baszki
6 köbméter sóder az nem 6 köbméter beton, ennyiből kb 5 köbméter lesz
1,2 vagy 1,3 a szorzó már nem emlékszem
én mindig 1,5 számoltam mert sosem volt a helye olyan mint kellene
De találtam egy másikat is. Nos itt hozta 1 fuvarban a 6m3 sódert 3 db 6-os betonhálót meg a zártszelvényeket. November lévén már több cementet nem mertem bekockáztatni jöttek az éjszakai fagyok áltunk le a külső munkákkal ezért 20 zsák cementet meg az 50 db zsalukövet én hoztam el a pözsóval, ezért külön nem fizettem 13 ezret amikor kb. 800 méterre van az építkezéstől a tűzép(kezeit széttáró)
Nyilván, de számold ki. Egy köbméter beton viztől függően 12-14 mázsa.
A túlsúlyról nem is beszélve amit az ekr miatt már ki sem adnak abban a mennyiségben ami túlsúlyra viszi az autót.
nem vitatkozni akarok Ez 2 fuvar és egy szép piros ifa hozza(meghajlós) Az első kanyarban hozta a sódert a tetején a 4 zsák mésszel.
A 2-ik fuvarban az összes többit. Ha nincs 6m3 akkor legfeljebb átbasznak én annyit fizetek. Amikor le van borítva én ellenőrizni nem tudom, gondolom te sem. (kezeit széttáró)
Minden helyfüggő meg ottani ár függő.
Itt egy MAN billencs sóder ami 6 köbméter fuvarral együtt 34 ezer házhoz hozva. A vasháló darabja ami 10 nm 4-esből nincs 8 ezer. A C16 beton köbmétere 24 ezer de a másik keverőben többe kerül valamivel. Abból ugyanarra az autóra 4 köbméter egy fuvar a sulya miatt, és egy fordulót 12 ezerért hoz ki. Persze ez mind számlanélküli ár.
Nálatok ez drágábból jönne ki.
nálunk kemény a föld. Ástuk a terasznak a helyet tavaly majd be szartam szinte szikrázott az ásó 😅 Most 1 méter mélyen kellene ásni a bejövő gázvezetéknek vagy 20 méter hosszan úgy, hogy bobket lesz a megoldás ásson az akinek 2 anyja van 😅 Kell még az öntöző rendszernek is amit majd oda csinálok egy 20-25 centi mély vájat meg a kiülőhöz is akarok áramot elvinni szóval a terv az ha a bobket majd ott lesz megcsinál egyszerre minden ásós munkát 😂
na látom elnéztem az a fránya m2 és m3 na mind1 legalább megtudtátok mennyi 1 m3 beton vas nélkül. A tavalyi vas ára 35 ezer volt az 10 nm2 pont egy m3-be való. Szóval ha vasaltok is a 34-ezerre rájön 35 az már 70 munkadíj és fuvar nélkül.
? hitler bunker építettél? Én nem tudom ti mit és hogyan számoltok(kezeit széttáró. 15 m3 anyagból kijön 150 nm2 10 cm-is síkbeton(kezeit széttáró)
Ha te 15 m3 betont tudsz 120 ezerből mindenféle kép oszd meg velem az információt honnan tudom beszerezni. 1m3 sóder 12 ezer bele 10 zsák cement 22 ezer. A diszperzites vödör vizet most nem számolom, se a betonkeverő által elfogyasztott áramot. de nekem köbméterenként ez akkor is 34 ezer. A te autóplaccod alá ami ugye 15 m3 😂 510 ezer lenne az anyag plusz két ifa 30 ezres fuvardíja 🤣
ha nincs tetőd rosszabb ha betonon áll.Én ezt figyeltem meg(kezeit széttáró) A betonról visszaverődik az eső hamarabb rohasztja az autó alját. Ha homokon áll ami elszívja akkor meg nem(kezeit széttáró)
tüzépen karistolja nálunk a 12 ezret a sóder. most kértem árajánlatot néhány dologra. Mondjuk pont ennyi volt tavaly is. A nemes vakolat árát vagy elbaxta a csávó vagy lentebb ment 15 kg-s vödörre 6000 ezres ajánlatot kaptam. Tavaly ezt 10-ért vettem(kezeit széttáró)
6 köbméter sóder az nem 6 köbméter beton, ennyiből kb 5 köbméter lesz
1,2 vagy 1,3 a szorzó már nem emlékszem
én mindig 1,5 számoltam mert sosem volt a helye olyan mint kellene