Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azért egy usás 2 hetes túrát itthonról összehozni nem egyszerű, még akkor sem ha beszéled az irodalmi angolt
nem mobdom hogy nem lehetetlen de nem egyszerű
mert azért ez nem egy szállás foglalás turistaként
de ha maxi lelkes az ember akkor biztos meg tudná csinálni, de helyette csinál 5 videót és 2x annyit keres vele mint amit elkér a szervező....
ez kb olyan mint nekem a ház szigetelés volt, hetekig baszakodtam vele és spóroltam 600 ezret(majd 20 éve) ami kurva jó mert ha nem csinálom vagy pecázok vagy tévézek
szomszéd bádogos meg hívott szakembert és feltették a hungarocellt, az mondta ha ő csinálja 3x ennyit bukott volna mert annyi idő alatt kurva sok méter csatornát feltesz
ismerős erdélyben esett és kórházba került, nem volt egyszerű az ügyintézés
Ez is egy szempont.
Van, én is szoktam csak másik bandával. Mivel mondjuk már arra is jártam párszor igy inkább a társaság miatt, ismerős több résztvevő, már-már barátias légkör. Egyedül nem szeretek motorozni több naposakat, persze a nagy csapatokat is kerülöm. Kényelmes mert semmivel nem kell foglalkozni, bár én is tudom.mi mennyibe van és meg tudnám szervezni könnyen, bár egy nyelvtudás jó lenne, akkor lazább lenne a kinti folyamat is.
80-100 eurót sok embernek megér az hogy ha baj van intézzék a segítséget
Hehe.
Egy 3 napos mariazell-wildalpen-hallstadt-nockalm tura sopron kezdo szombatthely vegpontal.
Ket ejszaka.
Atlagos booking-google maps felhasznalo ezt kb fel ora alatt osszedobja.Mondjuk 50-60 euro/fő/ejszaka szallasar talalhato,de legyen menci 100 euros a szallas.A nockalm 11 euro.
Igy aki ezt nem tudja lepötyögni mondjuk rakeszulve ket ora alatt az nem biztos hogy neki kell alljon turistaskodni.
Egy kethetes usákos picit nehezebb,de egy-masfelmillios árert ha tud angolul nem biztos hogy nekiallnek kethet szervezett turanak.
Mivel olyan baszottnagy es annyi latnivalo van abban az orszagban hogy ket het nem elég.Egyhonap sajat szervezesben talan kijon es tobbet lat.
Igaz ahoz mar egy kis esz is kell.
De mivel youtube jatekvideokbol el a gyerek nem tudom elkepzelni hogy nem eszesebb mint az atlag.
Van.....én is így kezdtem a csavargást, de ha olyan haveri banda van akkor most is elmegyek velük akár ilyenre is. Általában visszatérő kuncsaftok vannak, így jó bulik szoktak lenni az ilyenek is.
Hál istennek.... kár, hogy nem az összes....
eltűntek a hozzászólásaim (gondolkodós)
gyerek a 2 hetes usás túrát nézegeti
amúgy egy szervezett túra megérhet ennyit annak aki nem szeret baszakodni a tervezéssel, szállás foglalással
egyénileg se lenne sokkal olcsóbb egy rendes szálláson
meg a 3 karton penicilin injekciót 😂
Valószínűbb hogy kivitték az országból , akkor több szlovák is szerette volna ! Náluk is ment a tévébe a KNIGHT RIDER ! 😉
Van olyan az ki befizet ilyen turakra? 🤔

https://www.motoavantura.com/t...
csajozós kocsi(gondolkodós) Ennek köszönheted, hogy nős vagy 😅
Valszeg mar reg a bontoban vegezte.
Dejó!!! 🥰
Pedig magyar ember volt a vevő , egy 4-es Transportert vettem helyette ! 😉
Rákerestem a rendszámra,de semmi
Többe került mint a lakásunk ! 😉
😀 Akkor váltam el az első feleségemtől , és költöztem vissza Győrbe a szülővárosomba ! 😇
Szerintem ez 94ben puncimágnes volt.
Azóta meg már alátétet csináltak az autóból. Ehhez a rendszámhoz nem tartozik autó.....
Legalábbis egynek bejött. 😁
94-be nagy casanova lehettél ezzel az autóval.....
Na, pont az volt a cél, hogy az a plusz 4-5 évnyi kutatómunka náluk történjen és ne az ellenségnél vagy egy olyan oszágban, ahol újraszerveződhetnek, pl. Argentína.