hát a fau 1 és kettőnél amikor a festő megtekintette a próbakilővést csak ennyit mondott, hogy nagy robbanóerejű rövid hatótávú rakétánk már most már van mikor lesz nagy hatótávolságú is? Mindezt annak a tükrében, hogy 300 méterre a kilövéstől felrobbant a tesztrakéta 😂
Belevágtak ezek sok mindenbe de még 4-5 évet tartani kellett volna a háborúnak mire beérnek ezek a gyümölcsök, mint a sugárhajtású me 262 amelyik kb. 10 percet tudott a levegőbe lenni de leszállni már egy sem tudott vagy azok a tengeralattjárók amiket a radar nem észlelt stb.(kezeit széttáró)
Az igaz. De Werhner von Braun volt az, aki a V2 "csodafegyvert" megtervezte olyan onvezerlo berendezessel, amit meg nem lattak. A haboru utan a szovjetek es a jenkik egyarant megprobaltak magukhoz csabitani azokat a tudosokat, akik a III. Birodalmat olyan technologiai szintre emeltek 10-12 ev alatt, amilyenre. A peenemunde-i raketakutatok es a nuklearis energiaval foglalkozok a lista elejen voltak.
Ha o nincs vagy meghal a haboruban, a NASA kesobb jutott volna el a Holdig.
mondjuk mer, hogy kb. róla szólt a 2vh és gondolataim szerint ő szorgalmazta és adta utasításba a fejlesztéseket meg intézte a finanszírozást(kezeit széttáró)
Azt hiszed viccelsz?
Ezek pl. parittyával akarják akarják indítani a rakétát, és úgy tűnik komolyan is gondolják 🤣
Légritkított kamrában jól felpörgetik azt eldobják. Mondjuk tuti nem szeretnék így utazni 😆 http://youtu.be/Z6esOcWrrEE
Belevágtak ezek sok mindenbe de még 4-5 évet tartani kellett volna a háborúnak mire beérnek ezek a gyümölcsök, mint a sugárhajtású me 262 amelyik kb. 10 percet tudott a levegőbe lenni de leszállni már egy sem tudott vagy azok a tengeralattjárók amiket a radar nem észlelt stb.(kezeit széttáró)
Ha o nincs vagy meghal a haboruban, a NASA kesobb jutott volna el a Holdig.
😆
Én meg nagy erőkkel felveszem.
Szombat?
Ezek pl. parittyával akarják akarják indítani a rakétát, és úgy tűnik komolyan is gondolják 🤣
Légritkított kamrában jól felpörgetik azt eldobják. Mondjuk tuti nem szeretnék így utazni 😆
http://youtu.be/Z6esOcWrrEE
emiatt az utazásnak nincs rendszerszintű előnye
De tök buli kép 😁
cél nélkül nem sok haszna van az utazásnak
úgy néz ki ma is még én vagyok a világ esze 😂