Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Attól függ, mit olvasol...
:-)
Szerintem - bár nem értek hozzá - a tojás problémásabb lehet ebből a szempontból.
Miért, ezek felviszik? Sajtot tojást én is eszek soxor. Tavalyi mérés sáv tetején, a mostani kilóg fel, de közben öregebb is lettem 😁
Egy ilyen tökéletes embernek mint te, nem tökéletesek az eredményei ?
Most volt labor februárban, az elmúlt 5 hónapban valóban nem sokat voltam napon 😁 Tudtommal a nap csak a D vitamin szintet emeli.
Egyébként nem kuksolok boltban, TV meg szgép előtt inkább.
Az enyém a tojás és a sajt miatt a megfelelő sáv tetején van. De ha átlag mennyiséget fogyasztanék, akkor gondolom az sem lenne rossz.
A vérnyomás 142/85 volt a rendelőben, pedig ott mindenkié magasabb mint általában lenni szokott.
Igaz, De ami előttem volt és utánam lesz időben, az nem is érdekel. Sőt, ami térben eltolva van hozzám képest, az sem annyira.
A boltban kuksolas eredmenye. A napon toltott ido nagymertekben befolyasolja a koleszterin szintet.
én példásan el vagyok hízva mozgás se igen van, de így sincs 140 felett
koleszterint meg csak a buzik nézegetik, azt se tudom mie való 😂
Vérnyomás meg koleszterin mennyi egy ilyen példás életet élő 55 évesnek? Azért kérdem, mert az én koleszterinem kicsit kilóg a sávból, pedig nem is eszek zsírosan... mondjuk nem is magvakat, inkább húst 😃 Állítólag több halat kellene ennem.
Az idő relatív, ott voltam az idő kezdetén ls ott leszek a végén is. 🧐
5000 év múlva ennek már semmi jelentősége nem lesz
évmilliárdokig nem léteztél és évmilliárdokig nem is fogsz
az hogy 50 vagy 100 évig élsz kb semmit sem jelent a világegyetemnek
Volt itt kutyakiképzésröl szó.
Nekem pl ez bejön.
https://youtube.com/shorts/Y8o...
Ma megvolt az állapotfelmérés - munkahelyi kötelezettség - labor, mellkasröngöny, EKG, fogászat, szemészet, stb.
Minden fasza, korhoz képest példaértékű. A szemüveg nem annyira mondjuk, de akkor is.
Mekafull.
(Hátha valakit érdekel.)
Többet ér mint amit te lezúztál..............előtte. 😆
akkor már majdnem érné a benzin árát ami benne van 😅
Egyedi lenne és legalább 30%-ot dobna az értékén. 😄
Így....... 🙃
Így ezzel a nevvel? 😆
Beiratod így a forgalmiba? 😄
Nem ez puruttya style. 😆
Minden sportmotor papagáj.
Van a faluban egy régi vw golf és az gyárilag ilyen, harlequin van szinként a forgalmijában, nem lehet, hogy ez is így gyári? 🤔 😁
azt senki nem mondta, hogy nem néz ki jól(meghajlós) Olyan szép színes, hogy egy papagáj megirigyelné 😅
akkor azt a motort veled temetik(fetrengős)
Bár abból kiindulva, hogy 2 hét... Hát 😆
Háde tök jól néz ki. 🤔