Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerintem kitáborozok oda melléd egy hónapra majd jól szét etetem a halat 😅
1,7.es ponty? Te hülye fél kilós déverek veszik fel a 20-as bojlit 1,7.es ponty már felveszi a dupla 24-est 😆
hát nekem szerencsém van találtam egy korombéli kőmíves srácot. úgy kezdődött, hogy a leéget tárolómat kellett volna felvakolni. Nos kaptam rá ilyen 300 ezres ajánlatokat (gondolkodós) éppen beszélgetek egy gyerekkori haverral panaszkodom, hogy milyen árak vannak cserébe még kőműves sincs sehol. Azt mondta te hülye az öcsém kőműves megkérdezzem? Mondom add ide a tomika számát mondjuk vagy 25 éve már nem találkoztunk egy próbát megér(gondolkodós) Szóval Ő a szakmába dolgozik már elég régóta alkalmazottként hétvégente ér rá(kezeit széttáró) Azt elvállalta egy 100-asért. Meg is csinálta szépen és gyorsan. Aztán mondtam neki ha már ilyen ügyes lenne még ez az 😆 Szóval ilyen ez amikor a kisujját nyújtja az ember azóta leburkolt a télen 3 lakásomat most csinálja a a frissen szerzett családi házam. De Ő sem tud embert szerezni maga mellé. A kollegái azt mondják Ők hétvégén nem dolgoznak így a segédmunkát én vagyok kénytelen adni, mert én sem tudok hétvégékre embert szerezni nálunk se akar már dolgozni senki csak pénzt számolni(kezeit széttáró) Én meg elvagyok mert nagyon szeretek dolgozni ez a tomi gyerek is szeret dolgozni így jó az összhang. Erre az évre bőven ellátom még munkával, lassan utol kéne érni magam(gondolkodós)
12 ért a kanapéról nem kelek fel
szar hordás is 20 meg 25 volt naponta aztán ki sem kellett mászni a traktorból csak hugyálni
megfogtam az évtized legkisebb ponyt halát, ettől még a jászkeszegek is nagyobbak szoktak lenni
1,7 kilós ponty nem tudom hogy akadt fent a 20 as bojlin 2 centire elengedve a horogtól
a többi titkos adat azon munkálkodok hogy rajtam kívül senki se pecázzon a környékben
ez egy régi veterán. már 30 éve rokkantnyugdíjas és még nincs 60 éves 😅
Pár ezer ft-ért szokta nekem nyírogatni a portáimat van amikor 5-6 is van én ezt meg nem csinálom van jobb dolgom.(kezeit széttáró) Bár mostanába egyre többet kér(szemeit körbeforgató) tegnap le kellet baxnom a telefonba 2 portáért 14 ezret akart de aztán 12-ig lementünk 😂 Ha nagy g.ci vagyok 10 ig biztosan tudtam volna alkudni a 12 be túl gyorsan belement(gondolkodós)
mindig a munkabérrel van gond
kis munka nagy pénzért és van ember 😂
aszt fogtáe valamit? Én nemsoká megyek egy hétre peckálni aszt szarok rá mindenre(meghajlós)
igen ezt írtam a frílac hozzászólására válaszolva amikor köbmétert beton számoltam 😅
látod a számlámon nekem is 12600 ft m3-e. Na ebből jött némi kedvezmény kb. 11500 ft volt 1 m3 sóder(kezeit széttáró)
én lassan megreggelizek aztán alszok egyet mert egész éjjel csipogott a jelző, fasza felhős az ég nem lesz meleg a kocsiban
utána nézek egy másik helyet mert itt sok töroe van
hát attól függ milyen vizes a sóder (gondolkodós) nagyjából 2 vödör vízzel kijön egy megrakott keverő kb. 50 kg cementtel(kezeit széttáró)
Itt ilyen embert már aranyé se találni. Erre a föld piszkálásra se találok. Multhétre igérte egy dögevő de az is átbaszott és nem jött
a fax ki van még a füvet is le kéne vágnom (gondolkodós) Nem várok a fűnyíró emberemre mostanában úgy látom kerüli a munkát(szemeit körbeforgató) de azért 3 telkemet lekaszált múlt héten csak ide még nem jutott el (gondolkodós)
itt borult az ég
Köbméterenként kell 2-2.5 mázsa az is
Ja igen.....
Ez osztályozatlan de azbosztályos se sokkal több. A környék tele bányákkal. Ezt 8 kmről hozzák a bányából.
Nyiregyházán ugyanez a sóder már horror áron van 😄
meg a cement, tuti van annyi mint a víz súlya
legalábbis amire emlékszem a 2 vödör víz nem volt elég a fél zsák cementhez anno amikor még 50 kg zsák volt a cement
3500 ft m3 a sódernek? Mert akkor onnan hozatom olcsóbb még a nagyobb fuvarköltséggel is 🤔
Most néztem.a radart mer nekem.meg sóder meg föld basztatás. Felhős, esőgyanus de vélhetően kevés esővel. Vélhetően feléd is olyasmi mert arról jön
főleg 😆
Inkább azt mondjátok meg milyen idő lesz. Csinálnom kellene az öntözőrendszert, meg még a tüzépre is ki kellene szaladnom ezért-azért a szigetelés szerencsére nélkülem is zajlik de anyag nélkül nem(kezeit széttáró)
De főleg a viz ami a súlyt emeli.
erről beszélek keverted a betonnal mint én az előbb amikor frílact lebaxtam azt 14 nm2 írt nem 14 m3-t 😅
na mind1 majd kiheveri(fetrengős)
Ez igy igaz.
ne betont számoljál hanem sódert. A sódernak más a súlya mint a betonnak. A beton tömör köbméter és benne van a megkötött cement súlya