Az a legelső betonréteg az útburkolatban , teherviselő réteg , kevés benne a cement , és szinte száraz ! Van hogy finiserre billentjük mint az aszfaltot ! Ja és a CKT-mindíg billencs viszi nem mixer , mert annyira száraz , hogy nem tudná forgatni ! A fajsúlya is kisebb , most nem tudom így fejből , de a mixerbeton 2,5 tonna 1kö méter ! 🙂
Nem nagyon tudom elképzelni, már csak a nedvesítés miatt sem. Én amúgy soha nem láttam ilyent (mármint utólag cement a sóderre/zúzalékra) , igaz, nem is járok sűrűn vasúti építkezésen.
A beton semelyik összetevőjének a konzisztenciáját nem tudják így beállítani, azt csak keveréssel tudom elképzelni.
nem mondom hogy nem így van, nem néztem meg közelről mert baszottul porol, kb 500 méter a vasút de poros volt az opel, bár a rét felől is hordta a szél a szart, szóval nem 100% hogy mind cementpor volt
én a járdán sétálgatok
amúgy nekünk szép sárga homok van mindenhol, ha 3 hétig esik az eső akkor se nagyon van sár
a ház előtti kertben van csak kötötteb talaj, mert kiszedtük 2 méter mélyen és lett belehozva a rétről másik föld, itt van sár ha sokat esik
Internet rádió: stad den haag