Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ennyire tetszik ez a nagy lom !? Előkerestem a képeket , nesztek ! 😉 1994-ben vettem 7 éves volt , nylon volt még az üléseken , 10 évig megvolt ! 🙃 😉
hát a fau 1 és kettőnél amikor a festő megtekintette a próbakilővést csak ennyit mondott, hogy nagy robbanóerejű rövid hatótávú rakétánk már most már van mikor lesz nagy hatótávolságú is? Mindezt annak a tükrében, hogy 300 méterre a kilövéstől felrobbant a tesztrakéta 😂
Belevágtak ezek sok mindenbe de még 4-5 évet tartani kellett volna a háborúnak mire beérnek ezek a gyümölcsök, mint a sugárhajtású me 262 amelyik kb. 10 percet tudott a levegőbe lenni de leszállni már egy sem tudott vagy azok a tengeralattjárók amiket a radar nem észlelt stb.(kezeit széttáró)
Az igaz. De Werhner von Braun volt az, aki a V2 "csodafegyvert" megtervezte olyan onvezerlo berendezessel, amit meg nem lattak. A haboru utan a szovjetek es a jenkik egyarant megprobaltak magukhoz csabitani azokat a tudosokat, akik a III. Birodalmat olyan technologiai szintre emeltek 10-12 ev alatt, amilyenre. A peenemunde-i raketakutatok es a nuklearis energiaval foglalkozok a lista elejen voltak.

Ha o nincs vagy meghal a haboruban, a NASA kesobb jutott volna el a Holdig.
mondjuk mer, hogy kb. róla szólt a 2vh és gondolataim szerint ő szorgalmazta és adta utasításba a fejlesztéseket meg intézte a finanszírozást(kezeit széttáró)
Braun nagy koponya volt még ha morálisan kissé ingatag is. 🙄
A fehér zokni+makkos cipő, mindent visz, mint a régi autóskártyában a LOLA-T.

😆
Ő nem volt rakétatudós, csak motivációs tréner 😅
Mondjuk a tudománnyal kapcsolatban fogalmam sincs, hogy jutott eszedbe a fogyatékos féltökű. 🤔
azt hittem a festőművészre(gondolkodós)
yézus(fejét fogó)
Rendben zotyó
Én meg nagy erőkkel felveszem.
Szombat?
Biztos a vasutasra 😁
Azt hiszed viccelsz?
Ezek pl. parittyával akarják akarják indítani a rakétát, és úgy tűnik komolyan is gondolják 🤣
Légritkított kamrában jól felpörgetik azt eldobják. Mondjuk tuti nem szeretnék így utazni 😆
http://youtu.be/Z6esOcWrrEE
Ha sokan utaznak elhetobb lesz a bolygo.
ez igaz, de attól a földön semmi nem fog változni
emiatt az utazásnak nincs rendszerszintű előnye
94-Ben képzeld el 7éves autó ,neylonok voltak még az üléseken ! 😇
Az utazas is lehet cel.
Pedig ha azok mennének el akik miatt élhetetlen a föld jóval kevesebb erőforrásra lenne ehhez szükség. 😄
Michael Jackson és David Hasselhoff stílus keveredik 😂 😂 😂 😂
De tök buli kép 😁
Egész életemben a cél maga az utazás volt. 🖖
Hatalmas ez a kép. 😀
Az jó,minél többen mennek,annál élhetőbb lesz itt.......
megvan már a tuti hely?
cél nélkül nem sok haszna van az utazásnak
Már spórolok a jegyre az alfa centauri térségébe és csak oda, már úgy rajzanék, hogy csak úgy pezsgek. 🤠
be kellett volna fújni a betont kályha ezüsttel akkor bírta volna 😄
úgy néz ki ma is még én vagyok a világ esze 😂