Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már nincs jelentősége......nem fontos......szerintem azóta azt is tagadják hogy ágaskodtak mellette elég nagy intenzitással.
Mondjuk én naponta emlékeztetném őket rá.......
Bogyónak lehet már vagy 7-8. 😆
Az jutott eszembe hogy a kéribaromlaci és társai vajon hányadik emlékeztető oltásnál tartanak?
amíg nem próbáltad nem tudhatod, hogy tetszik-e
ha meg tudod, hogy nem tetszik, már próbáltad 😂
Ez mondjuk igaz, nem örülnék ha egy ini méretű haverom arra a kérdésemre, hogy mit csináljunk péntek este ő kedélyesen a vállamra csapva azt mondja, hogy menjünk este a rudasba veretni. 😳
A te neved nem tudom, még eddig nem mutatkoztál be egyszer sem.
Eloszor egymasnak engednem oket es neznem, aztan...
De megis inkabb, mint kanciganyok bolygoja...
van egy alap dogma ami kimondja minden nő kurva, szóval a szüzekkel se kell sokat veszkődni, és mivel vallási rituálé nem neked kell meggyőzni hogy ugorjon a rúdra, csak meg kell engedni nekik
szóval még annyi plusz dolgod se lenne mint a sörrel amit ki kell venni a hűtőből........
mivel nincs összehasonlítási alapja így mindenképp nyert helyzetben lennél, akkor is ha kicsit vontatottabb lenne a buli
simán beveszik, hogy azért kicsi és puha hogy ne fájjon
Te egy jó arc vagy ini, bírom a búrád. Lesz műfű viszek majd rotyedlival... 😁
Hááát eddig nem tudtam, eredetileg nekem is kovács béla a nevem, de ez titok. 🤫
nem tudom miről beszélsz 🙄 én egy ilyen nevesincs entitás vagyok 😁
Tegnap néztük az Ottós filmet, nagyon nagyot alakít benne Tom Hanks.
ottó 😆
Mert Zsolti a keresztneve? 🙄
Ugyan már...
Lebuktattad. 🙊
De azok meg nem akarnak eléggé dugni és fárasztó mindig egy újat erre rávenni, a vénuszt meg azért választanám mert szeretem a dombos vidéket főleg a vénusz dombost. 😎
Névnapot neked is ini! 👍️
azok még gondolom elég passzosak, ráadsásul nincsenek teli mindenféle kórsággal
A szüzekkel mi a francot csinálnék? Inkább kurvák lehetőleg ingyé. 🙏
nem bírnád egy hétig se utána mennél pecázni minden este csak hogy ne láss pinát 😂
nekem volt olyan hölgy ismerős akit meg kellett dugni reggel-este, ez volt az alap, szerencsére eléggé gyorsan ment a dolog nem volt nagyon fárasztó
aztán még napközben is néha tolt egy-egy gyors "sos franciát" csak hogy örüljek, igazság szerint én ennek nem nagyon örütem
hétvégente még el is ment ez a fokozott aktivitás, de amikor egy hetes programot szerveztünk én utána soha többet nem mentem hozzá, a vége felé már gyorsan se ment a dolog meg nem is igazán kívántam, és nem is volt már igazán jó
szóval olyan bolygó kell ahol lehet pecázni, és a szüzek heti 1x eljönnek egy vallási szertartásra ahol mindenképp dugniuk kell
Aha,értem.De akkor miért nem az élethet szükséges dolgokat teleportálják ide?
nem kell már teleportálás lesz(kezeit széttáró)
Nekem jó itt is,tököm akar annyit utazni.
En meg azt a valamelyik filmbelit, ahol a szuzek elnek csak.