koptam mindenhol.A térdemen kilátszott a csont.A rohadt dög úgy ahogy van kirohant elém,fékezni nem volt idő.
ilyenek az igazi hülyék 😁
nekem egy csomó alkatrészem eltört/kificamodott/stb de akkor sem adtam fel és védő felszerelés is csak a minimálisat vettem fel
azóta nincs motor csak amióta nem tudom a gázt húzni a zsibbadás miatt
de robogóval még rodeózok a csatorna parton
Pedig a háttérből volt visszahúzó erő bőven.
👍️
97-ben elcsaptunk egy őzet, ketten ültünk a motoron. Szarrá tört az is, meg mi is. Egy percig sem agyaltam, hogy abbahagyom.
Jobban szeretem , mint valaha ! 😉
Bár tudtam volna megutálni az összes kétkerekűt , DE NEMTUDTAM MEGÚTÁLNI ! 😉
Én mégha egy métert sem tudnék menni vele , is vettem volna , hacsak néha kitolnám és csak pucolgatnám , simogatnám is vettem volna ! 😇
Azért kissé indokolatlan a gúnyolódás olyantól, aki már tovább lépett és még motor sem kell ehhez 😆
Elektromos és sportosabbra hangolva, plusz a lengőkar egyoldalas, más kormánypozició, de mondjuk ez Zolinak pont nem jönne be mert nem egyenes derekas.
Ebben nem vagyok.biztos, de az árából kiindulva annak kéne lenni
👍️
400-nál elakadtam
de ha végigmegy akkor is 600 lett volna 😁
Én is mentem péntekszombatvasárnap egy 1500km-t 😂
Meg -20kg, nem ? Futómű sem elektromos, vagy igen ?
Háááááááááá ez az 😂 😍
én még kiabáltam is volna hogy: mi van buziiiiiiiiiiii beszart a motorod?
😂
hát ahogy te kinézel szerintem a szemembe húztam volna a bézból sapkám aszt még a fejem is elfordítom miközben melléd érek 😅
Na jo,+30 lo. 😂
ami nem 21-18 az mind gyerekmotor 😂
Nem 😀, ugyanaz szinte minden csak elől is 17-es kerék van az utcai romboláshoz.
Hétvégi kis szösszenet 😁
Motorozás péntek ✔️
Motorozás szombat ✔️
Motorozás vasárnap majd nem ................. Esztergomból kijövet a kis hamis ott hagyott a útszélén 😤 valami elektromos kontakt hiba miatt . Egy kis tipródás után előveszem sorkatonai tehetségem és toppal haza megyek 😂 😂
Amúgy sok aranyos ember meg állt de végül egy kedves középkorú pár elvit 3 faluval arrébb 👍️ na kiszállok és új reménnyel integetek 😁 csak hogy teljes hadifelszereléssel bukó a kézbe fura látvány mert hol a motor 😂 😂
De szerencsére egy chopper komolyan vette kérlelő tekintetem 😂 😂 és így lettem benzin tyúk 😋 Pestig
Többit lehet tudni ................ futóval vissza ................motor fel és boldogan haza
Ennyi .......... itt a vége fuss el véle