Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valamiert sokan csinaljak,es kawa szerint fullon pörög a biznisz,seperc betelik a nevsor.
😅
Azért számolgasd ki. lejelentkezik mondjuk a 6 minimum résztvevő amitől indul a túra. az 660 ezer ft. Veled együtt 7 ember 3 napi szállása, kajája. Aztán neked valamifélekép biztosítani kellene eszközt ha megkotlik valamelyik triumf. Vagy ha esetleg sérülés történik. Ja és minden felelősség a tiéd. 6 résztvevős túrából szerintem annyi jön ki, hogy esetleg a szervezőnek saját magának ingyen volt a buli. Ellenben én nem veszkődnék egy baráti társaság 3 napos programjáról. Szerveztem 10 éven át 10 fórumos bulit. Szép volt de elég volt. Egyedül bajlódtam mindennel volt, hogy 30-an is voltunk. Már nem lenne hozzá kedvem szervezőként csak résztvevőként(kezeit széttáró)
Van visszeses,ezert is kuzdok mint malac a jegen.A berleti dijat es a hodda alkatreszeit fizrtni kell. 😆
akkor szerintem ez simán megéri (kezeit széttáró)
ha te telefonon tudsz beszélni az már szerintem nem alapfok(gondolkodós) Az alapfok az még az erősen egymásnak kézzel-lábbal mutogató kategória(kezeit széttáró)
Az csak jó ha van mozgás, örülök neki mert inkább visszaesésről hallani mostanában
Tok jo neked.
En egesz jol elvagyok egyedul.
Bar az utobbi 5 evemet nezve annyi szabad idot se tudok osszehozni hogy hetvegen mejek barhova.
Most is majdnem hetig tokoltem egy egymillios tetel kihordasaval es osszeszerelesevel holnap egy ismeros akar korbenezni,szombaton nem ert ra.Jobvo heten meg lehet egy garniturat kell kivinnem.De lehet eltolom egy hettel.
Na ugy látom a busa totyiknak is annyi.......Nem elég zárt az a lilatopic...
Nyilván de mint mondtam én társasági lény vagyok aztán egyedül a tököm kóboroljon a világban. Egynaposakat simán letudom, szlovákiát szeretem, de akár ilyeténformán egy kétnapossal is el lennék, de 4-5 napra már nem annyira.
Vélhetően ebből kifolyólag igencsak sokan vagyunk így, már csak abból is látni hogy nincs sok idő hezitálni ha menni akar valahova az ember mert azonnal betelik szinte minden jobb túra. Mondjuk annyi szerencsém van, hogy már plusszosként is tudok legtöbbször helyet intézni magamnak ha későn jutok odáig hogy menni akarok.
Igeny minden hulyesegre van. 🤣
Már van egy pár, nevesebb asszem 5, de még nem késő.........és van rá igény.
Ja és többnyire ezért csinálják, ingyen motorozni jó sokat és még egy keveset keresni is vele. Ha meg folyamatosan tudsz inditani túrát, akár párhuzamosan is el is éldegélsz belőle.
Lekested,egy baromivacogósan mar elkezdtem egy honapja. 🤣
Amit teveszettem az az hogy ilyen ceget kene alapitani,motoroznek de dolne a lé is. 😆
Ejnye ! Ha meg véletlen nem ír , ellaposodik a fórum ! 😉
Kurva drága a fagyi
No, hivatalosan én is megnyitom a szezont........
Ne gondold. Nagyon sok kisköltségvetésű emberke jár. Nem mindenki szeret egyedül bolyongani. Ez meg egyfajta kényelmi szolgáltatás. Nem kell semmit szervezned, ha akadály van megoldják, a hasznosabb dolgokat nézed meg és az összekötő utak is élvezetesebbek mint amit elsőre találna az ember. De nyilván ez se mindenkinek jön be, az meg jobb is ha nem jön😃 ritkán vannak problémás manusok, aránylag nem tul nagy létszám tehát összehangolható a tempó is meg a megállás is. De a társaság ami meghatározza az egészet. Nekem nincs kivel szervezkedni, egyedül nem tetszik annyira, és ráadásul oda vagy arra megyek ami megtetszik. Ennek is van ára, van aki azt a 80-100 eurót inkább másra költené de a szállások se munkásszálló jellegüek.
Erre valók az utasbiztosítások.
Van Isten! 😂
Hat,asszem pályát tévesztettem.Van píz az embekéknél.
Gyakorlatom van világtalanok vezetésére,már 25 éve csinálom. 😂
Ja, és minimum 3 csillagos szállás, tehát nem az alja fogadó......
Napi kettő benne van. Reggeli plusz egy tisztességes vacsora, kivéve ha mondjuk cél valamelyik kultikus étkezde megtekintése, de ez ritka.
Kapcsolatban vagyok pár amerikaival, usa motoros fórumból kifolyólag.
Kérdezgettem tőlük az ottani túrázás mikéntjét külföldiként (nem jártam még ott) hát helyi erő nélkül nem javasolták olyannak, aki még nem járt ott. Könnyen bele lehet szaladni abba, hogy a túratervbe váratlanul beleesik pár olyan szakasz (hiába a gondos tervezés) ahol napokig a füves rétet, vagy az útszéli köveket lehet nézegetni pár száz mérföldön át, vesztegetve az ott töltött időt. Az időjárás szintén betehet, továbbá azt említették még, hogy sokan nincsenek tisztában az ottani dimenziókkal, távolságban más a lépték (persze helye válogatja) mint a világ sűrűbben lakott helyein.
Az angoltudáshoz: épp a múlt héten volt (az alapfokúnál nem sokkal erősebb tudásommal) egy telefonbeszélgetésem egy amerikai pénzügyi szolgáltatóval, az ottani adózási nyilatkozattal kapcsolatban. Hát baromira nem ment könnyen "spanyolosan hangzó" amerikaiul érteni. Ott sem biztos hogy könnyen menne, ha az utcán kéne önállóan érvényesülni.
nálam ez sem lehetetlen(kezeit széttáró) Szóval a zotya turistás videójára reagáltam tegnap este. Szóval az volt a mondandóm lényege, hogy 110 ezer ft a 3 nap. ebbe benne van a szállás. ha mondjuk napi egy kaja is benne van szerintem az már nem rossz. És azoknak meg jó akik nem szeretnek egyedül motorkázni ha én motoroznék simán mennék ilyenre azt nem lenne gondom semmire(kezeit széttáró)
hát ezt remélem komolyan gondoltad(gondolkodós) Mert viccnek túl durva lenne 😅
Rossz gombot nyomtál meg 😁